Προς το περιεχόμενο

THUKIS

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  234
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

131 Excellent

Σχετικά με THUKIS

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Άντε θα ξαναδοκιμάσω από περιέργεια 😇
 2. Μπα , το ειχα βάλει μια φάση , τα μισά δουλεύανε και άλλα ότι να ναι και το παράτησα 😬
 3. Για να δούμε . Ευελπιστώ να δουλέψω στο pc κάτι κάμερες , ασύρματους διακόπτες της sonoff ,μια σκούπα ρομπότ κτλ που δεν έχουν software για windows .
 4. Δεν είναι καινούργιο , έχει λήξει η εγγύηση . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Βλέπουμε και κάνουμε λοιπόν.
 5. Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα dell 3537-4172 και η οθόνη σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο καμπής από το καπάκι το λάπτοπ σβήνει ή βγάζει γραμμές σαν να βραχυκυκλωνει . Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά όταν ανοίγει πλήρης το καπάκι . Επίσης οταν ειναι χαλασμένη η οθόνη και πιέσω την οθόνη κάτω αριστερά στο πλαστικό πλαίσιο στρώνει μερικες φορές . Επειδή μια μέρα δεν θα δουλεύει καθόλου θέλω να το προλάβω .
 6. Βρε φίλε ,τέλειο για τα χόρτα στο χωράφι .
 7. Φανταστείτε μια δολοφονία καταγεγραμμένη σε βίντεο και στο δικαστήριο ο δικηγόρος του θύτη να παρουσιάσει το fakeapp σαν τεχνολογία παραποίησης στοιχείων . Αν ήσουν δικαστής τι θα έκανες;;; Το μέλλον δείχνει πονηρό ....
 8. Αρχική οθόνη σε 15,4 laptop . Συγνώμη ρε παιδια αλλά για τυφλούς είναι η νέα σελίδα ? Έχω βαρεθεί να σκρολλάρω . Αντί να συμπίπτουμε την πληροφορία εσείς μοιράσατε έναν τίτλο σε 2 οθόνες . Άσε τα κείμενα ... 5 λέξεις σε μια οθόνη .
 9. Γιατί... 10.000.000 εκατομμύρια οχήματα από 100 κιλά οι μπαταρίες = 1 δις κιλά για αρχή Σε 100 χρόνια η γη θα έχει γίνει σελήνη .
 10. Γελάνε και τα τσιμέντα με τα μοντέλα ... Αν απομονώσεις τα χαρακτηριστικά ο άλλος νομίζει πως διαβάζει άρθρο του 2007
 11. Σαν να βλέπω το Xiaomi μου να περνάω windows ROM μέσω twrp . Όλα τα λεφτά .
 12. Στην Ελλάδα δουλεύει το δίκτυο του ; Το τελωνείο; Θα έρθει σε ευρωπαϊκή αποθήκη και αν έρθει στα κοντά πόσο θα έχει ;
 13. Με 320κ για startup στην Ελλάδα δεν φτάνουν ούτε για τα σουβλάκια και τα τσίπουρα που θα χρειαστούν για έναρξη του πρότζεκτ . Καλά δεν μιλάμε να πας και μπουζούκια να το γιορτάσεις που εκλεισες την δουλειά .
 14. THUKIS

  Ακουστικα Bone Conduction

  knightrider thank για το review . Να ρωτήσω . Σε έναν ημικουφο ,βαρυκωο δουλεύουν ;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.