Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

eliascm21

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  532
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

182 Excellent

Σχετικά με eliascm21

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Μερικά αισιόδοξα σενάρια για το bitcoin (άρα και για εμάς)
 2. Αν ξεκινάει νέο bull run συνήθως έτσι γίνεται, πρώτα το BTC ακολουθεί το etherium και μετά τα υπόλοιπα. Ειδικά εμείς έχουμε μια χρονοκαθηστέριση.
 3. Πέφτει το btc 10%, πέφτουμε εμείς και τα περισσότερα alts 20%, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
 4. Από ότι κατάλαβα τα Songbird θα τα πάρουμε και αυτά μέσα από ανταλλακτήρια (όσοι είχαμε εκεί και τα XRP) όπως και τα FLR;
 5. To bitcoin πάντως έκανε καλή αναπήδηση στο support παρά τα άσχημα νέα από Κίνα. Άντε να δούμε.
 6. Αν σου περισσεύουν και δε θες να πάρεις το ρίσκο να πουλήσεις και τελικά να μην πέσει. Γιατί αν πέσει σίγουρα συμφέρει να πουλήσεις και να ξανά αγοράσεις άσχετα με το αν χώσεις και νέο χρήμα.
 7. Όλα εξαρτώνται από το αν το bitcoin σπάσει αποφασιστικά τα 30k dollars.
 8. Ναι βλακεία μου έχεις δίκιο Πάντως, επειδή ρώτησε ποιος τρόπος είναι σωστός, έχω την εντύπωση ότι ο πρώτος τρόπος που έγραψε (η μέση τιμή των ισοτιμιών) δεν είναι σωστός τρόπος για αυτό που μας ενδιαφέρει (πόσα έδωσες τελικά ανά xrp). Αν δώσεις 100 ευρώ με ισοτιμία 0.5 παίρνεις 200 xrp ενώ μετά αν δώσεις πάλι 100 ευρώ με ισοτιμία 1 παίρνεις 100 xrp. Σύνολο έχεις δώσει 200 ευρώ για 300 xrp οπότε προκύπτει η πραγματική ισοτιμία αγορών σου που είναι 0.6666... Ενώ με τον μέσο όρο βγάζεις ισοτιμία 0.75.
 9. Επειδή οι ισοτιμίες είναι xrp/euro, στον δεύτερο τρόπο πρέπει το κλάσμα να είναι ανάποδο, δηλαδή σύνολοXRP / (σύνολοEuro που ξόδεψες). Μετά οι δύο τρόποι θα πρέπει να σου δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα.
 10. Ορίστε και το δικό μου χάος. Σαν του FromMyAshesRRR φυσικά δεν έχει. Έχει ενδιαφέρων ότι το ελάχιστο που κάναμε χτύπησε στην κόκκινη γραμμή που είχε χαραχθεί μήνες πριν από τα peaks Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου.
 11. Τα περισσότερα ζεύγη με το BTC έχουν άνοδο από 9 έως... 30% και εμείς είμαστε στο -0.26%. Γιατί έτσι πάλι;
 12. Σύμφωνα και με αυτόν παγίδα γιατί το volume μειώνεται
 13. Εδώ βλέπουμε το 4ωρο του bitcoin και το καθοδικό κανάλι που έχει δημιουργηθεί. Έτσι κινείται και το xrp. Αποφάσισα λοιπόν να δώσω κάποια από τα xrp ώστε στη περίπτωση που φάει πάλι rejection να έχω κάτι να αγοράσω πιο κάτω. ΌΜΩΣ: Όποτε το κάνω αυτό η τιμή σπάει το tread. This is not a financial advice. edit: Δε πρόλαβα να το ποστάρω και το τελευταίο candle πρασίνισε
 14. Αν σπάσει τα 30k το bitcoin έχετε γεια βρυσούλες νομίζω. Μας ξανα βλέπω στα 20λεπτα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.