Προς το περιεχόμενο

DrLo

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.410
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  3

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

8.291 Excellent

Σχετικά με DrLo

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Το σιφώνι στο πάτωμα του μπάνιου που είναι για να φέυγουν τα νερά όταν πχ ρίχνεις νερά στο πάτωμα, όχι της μπανιέρας. Δεν είναιτόσο πιθανόν αυτό που λέω αλλά όχι εντελώς απίθανο. Σίγουρα αν πχ έχεις πολύ καιρό να ρίξεις νερά στο μπάνιο και έχει "στεγνώσει" το σιφώνι ειναι πολύ χειρότερα.
 2. ή να μην κρατάει αρκετό νερό το σιφώνι πχ ή έχει κάπου πρόημβλα η σύνδεση του σιφωνιού κατάντι του νερού.
 3. Αν η σωληνωση της αποχετευσης είναι 100% εντάξει και το σιφώνι είναι πάντα γεμάτο με νεροό είναι κάπως δύσκολο να περάσουν ανάποδα. Αν μπαίνουν όντως από το σιφώνι ίσως υπάρχει κάπου κάποιο άνουμε κατάντι του σιφωνιού. Στη δική μου περίπτωση που περιέγραψα παραπάνω υπήρχε ένα μικρό "κράκ" στην ένωση του σωλήνα του νεροχύτη (Φ50) με την σωλήνωση της αποχετευσης (~Φ100, όχι πλαστικό PVC, από τις παλιές) στο τοίχο που είχε κλείστει κάπως πρόχειρα πριν απο δεκαετιες με κάτι σαν στόκο που έκανε ένα μικρό κράκ.
 4. και εγώ τείνω να πιστέψω αυτό είναι σημαντικό μέρος του προβλήματος. Είχα ένα παλιο νεροχύτη μαρμάρινο που η όλη του κατασκευή ήταν αρχαία, μιλομουχλιασμένη και "χτιστή", δε μπορούσες δηλαδή να έχεις πρόσβαση κάτω από το ντουλάπι. ήταν και λίγο "πατέντα" η σύνδεση του σιφωνιού του νεροχύτη με τη σωλήνα της αποχετευσης και είχα τέτοιο πρόβλημα που περιγράφεις. Χαρακτηριστικά θυμάμαι το βράδυ που είχε καεί το Μάτι είχα σκοτώσει 10-12. και έχω και "θέμα" με τις καταρίδες. Ξήλωσα τα πάντα, έφτιαξα τη σύνδεση και έχω πλέον το έπιπλο το νεροχύτη σε πόδια, να μπορείς δηλαδή να έχεις πρ
 5. Αν δεν ενδιαφερθεί κανένας άλλος, και προκειμένου να το πετάξεις, θα με ενδιέφερε το SATA DVD.
 6. και όχι μόνο. και τον κινητήρα να άλλαζε με ακριβώς τον ίδιο θα πρέπει να κάνει τη διαδικασία για να φαίνεται το σωστό S/N πάνω στην άδεια.
 7. Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία: 1. Εισαγωγή στην HTML 4 για τον παγκόσμιο ιστό 2. Human Resource Management: Theory and Practice 4th Edition αν ενδιαφέρουν πάνω από 1 θα κληρωθούν ή σε όποιον με βολέψει περισσότερο η παράδοση.
 8. Ευχαριστώ τον @tigergreg για τη μνημη
 9. Δε καταλαβαίνω γιατί "τα ρίχνεις" στον ΟΠΑΠ ? Ο ΟΠΑΠ δε σου χρωστάει ευρώ από όσο καταλαβαινω. Αντι να παιρνεις τηλέφωνο στον ΟΠΑΠ θα έπρεπε να παιρνεις αυτούς που αποφάσισαν να βάλουν χέρι στα λεφτά της αδελφής σου (= το κράτος). Εγώ αν ήμουν ΟΠΑΠ δε θα σου απαντούσα καν. Να λες και ευχαριστώ που σου μιλάνε. Δε σου έχουν καμία υποχρέωση να το κάνουν αυτό. Από τη στιγμή που ο ΟΠΑΠ είναι ΟΚ στις συμβατικές του υποχρεώσεις απέναντι σου και καλημέρα που σου λέει, χάρη σου κάνει. Μη σου πω ότι αν ήμουν ο ΟΠΑΠ αι φδιαβαζα το ποστ σου θα σου έκανα και αγωγή. Τα παράπονά σου στο δήμαρ
 10. Αυτό ακριβώς Είναι σαν να πετάξει τα σκουπίδια του ο γέιτονας στην αυλή σας και να φοβάσαι να κάθεσαι να ρωτάς πόσα χιλιοτά έχει ο καθένας στη πολυκατοικία για το αν συμφωνούν να μαζευτούν επειδή είναι σε κοινόχρηστο χώρο.
 11. Τι σ΄χεση έχοτν τα χιλιοστά σε κα΄τι που δεν ανήκει καν στην πολυκατοικία. Είναι σαν να παρατήσει κάποιος τρίοτς, ο διπλανός πχ, ένα αμάξι στη οινόχρηστη αυλή της δίπλα πολυκατοικίας και να αναρωιέσαι πόσα χιλιοστά έχει ο καθένας για το τι μπορούν να κάνουν με το αμάξι. on topic: 1. "Πάρε μια ψαλίδα και χράτς το άτιμο" 2. it's better to ask forgiveness than permission
 12. Με ενδιαφέρει το 6 (μνήμη DDR3 1GB) αν μπορώ να περάσω όχι αυριο αλλά Πέμπτη. και ΑΝ αλλάξει κάτι, το κουτί 9
 13. Τα σωστικά είναι μια απλή σχετικά εκπαίδευση σεχτικά με βσικές διαδικασίες ασφαλείας πυ γίνεται στον Ασπρόπυργο (τουλάχιστον τα είχα κάνει εχώ πριν ~20 χρονια). Σου κάνουν δηλαδή μια βασική παρουσίαση των μεσων και των διαδικασιών ασφαλείας των πλοίων. Δεν είναι "για ναυαγοσώστες" Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι μηχανικός ή ναυαγωσόστης. Το κάνουν όλοι για να βγάλουν ναυτικό φυλλάδιο. Και λογιστής σε πλοίο να θες να πάς, και χορευτρια σε κρουαζιερόπλοιο που λέει ο λόγος θα πρεπει να το κάνεις. Από εκεί και πέρα, μηχανολόγοι μηχανικοί και ναυπηγοί, τουλάχιστον πριν ~20 χρόναι πο
 14. +1 για να σκεφτείτε κατάσταση που επικρατεί στη χωρα, στη γειτονιά μου, μια οικογένεια κάνει επι χρόνια κατάληψη δρόμου βάζοντας κολωνάκια "μη παρκάρετε" για να κρατά τη θέση παρκινγκ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ και ακριβώς απέναντι μένει ο Δντης της τροχαίας Αθηνών που φυσικά και αυτός δε τολμά να κάνει αλλιώς παρά να ψάχνει σαν όλους τους άλλους κανα μισάωρο για θέση πάρκινγκ αντι να τις τα πετάξει στα σκουπίδια ... τι να λέμε τώρα.
 15. Σε ποιά μέση? Το touch pad πρέπει να είναι κεντραρισμένο με το space, να είναι στη μέση του κθρίως πληκτρολογόυ. Αν έχεις και αριθμητικό πληκτρολόγιο στα δεξιά φυσικά και δε θα είναι στη μέση από αλιώς θα το πάταγες με το δεξί σου χέρι όταν έγραφες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.