Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

john_dr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.028
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

970 Excellent

Σχετικά με john_dr

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.176 προβολές προφίλ
 1. Δεν είμαι φυσικός, οπότε περιμένεις να σου απαντήσει φυσικός. Τώρα, αν έχεις ελλείψεις σε μαθηματικά γυμνασίου Α' λυκείου, π.χ. ταυτότητες, δυνάμεις, παραγοντοποιήσεις, κλάσματα, συστήματα και τα ρέστα, ξεκίνα από εκεί. Τα μαθηματικά είναι πολυκατοικία. Δεν μπορείς να κάνεις μπαλώματα στον 5ο όροφο, αν δεν υπάρχει π.χ. ο 3ος όροφος.
 2. Ήταν ο λόγος που είχαμε γίνει υπεράνθρωποι gamers. Το τι απίστευτους ελιγμούς κάναμε στην οθόνη ανάμεσα σε 50 σφαίρες του εχθρού υπό τον φόβο να μην μας πετύχει καμία και πρέπει να υποστούμε το Rewind Tape, Start Tape δεν λέγεται. Πριν μερικά χρόνια πήγα να παίξω κάποια από τα παλιά παιχνίδια σε emulator και, μία εχθρική σφαίρα στην οθόνη και έπεφτα πάνω της. Λες και την κυνηγούσα εγώ!
 3. Με έναν Spectrum 48K+ ξεκίνησα στους υπολογιστές και μακάρι να μπορούσα να γράψω "να είναι καλά ο άνθρωπος", να ήταν κάποιο θέμα είδησης του στυλ "Νέο ντοκιμαντέρ/Νέα βιογραφία του Sic Clive Sinclair". Αλλά δυστυχώς ο άνθρωπος απεβίωσε, οπότε αιωνία του η μνήμη, RIP και ευχαριστούμε Sir Clive για την δυνατότητα που μας έδωσες να μπούμε νωρίς στον μαγικό κόσμο των Η/Υ.
 4. Action in the North Atlantic (1943) - IMDb Δεν είναι Greyhound προφανώς, αλλά ούτε και άσχημο. Είναι αρκετά μεγάλο, έχει κομμάτια στην στεριά που είναι αργά, αλλά βλέπεται σχετικά άνετα. Έχει και το ενδιαφέρον του επειδή γυρίστηκε την εποχή του πολέμου, οπότε απεικονίζεται η εποχή και οι άνθρωποι πιο ρεαλιστικά (αν εξαιρέσουμε την αναγκαία ωραιοποίηση κάποιων καταστάσεων στα πλαίσια μιας φυσιολογικής προπαγάνδας). 6.5/10
 5. john_dr

  TV Season 2021-2022

  Το See είναι ιδιαίτερο, έχει μια δόση υπερβολής βέβαια, αλλά αυτή τη περίοδο με πιάνω να μην πολύ ενδιαφέρομαι για την δεύτερη σεζόν. Δεν μου έχει μείνει να θυμάμαι κάτι από την πρώτη. Δεν ξέρω για άλλους που είδαν την πρώτη σεζόν, αν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε τους επηρέασε ανάλογα.
 6. Μου φαίνεται μόνο το 4ο θα αξίζει τελικά από αυτή τη σεζόν.
 7. john_dr

  [Free EPIC Games] Tharsis + Speed Brawl

  Βρε EPIC, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΒΡΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ! Πρέπει να αρχίσει να μας πληρώνει κιόλας. Βαρέα και ανθυγιεινά. Για να παίξουμε όλα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παρατήσουμε όλα τα άλλα. Να κόψουμε και από τον ύπνο.
 8. Πάλι καλά που στο τέλος κατάλαβες πόσο άκυρο ήταν το παράδειγμά σου. Διότι ούτε φοβάται κάποιος μην του κλέψουν τα ρούχα, ούτε το αν αυτά θα του πέσουν κάτω.
 9. ΟΚ, κάποιοι θα τα σκάσουν τα λεφτά αυτά και δικαίωμά τους. Ερώτηση. Πόσο άνετα νιώθετε με 1500-2000 ευρώ στο χέρι ή στην τσέπη; Κάποιος που τα βγάζει αυτά σε μια βδομάδα, ίσως και να μην αγχώνεται, αλλά εγώ θα με έπιανε το άγχος μην μου το κλέψουν ή μην μου πέσει κάτω.
 10. Η Apple δεν θέλει να κάνει δουλειές με την Nvidia. Το έχουμε δει αυτό και στο παρελθόν. Οπότε η εξαγορά της ARM από την Nvidia, εφόσον το επιτρέψει αυτό η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, πιθανόν ωθεί την Apple στο να έχει έτοιμη μια εναλλακτική. Έστω για την περίπτωση που υποχρεωθεί εκ των πραγμάτων να κάνει δουλειές με την Nvidia. Από την άλλη, με τα λεφτά που έχει η Apple, μπορεί να πειραματίζεται με την Risc-V έτσι για πλάκα. Σαν χόμπι. Δεν της κοστίζει πρακτικά τίποτα.
 11. Όπως λέει ο @Thresh Δεν μιλάω για MBytes, αλλά Mbit. Να το πω αλλιώς και αν έχω καταλάβει κάτι λάθος και αν θέλεις με διορθώνεις. Η ταχύτητα download ήταν 4-5 φορές μικρότερη από αυτή που μου έδινε η 24άρα του ΟΤΕ.
 12. 1. Πριν κάποιους μήνες διάβαζα για μελέτες που έλεγαν ότι ο καρκίνος θα αυξηθεί σε ποσοστό 60κάτι τις εκατό μέσα στα επόμενα 20 χρόνια. Αμφιβάλλω να εννοούν ότι θα ανιχνεύουν περισσότερους καρκίνους τότε. Οπότε δεν θεωρώ ότι στέκει το επιχείρημά σου. 2. Το προσδόκιμο της ζωής θα έπρεπε να έχει αυξηθεί λόγω βελτίωσης της ιατρικής, ευκολότερης πρόσβασης σε αυτήν, πρόσβαση σε καθαρότερο νερό κ.τ.λ. Βλέπουμε όμως πολύ κόσμο καθημερινά να πεθαίνει σε ηλικίες (πολύ) κάτω των 70 χρόνων. Λόγω διαφορετικών ρυθμών ζωής που επηρεάζουν αρνητικά, αυξανόμενου άγχους, κακής διατροφής, καθιστικής ζωής κα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.