Προς το περιεχόμενο

lalexoulhs

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  696
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

21 Excellent

Σχετικά με lalexoulhs

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 13/07/1981

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://www.LePlan.gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Londino
 • Απασχόληση
  Hlektrologos-Hlektronikos Mhxanikos

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. lalexoulhs

  Smart Home

  Εργαζόμαστε ήδη πάνω στην επόμενη έκδοση του προγράμματος που θα λειτουργεί και με KNX (ακόμα και συνδυαστικά με διαφορετικές εταιρείες) . Η πληθώρα των κατασκευαστών το κάνει πολύ δύσκολο να ξεκινήσει κανείς από εκεί. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο.
 2. lalexoulhs

  Smart Home

  Μετα από αρκετά χρόνια ανάπτυξης, δημιουργήσαμε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα σχεδίασης της καλωδίωσης που απαιτείτε για ένα Loxone smart home. Το πρόγραμμα επιτρέπει τη σχεδίασης τόσο με Loxone BUS οσο και με τη χρήση DI/DO για τον έλεγχο των συσκευών. Θα χαρώ πολύ να ακούσω τη γνώμη σας. www.leplan.gr
 3. και είναι το ίδιο ανεξάρτητα από μάρκα, ιδέα, κλπ... binary. https://www.psychologytoday.com/us/blog/ambigamy/201411/fanaticism-is-disease-alcoholism
 4. Ενα πολυ δυνατό event για πολλά χρόνια. Η ενσωμάτωση στο hannover messe δυσκολα θα ταιριάξει.
 5. Την τύχη του 3D θα την ήθελε πολύ με δεδομένο τον αριθμό μονάδων που αγόρασε ο κόσμος ασχέτως αν είδε ποτέ ταινία 3D. Καλός η κακός η ποιότητα του περιεχομένου και η ποιότητα της υλοποίησης κρίνουν την τύχη (και πολύ μετά η τιμή).
 6. UK για πάνω από 24 είναι 7.20 λίρες και με σημερινή (πολύ κακή ισοτιμία) είναι περίπου 9.25 ευρώ Παρόλα αυτά ασφαλώς και το κόστος ζωής είναι πολύ διαφορετικό σε αυτή τη χώρα οπότε τα χρήματα έχουν άλλη αγοραστική δύναμη. Βέβαια η αποταμίευση του 8% του μισθού σε μία χώρα με μισθό 2000 αντιστοιχεί σε διαφορετικό ποσό απ' οτι σε μία χώρα με περίπου 600ευρώ (ή 800 ευρώ στον πτυχιούχο και όχι στον ανειδίκευτο που το συνέκρινες πριν). Επιπλέον πάντα τα premium προϊόντα δεν απευθύνονται την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους σε όλους. Πόσο μάλλον σε μία προ-παραγγελία. Στα του θέματος. Η επιτυχία τέτ
 7. Ίσως και να είναι η χειρότερη αγορά σε smartphone που έκανα ποτε απο θέμα υλοποίησης. Specs ταβάνι και απόδοση πατος.... (Note4).
 8. lalexoulhs

  Xiaomi Redmi Note 3 Review

  Με λίγα λόγια πάρτε κινητό με ότι μπαταρία να είναι γιατι μια μέρα έτσι και αλλιώς δεν θα κρατάει, βάλτε του ωραία θηκη που θα διορθώνει τα φτηνιάρικα υλικά / χάλια του σχεδιασμού και πάνω απο όλα ότι αρκεί απο specs σε εμάς στους άλλους περισσεύει. Έχω την αίσθηση οτι μπορείς να μηδενίσεις τα πάντα όταν είσαι σε κέφια! Φιλικά παντα.
 9. Είναι πολύ πιο δύσκολο. Ψύξη με νερό υπάρχει στις μηχανές των πλοίων όπου ψύχεις ένα κλειστό κύκλωμα "πόσιμου" και όχι θαλασσινού νερού περνώντας το από εναλλάκτη θερμότητας / ψυγείο Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάθονται στον σωλήνα εισαγωγής όστρακα και φράζουν / περιορίζουν την κυκλοφορία. Εξού και χρησιμοποιείς ηλεκτρικά κυκλώματα που εφαρμόζουν ηλεκτρική τάση επί του κελύφους του πλοίου που "περιορίζουν" το φαινόμενο αλλά δεν το εξαλείφουν.
 10. Όταν κάτι δεν το γνωρίζεις καλό είναι να μη λες ότι κλισέ σου κατέβει στο κεφάλι. ΌΛΑ τα καλώδια έχουν ειδική σχεδίαση.
 11. Σε αναβάθμηση απο την beta κατέβασε 1.8gb. Περίπου 15 λεπτά όλη η διαδικασία μαζί με την εγγατάσταση σε 100αρα γραμμή και macbook air 2013.
 12. lalexoulhs

  Αυτό είναι το LG G3

  Πιο 15χρονο πεθαίνεις...
 13. Απο πού ακριβώς? Τέτοιο πρόγραμμα δεν το έχει η vodafone.de εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια. Ίσος με 1gb και την συσκευή έξτρα, ή χωρίς LTE. Για την ακρίβεια σήμερα με 1gb LTE έχει 55ευρώ με τη συσκευή σε συμβόλαιο 2 ετών. Επίσης η συσκευή δεν είναι δωρεάν αλλά έχει 10ευρώ το μήνα άρα 240ευρώ στα 2 χρόνια.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.