Προς το περιεχόμενο

Lomar

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.965
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Lomar

 1. Έχεις μείνει κάτι δεκαετίες πίσω, το machine learning μόνο αυτό δεν είναι.
 2. Μέχρι στιγμής τα αυτόνομα προκαλούν πολύ λιγότερα ατυχήματα ανά χλμ από τους ανθρώπους. Ο αλγόριθμος είναι πολύ καλύτερος στην οδήγηση από τον άνθρωπο δεν είναι καν συζητήσιμο αυτό.
 3. Το ίδιο πιστεύουν και όσοι έχουν σκοτώσει και αφήσει ανάπηρους, αθώους ανθρώπους, με την ανευθυνότητα και την ηλιθιότητα τους. Κάποια στιγμή θα καταργηθεί ο οδηγός, στα πολιτισμένα κράτη/πόλεις έστω. Μέχρι τότε θα θρηνούμε θύματα με τους "παλιάς σχολής" οδηγάρες. Ontopic: 1. Τα χρηματιστήρια είναι καζίνο του παραλογισμού, πάνω σε πιθανότητες να μεταβληθούν οι πωλήσεις των βασικών αξιών τους. 2. Οι μετοχές και τα παράγωγα, είναι το επόμενο επίπεδο μετάφρασης αυτών. 3. Να και αν πάει να και αν δεν πάει η Tesla στο χρηματιστήριο. Εάν δεν εκμεταλλευτεί σωστά τις εισροές και δεν αυξήσει δραματικά την παραγωγή της, μικρή σημασία έχει αν η ζήτηση, ξεπερνάει την μικρή προσφορά.
 4. Αυτό το ρημάδι το "πυρίτιο", να το μεταφράσουν μια φορά σωστά με την πρώτη...
 5. Σοβαρά τώρα; Συγκρίνεται χώρες με 7πλάσιο και βάλε πληθυσμό, στην περίπτωση της Γαλλίας, πρώην και νην υπερδύναμη με αποικίες σε όλο τον κόσμο με την Ελλάδα; Αν ο Γάλλος δεν μιλάει Αγγλικά να και αν έρθει να και αν δεν έρθει στο κατάλυμα του τουρίστας. Για το άκυρο του μουσείου, θυμάμαι από το 2004 που είχαμε πάει στο Λούβρο και πουλούσαν (σχετικά φθηνά κιόλας), κάτι συσκευές που τους εισήγαγες τον αριθμό του εκθέματος, επέλεγες γλώσσα (δεν θυμάμαι αν υποστήριζε Ελληνικά, γιατί πολύ απλά δεν την αγόρασα) και σου εκφωνούσε την περιγραφή του! Δοκίμασε να το κάνεις αυτό Ελλάδα (δλδ να το πάρεις πατριωτικά και να μην μάθεις καν βασικά Αγγλικά - δεν μιλάμε για proficiency). Πίστεψε με δεν θα βάλει κανένας τουρίστας την γάτα του να κλαίει, αν είναι πρόβλημα η συνεννόηση, θα πάει στη γιαγιάκα δίπλα που μιλάει 5 σπαστές λέξεις αγγλικά τουλάχιστον. Φυσικά και χρειάζεται να μιλάμε και Αγγλικά! Ένα πλεονέκτημα έχουμε ως πολίτες απέναντι στους περισσότερους Ευρωπαίους και η σύσταση σου είναι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα σου και μην μάθουμε και Αγγλικά; Αυτό φταίει δλδ που οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει και δεν είναι δίγλωσσοι, δεν κατέχουν καν ορθογραφία και από λεξιλόγιο είναι απλά στα τάρταρα; 😆🤣 Όλα τα είχε η ψωροκώσταινα, ο σοβινισμός της έλλειπε! 😆🤣
 6. Παρατηρώ το ηλεκτρονικό σου ψευδώνυμο... χμμμ... μουμπλέ μουμπλέ... μουμουσού-σουσουμού... Το "Η" λείπει: "Η"1nsom-n1k >>> Η1Ν1 -> άρα έχεις σχέση με ιούς περισσεύει το nsom, που μοιάζει με το ransom... Όλα αυτά τα γράφεις ηλεκτρονικά & έχεις σχέση με ιούς & λύτρα... ΆΡΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΚΕΡ!!!!!1111ΧΙΛΙΑΕΚΑΤΟΝΕΝΤΕΚΑ Το G8 όμως που αρχηγός του -ως γνωστών- είναι η Η.Π.Α. δηλώνει πως "we don't negotiate with terrorists" Άρα δεν μπορούμε να σε πάρουμε σοβαρά γιατί είσαι τρομοκράτης. Απέτυχε η προσπάθεια σου να εκ-βιάσεις την λογικήν (για να οξυγονωθεί και ο εγκέφαλος μας) μας.
 7. Απορία: αν αντί για Apple, ήταν η Xiaomi/Huawei, θα έγραφες τα ίδια ή απλά θα αναφερόσουν σε "κινεζιές"; 6/10 troll.
