Προς το περιεχόμενο

alex_000

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.410
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1
 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

8.190 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ alex_000

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Τέλος τα gym για 1.5 μήνα οπότε εξοπλίστηκα. Για όποιον αρχάριο η προχωρημένο θέλει γερό full body workout στο σπίτι χωρίς να διαθέτει πολύ χώρο, και με πολύ εύκολες βασικές ασκήσεις προτείνω: 2 Αλτήρες μέτριο βάρος (εγώ έχω 20κιλους) 1 kettlebell το βαρύτερο δυνατό (είναι για weighted lunges και front squat) - το συγκεκριμένο είναι 30 κιλά Μονόζυγο Πολύ απλό πρόγραμμα full body μέρα πάρα μέρα. Όλα 3 σετ x όσα reps αντέχουμε Bent elbow Laterral Raises (αλτήρες) drop set σε upright row με το kettlebel 2. Push ups 3 σετ όσα μπορούμε, για κάποιον που κάνει 3+ χρόνια βάρη είναι μεταξύ 45-70 3. Pull ups ανοιχτή λαβή και τέρμα κάτω 3 σετ όσα αντέχουμε. Οι αρχάριοι chin ups 4. Kettlebel lunges drop set σε kettlebel front squat με το μεγάλο kettlebel Οι μερακλήδες μπορούν να κάνουν και κάμψεις δικεφάλων κάπου ανάμεσα με τους αλτήρες Ο εξοπλισμός: Τόταλ κόστος κάπου 100 ευρώ, αλλά αν κάποιος είναι αρχάριος και θέλει μικρότερο βάρος το κόστος πέφτει και στο μισό
 2. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Δεν χρειάζεται να σταματήσεις τίποτα. Επικονδυλίτιδες κτλ είναι συνεχές φαινόμενο σε όλους ασχολούνται χρόνια με βάρη. Αυτό που κάνω εγώ και προτείνω να κάνεις και εσύ όταν βγάζεις τέτοιο θέμα, είναι να πας να αγοράσεις μια δέστρα για επικονδυλίτιδα από ένα φαρμακείο, η οποία τοποθετείται έτσι. Θα την φοράς στο γυμναστήριο σε όσες ασκήσεις σε ενοχλούν, έτσι ώστε να μην νιώθεις κανένα πόνο στο σημείο κατά την προπόνηση (πολύ σημαντικό, αν νιώθεις πόνο την ώρα προπόνησης σταματάς αμέσως). Εφόσον δένεις το χέρι, σε 1-2 μήνες θα σου περάσει χωρίς να σταματήσεις τα βάρη. Κοίτα η δέστρα να έχει μεταλλικό έλασμα στο σημείο που γίνεται το "δεσιμο" γιατί το πλαστικό θα σπάσει σε προπόνηση με βάρη. Ο λόγος που δουλεύει αυτό είναι γιατί η δέστρα βοηθάει / αντικαθιστά τον τένοντα, οπότε ο τένοντας "ξεκουράζεται" παρόλο που κάνεις άσκηση.
 3. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Κοίτα ενήλικος είσαι, αν πιστεύεις ότι κάνεις σωστά την άσκηση κάνε ότι νομίζεις. Το ζέσταμα μας προστατεύει ως ένα σημείο αλλά δεν φτιάχνει την υποδομή που χρειάζεται. Τέλος αν κάνεις πάγκο παραπάνω από ότι σηκώνει το μυοσκελετικό σου σύστημα, βγάζεις επικονδυλίτιδα και πιστεύεις ότι οφείλεται στο ποντίκι του υπολογιστή, οκ, αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το πρόβλημα στον αγκώνα είναι λόγω γυμναστηρίου (ίσως πάγκου ίσως κάτι άλλο). Ναι το 5x5 είναι αυτό που ποστάρει ο Dakon και είναι ειδικός. Ναι είτε κάνεις το 5x5 σωστά με την διατροφή που σου είπα, είτε BB προπόνηση με drop set και super set, θα έχεις μέγιστα αποτελέσματα. Στο 5v5 όμως θα θέλεις πολλές συμβουλές και θα πρέπει να βάζεις video πως κάνεις τις ασκήσεις, και να είσαι ανοιχτός σε διορθώσεις από άτομα που το έχουν δουλέψει σωστά strength training (όπως ο Dakon και ο Spect) γιατί δεν είναι εύκολη (τεχνικά) προπόνηση όπως είναι το BB, είναι πολύ πιο δύσκολη. Θέλει πολύ προσοχή να την κάνεις σωστά. Είσαι ακόμα στην περίοδο που λέμε "noobie gains" με το που θα κάνεις διατροφή και προπόνηση σωστά θα γίνεις διπλάσιος ακόμα και μένοντας στο ίδιο βάρος γιατί θα αλλάξει η σωματοδομή σου. Αφού περάσεις 6-12 μήνες σε σωστή διατροφή και προπόνηση μετά μπορείς να αναπροσαρμόσεις. Μην κάνεις συνεχώς αλλαγές δεν χρειάζονται. Τέλος το youtube είναι για entertainment. Δεν είναι για να βλέπεις όλη μέρα video και να πας να κάνεις ότι λέει το κάθε video. Κράτα σωστή διατροφή και προπόνηση για 12 μήνες και μετά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις φώτο και να μην φαίνεται σε όλους ξεκάθαρα η διαφορά.
