Προς το περιεχόμενο

afantos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  839
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.659 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ afantos

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

5.248 προβολές προφίλ
 1. Στα τζάμπα σκίζει, σε αυτά που πρέπει να πληρώσεις, θέλει ακόμα δουλειά!
 2. Εγώ αν ήμουνα boss της MS θα έβγαζα τον emulator για pc και 5 ευρώ το κομμάτι το game... μέσω Steam αν είναι κιόλας.
 3. Στη ηλικία σου, κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Εφόσον δεν θέλεις σπουδές ψάξε μέσα σου για το τι πραγματικά σου αρέσει, σου αρέσει να μαστορεύεις; να είσαι στη γύρα για πελάτες, αλισβερίσι και συμφωνίες; να προσφέρεις μια αξέχαστη εμπειρία σε αυτούς που κάνουν διακοπές; να καλλιεργείς τη γη και να παράγεις; Όλα θέλουν υπομονή, επιμονή και θέληση για δουλειά. Κανείς δεν ξέρει στην αρχή, ξεκινάς από χαμηλά, μαθαίνεις και κάνεις το αποφασιστικό βήμα. Ρώτα λοιπόν τον εαυτό σου τι θέλεις να κάνεις.
 4. Ένα game 7 χρόνια από την κυκλοφορία του ρίχνει τους server της Epic, σιγά σιγά τα καλά games γίνονται διαχρονική μορφή τέχνης με σταθερή αξία.
 5. Τον πρόλαβε τον ιό ο Mandalorian.
 6. όσον αφορά το 1, μπορεί να είναι και καλό 2) Ισχύει, είσαι available όλη μέρα. 3) Δεν νοιάζεται κανένας πόσο δουλεύεις γιατί είσαι σπίτι σου, υπερωρία δεν υπάρχει. Αν δεν προλαβαίνεις, μην κοιμηθείς να το κάνεις. 4) Εμπιστευόμαστε τους Έλληνες αφεντικά, ότι μούφα μπορεί να βρεθεί, θα την βρούνε για να γλιτώσουνε ακόμα 5 ευρώ τον μήνα (τώρα αν εσένα σου φτάνουνε να περάσεις, δεν νοιάζεται κανείς, να αλλάξουμε την BMW σε Mercedes μας καίει). Προσωπικά αν διασφαλιστεί ο εργαζόμενος μακάρι να γίνει, έξω όλα γίνονται χωρίς να την πληρώνουν τα συνήθη υποζύγια. Έχουμε φάει και 10 χρόνια κρίση...
 7. Αν δεν βγάλουν app που να λέει πόσο χρόνο μπορείς να παίζεις μέχρι να σε χωρίσει η γυναίκα σου, δεν παίρνω...
 8. Μπράβο που τα βγάζετε στη φόρα, να ενημερωθεί ο κόσμος. Έχουμε γεμίσει υπονοούμενα και μισές ειδήσεις.
 9. Εγώ που θέλω να ακούω τον ΛεΠα μου και τη Λίτσα Γιαγκούση μου με την απόλυτη πιστότητα, ίσως χτυπήσω ένα.
 10. Πάντως για όσους δεν τους αρέσουν τα γραφικά, υπενθυμίζω ότι η MS έχει την πιο δυνατή κονσόλα αυτής της γενιάς. Μην περιμένουμε θαύματα από την άλλη μεριά. Το δυναμικό θα αξιοποιηθεί, θέλει τον χρόνο του.
 11. Η ανεργία είναι πολύ χοντρό λούκι, το airbnb φούσκωσε τα ενοίκια (είμαι παθών) και (ορισμένους) μας τσαντίζει, όμως ποτέ δεν χαίρομαι όταν κάποιος χάνει τη δουλειά του. Καλή δύναμη σε όλους που δοκιμάζονται και θα δοκιμαστούν σκληρά το επόμενο διάστημα.
 12. To star wars τελείωσε και το τέλος ήταν μάπα.
 13. https://www.nmc.hmu.gr/el/services Παιδιά δεν ξέρω για άλλες σχολές, είναι αλήθεια. Ξέρω για την γεωπονική της Αθήνας (που τα έδινε εδώ και πολλά-πολλά χρόνια) και από το ΕΛΜΕΠΑ στη Κρήτη που τα πήρα καθώς δούλεψα εκεί. Δείτε το link. Πάντως τα office δίνει μέσω της ΕΔΕΤ, οπότε δεν βλέπω κάποιο λόγο να μη τα έχουν όλοι οι φοιτητές της Χώρας.
×
×
 • Δημιουργία νέου...