 8. Δυνατή αποδόμηση και σχετικό με την ταινία. Θες να αναλύσουμε κάτι σχετικό ή απλά θα συνεχίσεις και εσύ τους αφορισμούς; Ρωτάω μια και φαίνεται από το στυλ και το χάιλαιτ πως ξεκάθαρα είσαι ο Α εδω μέσα. Υ.Γ. τα "αιτιοκρατία κτλ" είναι μέσα στην ταινία. Ξέρεις αυτήν που υποτίμησε χωρίς επιχειρήματα ο προηγούμενος. Άρα το πραγματικό τζόουκ είστε εσύ και ο άλλος που κρίνεται επιφανειακά.
 9. Αυτοί που περιγράφεις είναι ο ορισμός της κενότητας, της δηθενιας και της εφήμερης ψευτοκουλτουρας. Επίσης το να χαρακτηριζουμε "ρηχό", οτι είναι αμερικανική και οχι ανεξάρτητη ή ευρωπαϊκή παραγωγή, είναι χαζό. Εννοείται δεν συγκρίνονται ούτε καν με το κύριο theme: Simulacra & Simuli. Είπαμε ρομπότ που παλεύουν είναι στο κεφάλι αρκετών.
 10. Ακόμα ένας που δεν κατάλαβε τίποτα από την ταινία. Ρομπότ που παίζουν ξύλο πρέπει να ήταν στο μυαλό σου. Επειδή το έχασες στον μονόλογο του αρχιτέκτονα, δε σημαίνει πως είναι αμπελοφιλοσοφίες. Εκτός και αν πιστεύεις πως ο μέσος τηνειτζερ ξέρει τι είναι η αιτιοκρατια, το σημαίνον, το συστημικό σφάλμα κοκ. Και μας το παίζεις über Γερμανός διανοούμενος (Βιτγκενσταιν, Χεγκελ και λοιπά ψυχακια). Ειδικά το τέλος της 3ης είναι πολύ ανώτερο, ηθικά και ρεαλιστικά απο την 1η. Αλλά σας ξενέρωσε που ο neo απλά δεν τους κατουρησε όλους. Κλασσικό hero-complex. Για το Animatrix φυσικά και θα συμφωνήσω, αρκετά πιο ρυχο από τις ταινίες, αλλά έχει ωραίες ιστορίες που συμπληρώνουν την πλοκή. Αυτό ναι είναι για πιτσιρικάδες, πιο εύπεπτο.
 11. Αυτή η ατάκα εδω και κοντά μια 20ετία, έχει μπερδέψει πολύ κόσμο. Πηγη (Scientific American - έμπιστη φυσικά). Το γεγονός είναι: Αυτό δεν ερμηνεύεται ως: "Με 300-qbits κάναμε simulation το σύμπαν", αλλά πως "Με 300-qbits το πλήθος τον υπολογισμών, ξεπερνάει το πλήθος των ατόμων στο σύμπαν". Τα qbits είναι άτομα, είναι αδύνατον να εξομοιώσουν όλα τα υπόλοιπα άτομα μαζί και τις μεταξύ τους αλληλεπιδράσεις. Οι αλληλεπιδράσεις, spins, entalagment staes, μάζα και λοιπές τους ιδιότητες είναι εκθετικά μεγαλύτερο νούμερο από το πλήθος τους προφανώς. Με άλλα -πιο απλά- λόγια, είναι σαν να λέμε πως επειδή ο i9 μπορεί με 18 -μόλις- πυρήνες να εκτελέσει περισσότερους υπολογισμούς το δευτερόλεπτο από τον πληθυσμό της Γης ( 1 terraflop = 1τρις), μπορεί να εξομοιώσει όλους τους ανθρώπους. Μην τρελαθούμε τελείως και από την ημιμάθεια.
 12. Όσοι λέτε πως είναι βαρετό το τρέιλερ, το είδατε όλο ή τα 10 πρώτα λεπτά, τα οποία είναι πρακτικά το bootcamp του παιχνιδιού; Το base infiltration & το boss fight το προλάβατε; Eίναι το μοναδικό open-world rpg του οποίο το grinding δεν είναι βαρετό, γιατί πολύ απλά, αυτού του είδους τα παιχνίδια έχουν μονότονο -χωρίς ουσία- grinding για να εξελιχθείς. Με λίγα λόγια για το είδος του παιχνιδιού που είναι, τα βαρετά, αναγκαία, καθημερινά task του, λόγο σεναρίου είναι πολύ πιο ουσιώδη, επομένως και immersive, σε σχέση με τα περισσότερα open-world rpg.
 13. Έτσι ακριβώς είναι και τώρα και γενικά από τότε που υπάρχει η ασύρματη δικτύωση, ακόμα και η κοστολόγηση του GSM πάνω σε αυτό το μοντέλο γίνεται (πόσα λεπτά μίλησες, πόσα SMS). Ποτέ, ούτε και με το 5g, καμία εταιρεία, σε καμία χώρα δεν χρέωσε κανέναν περισσότερο επειδή χρησιμοποίησε γρηγορότερο πρωτόκολλο επικοινωνίας, με τον όγκο χρεώναν πάντοτε. Άρα, αν κάποιος κάνει τα ίδια πράγματα με 4g και 5g, το ίδιο θα χρεωθεί.