 4. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Ναι τα 220 γρ είναι "κάπως πολλά" αλλά τα gains που θα κάνεις σε μύες θα σου φανούν επίσης "κάπως πολλά". Αν η μυική μάζα του σώματος είναι ένα σπίτι υπό κατασκευή τότε ο υδατάνθρακας είναι "οι γερανοί, οι εκσκαφείς και οι χτίστες" και η πρωτεΐνη είναι "το τούβλο και το μπετό". Εσύ τώρα όπως το πας έχεις φέρει ένα λόχο από χτίστες και μάστορες αλλά έχεις το μισό τούβλο από ότι χρειάζεται, οπότε χτίζεις και το μισό σπίτι. Αυτό που σου είπα θα σου φέρει την ισορροπία, που θα σου φέρει και το αποτέλεσμα που δεν μπορείς να φανταστείς. Ο πάγκος δεν είναι ένδειξη της συνολικής προπόνησης. Ο λόγος που σου λέω ότι δεν δούλεψες σωστά την δύναμη είναι γιατί 1) λες "το πάω λαου λαου" που είναι μεγάλο "red flag" το strength training δεν πάει λάου λάου. Είτε πας με την μέθοδο του γορίλα και σηκώνεις ότι μπορείς μέχρι λιποθυμίας είτε βρίσκεις ένα σοβαρό πρωτόκολλο πχ 5x5 και το τηρείς στο έπακρο. Μέσες λύσεις δεν δουλεύουν σε αυτού του είδους προπόνηση 2) γιατί δεν είχες κάποιον να σου δείξει σωστά strengh training 3) Αν το δούλευες σωστά τα αποτελέσματα που θα είχες θα ήταν καλύτερα από ότι έχεις ακόμα και με την χάλια διατροφή με τα μέλια. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξέρει να δουλεύει σωστά strenght training για τους ίδιος λόγους που δεν ξέρεις εσύ, οπότε μην νιώθεις άσχημα Εγώ όπως σε βλέπω χωρίς παρεξήγηση θα σε συμβούλευα να μην συνεχίσεις να κάνεις 80 κιλά και πάνω στον πάγκο (ανεξάρτητα που μπορείς να τα κάνεις) γιατί δεν βλέπω την μυική υποδομή (μύες και τένοντες) να τα υποστηρίξει με ασφάλεια. Από τον πάγκο την έχουν πάθει πολλοί (και εγώ) σε τραυματισμους σε ώμο η αγκώνα που κρατάς μια ζωή. 1000 φορές να κάνεις πάγκο 10x60 με drop σετ 10x 40. Θα πάρεις τα μέγιστα από την άσκηση, χωρίς κίνδυνο. Οπότε παράτα το strength training εκτός αν έχεις κάποιον προπονητή να σου δείξει, και πιάσε κλασικό bodybuilding με 8 επαναλήψεις στο πρώτο σετ που ακολουθούνται από drop set η super set (δισετ). Αυτός ο τρόπος προπόνησης είναι και πιο ασφαλής και πολύ πολύ πιο εύκολος οπότε έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τον κάνεις σωστά.
