Προς το περιεχόμενο

antonisid

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.918
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

51 Excellent

Σχετικά με antonisid

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 09/11/1983

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://www.unisex.gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Amsterdam

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  where the streets have no name
 • Απασχόληση
  web developer

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.853 προβολές προφίλ
 1. antonisid

  Απλό eshop με MVC και PhP

  Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο το MVC που θα χρησιμοποιήσεις. Λογικά θα θέλουν να δουν - πέρα από την ποιότητα του κώδικα - κατά πόσο χρησιμοποιείς τις δυνατότητες της MVC αρχιτεκτονικής. Πχ αν η εταιρεία που είσαι υποψήφια δουλεύει με Symfony, δε νομίζω κάποιος που έχει στείλει ένα άριστο δείγμα σε Laravel να μην έχει προβάδισμα έναντι κάποιου που έστειλε ένα μέτριο δείγμα χρησιμοποιώντας Symfony. Εγώ θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις αυτό που γνωρίζεις καλύτερα.
 2. antonisid

  Ερώτηση για Wordpress

  Αυτή η ρύθμιση λειτουργεί προαιρετικά για τις μηχανές αναζήτησης. Άλλωστε λέει "discourage" .Η Google τουλάχιστον δε το λαμβάνει καν υπόψιν.
 3. Τέτοια πολύπλοκα queries δύσκολα να βελτιωθούν δραστικά στην απόδοσή τους. Αν η βάση δεδομένων δε χρησιμοποιεί κάποιο ORM model (πχ Eloquent) , τότε το καλύτερο είναι να κάνεις cache (με memcache πιθανώς) τα αποτελέσματα που θέλεις και με κάθε νέο payment να ξαναγράφεις την cache ώστε να έχεις τα τελευταία δεδομένα.
 4. Γιατί να χρησιμοποιήσεις plugin? Αντέγραψε όλα τ'αρχεία του wordpress από το root στον www (ή τον αντίστοιχο) φάκελλο του άλλου υπολογιστή. Κατόπιν κάνε Import την βάση δεδομένων όπως και τον χρήστη αν υπάρχει και θα δουλέψει.
 5. Αν δε κάνω λάθος ο IE 10 δεν υποστηρίζεται ούτε απ την Microsoft πλέον μετά από ανακοίνωσή της.
 6. antonisid

  https σε Wordpress

  Εγώ θα το κανα σε επίπεδο virtual host με τον εξής τρόπο. Προτείνεται μάλιστα αυτός ο τρόπος στο documentation του Apache, έναντι του να κάνεις rewrite σε .htaccess . <VirtualHost *:80> ServerName www.yoursite.com Redirect / https://www.yoursite.com/ </VirtualHost>
 7. antonisid

  hosting με αγορά domain

  Συνεργάζομαι με την Site: Supremohosting & την Site: Cretaforce αρκετά χρόνια χωρίς προβλήματα και με καλή υποστήριξη.
 8. antonisid

  Βάση δεδομένων.

  Για να κάνεις scrape πρέπει να υπάρχουν ήδη τ αποτελέσματα στην DOM. Το pagination κάνει απ'οτι βλέπω reload την σελίδα και φέρνει τα επόμενα αποτελέσματα από την βάση. Άρα χλωμό το βλέπω. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο!
 9. Αφαίρεσε για κάποιο διάστημα τις διαφημίσεις.
 10. antonisid

  Ψαχνω ενα widget

  Φτιάξε τις 3 αυτές σελίδες που ανέφερες στο πρώτο post, και βαλε μέσα σε καθεμία απ αυτές μια φόρμα. Δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις μετά. Δεν χρειάζεται καν κώδικας γι αυτό.
 11. antonisid

  Ψαχνω ενα widget

  Όταν λες "αν όχι με widget" και το θεωρείς ως πιθανό/εναλλακτικό τρόπο, σημαίνει ότι δε γνωρίζεις τον σκοπό του widget. Θα σου συνιστούσα να διαβάσεις το documentation του WP, αν και άποψή μου είναι ότι τα widgets χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο και προσωπικά τα θεωρώ απαρχαιωμένα και μη χρηστικά. Το wordpress θεωρητικά ακόμα είναι για blogs, και τα widgets προορίζονται για τέτοιου είδους σελίδες. Δεν υπάρχει κάποιο παράδειγμα σελίδας καθότι μιλάμε για το περιβάλλον του cms. Το πως θα φαίνεται μπροστά δεν έχει να κάνει με το αν θα το κάνεις δυναμικό ή όχι. Ρίξε μια ματιά στο pugin για να
 12. antonisid

  Ψαχνω ενα widget

  Προς γνώση σου, αυτό που ψάχνεις δεν έχει σχέση με widget. Επίσης για να συνεχίσω την κουβέντα, μπορείς να το κάνεις ακόμα καλύτερο: Να εγκαταστήσεις το advanced custom fields, και να ορίζεις δυναμικά σε κάθε σελίδα ποια φόρμα θα χρησιμοποιείς. Βέβαια σ αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να περάσεις το shortcode της contact form 7, στο template της σελίδας...και όχι στον text editor.
 13. Το ποσό εκ πείρας μου ακούγεται λίγο υψηλό αλλά όχι υπερβολικό. Παίζει ρόλο βέβαια και σε ποια χώρα απευθύνεται, πχ στην Ολλανδία για ένα απλό eshop αν βάλεις design (το οποίο έχετε απ ότι είπες) , project management, development κτλ ένα 25.000χίλαρο (για σοβαρή δουλειά πάντα) θα φύγει σίγουρα...τώρα αν οι 30.000 είναι για κάποια εταιρεία στην ανατολική Ευρώπη πχ, κάποιος κοροϊδεύει κάποιον. Παρεμπιπτόντως γιατί όχι σε ελληνική εταιρεία? Απλή περιέργεια
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.