 14. 0 επαφή με την πραγματικότητα. Φυσικά και έχει δείξει gameplay. Απλά επειδή αυτά που γράφεις είναι ρηχη παραπληροφόρηση: Είχε stealth & cqc σκηνές. Επίσης αν εξαιρέσεις τα παλιότερα mgs (ειδικά το mgs4) το χούι του Κοτζίμα για τα μεγάλα cut-scenes, πάντα το έκανε balance με την μοναδική στο είδος του tactical ελευθερία, τον ranking & χαρακτηρισμό της συνολικής στρατηγικής σου (snake, rabbit, fish etc) και φυσικά από mgs3 (ps2 εποχή) και μετά, πάλι με λαμπρή εξαίρεση το mgs4 για τις υπερβολικά μεγάλες cut-scenes του: Τεράστιο value από replayability. Το mgs (πόσο μάλλον το death stranding) μόνο για καζουάλες δεν είναι. Tο να το επιχειρηματολογείς τις παραπάνω ανακρίβειες σε μια "old zkool" περσόνα είναι απλά σιχαμένη 90ιλα (και είμαι 30ρης). Οπότε, ναι, κλαιν, κανείς δεν θα σεβαστεί ούτε εσένα ούτε την άποψη σου επειδή είσαι "[email protected]"/παλιός/you-name-ΙΤ. Το παιχνίδι μπορεί τελικά να είναι η υπέρτατη πατάτα, μπορεί και όχι. Για το hype που φάγαμε περιμένουμε μόνο αρτιότητα και ρηξικέλευθο immersive gaming experience. Το σίγουρο είναι πως για τις δυσκολίες που είχε για να ξαναστήσει το studio, υπάρχει κατανόηση από τα fanboys - σαν την αφεντιά μου. Απλά έπρεπε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Αμαρτία για αυτά που έχει προσφέρει ο Kojima να τσουβαλιάζουμε την EA με τις παιχνιδάρες του.
 15. Δεν κατάλαβες τι εγραψα: ΔΕΝ κατεβάζω έφαρμογες εκτός app store.
 16. Ontopic: Πίσω η apple στο θέμα του notch, όσες άλλες εταιρείες το υιοθέτησαν ήτανε απλά για να τραβήξουν τα υπόλοιπα πρόβατα με μικρότερο budget. Τουλάχιστον self-deluded όποιος το βρήκε δικαιολογίες για την ύπαρξη του εξαρχής. Η δικαιολογία πως "οι μηχανικοί της Apple ξέρουν καλύτερα" είναι τουλάχιστον για άσχετους από marketing (μην πω ηλίθιους και παρεξηγηθεί κανείς).
 17. Σοβαρά τώρα τα εργαλεία μας χαζεύουν ή η πρόθεση μας να σταματήσουμε να καλλιεργούμε τον εαυτό μας; Δλδ οι αριθμομηχανές έριξαν το επίπεδο μας να κάνουμε βασικές αριθμητικές πράξεις και κατ'επέκταση και το συλλογιστικό μας επίπεδο στα μαθηματικά; Η πραγματικότητα δείχνει το ακριβώς αντίθετο από αυτά που γράφετε. Πάντα θα υπάρχει κόσμος που κάνει ηλίθια κατάχρηση (de-structive usage) ενός εργαλείου/τεχνολογίας και πάντοτε κόσμος που κάνει το αντίθετο: Con-structive usage. Δεν είμαστε τόσο παθητικοί στο σύνολο μας ως είδος
 18. Μάλιστα, η απόλυτη αποβλάκωση: Να πιστεύεις πως ότι δεν είναι iPhone είναι 3210. Λοβοτομη δεν φτάνει.
 19. Έτσι ακριβώς και εσύ είσαι από τις εξαιρέσεις των χρηστών ios. Το κράξιμο και το τρολλάρισμα απευθύνεται στην παρακάτω υπο-κατηγορία χρηστών: https://www.businessinsider.com/apple-is-a-religion-neuroscientists-find-it-triggers-the-same-reaction-in-your-brain-2011-5 Αν προβληματίζεσαι στο γιατί το κάνουμε, είναι 2 οι λόγοι: i) Έχει πλάκα ii) Προσπαθούμε να μειώσουμε την καταναλωτική αποβλάκωση, διότι πολύ απλά επηρεάζει και τις υπόλοιπες εταιρείες και στο τέλος πληρώνουμε υπερ-κοστολογημένο marketing.
 20. Ελπίζω να τρολλάρεις, αν όχι και κρίνοντας από το avatar σου, είναι κρίμα που δεν μπορείς να "μασάς, αντί να μιλάς" Σοβαρά τώρα αυτές τις δικαιολογίες λέτε στον εαυτό σας για να αποφύγετε την πραγματικότητα; Είσαι και εσύ κατά φαντασίαν μέτοχος, ε;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.