 5. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Να κρατήσεις συντήρηση γιατί 1) έχεις λίγο παραπάνω λίπος από ότι πρέπει για όγκο 2) Είσαι ευχαριστημένος με το βάρος σου και δεν θέλεις να είσαι πιο αδύνατος 3) Έχεις πολύ περιθώριο για μυική μάζα ακόμα Δεν εκφράστηκα σωστά εννοώ ότι θερμίδες "φύγουν" από υδατάνθρακα θα πάνε πρωτεΐνη, αν αφαιρέσεις 30% από το ένα και προσθέσεις στο άλλο θα πέσουν οι θερμίδες σου. Οπότε με βάση τα νούμερα που λες εννοώ περίπου 240 γρ υδατάνθρακα και 220 πρωτεΐνη (φεύγουν 90 από υδατάνθρακα και πάνε στην πρωτεείνη). Το strength training δουλεύει φυσικά αλλά δεν το κάνεις σωστά γιατί φοβάσαι να ανεβάσεις βάρος. Strength training σημαίνει δουλεύω συνέχεια για να αυξήσω το max. Όπως είπα δεν θεωρώ πρόβλημα να μην θέλεις να ανεβάσεις κιλά, δεν χρειάζονται πολλά κιλά απαραίτητα για να χτίσουμε μυική μάζα. Σου έδωσα την λύση που θα κάνει τεράστια διαφορά επάνω σου. Κάνε ακριβώς ότι κάνεις αλλά πρόσθεσε drop set η / και superset. Αυτό που θα κάνουν τα DS και τα SS είναι θα σιγουρέψουν ότι δίνεις το 100% στα σετ σου, και επειδή φοβάσαι για τραυματισμούς στο υπογράφω ότι από drop set δεν τραυματίζεσαι με τίποτα, αφού το βάρος μειώνεται. Είναι για το "κάψιμο" οπότε κάντο άφοβα. Googlare τα και θα δεις τι είναι αν δεν γνωρίζεις. Χαχα
 6. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Υπάρχουν διαφορετικές ηλικίες, μεταβολισμοί κτλ. Αν μιλάμε για 17 χρόνο παιδί με τις ορμόνες στο τέρμα, 15 κιλά κάτω από ύψος (πχ 1.75, 60 κιλά) με μεταβολισμό τούρμπο που δεν μπορεί να βάλει γραμμάριο γιατί παίζει το πουλί του 7 φορές την μέρα, και έχει ήδη ποσοστό λίπος 10% από φυσικού του με πακιστανικούς κοιλιακούς, ναι αν πλακώσει τα μέλια και τα ταχίνια και τα ψωμιά του τοστ, θα πάρει βάρος και θα τουμπανιάσει κιόλας. Τέτοια βίντεο θα έπρεπε να ξεκαθαρίζουν ότι αναφέρονται για αυτά τα άτομα γιατί παίρνει η μπάλα και εσένα που είσαι άσχετος με το αντικείμενο και στο τέλος σου κάνει ζημιά. Εσύ όντας 80+ κιλά ακούς αυτές τις χαζομάρες και είναι κρίμα γιατί καταλήγεις να πετάς τον χρόνο σου τζάμπα στα μέλια και τα ψωμιά του τοστ. Είναι προφανές ότι ο οργανισμός σου δεν έχει πρόβλημα να βάλει βάρος οπότε κατά 99% όπως σου λένε όλοι το σώμα σου θα ανταποκριθεί και θα χτίσει μυικό όγκο με πολύ πρωτεΐνη και μέτριο / μετρημένο υδατάνθρακα γιατί το θέμα που έχεις δεν είναι ότι πρέπει να βάλεις βάρος, αλλά πρέπει να αλλάξεις την σωματοδομή σου (λιγότερο λίπος περισσότερο μυική μάζα στο ίδιο βάρος). Αν: -κρατήσεις τις θερμίδες που τρως ίδιες -ανεβάσεις την πρωτεΐνη 30% αλλά ρίξεις τον υδατάνθρακα 30% - Eφόσον λες δεν θέλεις ή φοβάσαι να ανέβεις σε κιλά απότομα - σεβαστό- βάλε drop set και super set στο πρόγραμμά σου οπωσδήποτε . Σε αυτού του είδους την προπόνηση το βάρος που σηκώνεις είναι αδιάφορο, μόνο το κάψιμο έχει σημασία οπότε απλά κάνεις reps μέχρι να σου πέσουν τα βάρη από τα χέρια. Δεν έχει κίνδυνο και δεν θα πάθεις τίποτα. Αυτό που κάνεις του στυλ "μπορώ 90 κιλά αλλά κάνω 80 για να πάω λάου λάου" ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Σου έδωσα κάτι που δουλεύει χωρίς να ανεβάζεις κιλά. Κάντα όλα αυτά και στους επόμενους 6 -12 μήνες θα κάνεις unsubscribe από τα σκουπίδια που κάθεσαι και βλέπεις, και στις νέες φώτο που θα ανεβάσεις θα παραδεχτούν όλοι την πρόοδο γιατί θα είναι τα πράματα μέρα με την νύχτα. Ο χρόνος είναι δικός σου, αν θέλεις να είσαι κολλημένος και να τον πετάς στα σκουπίδια πέτα τον στα ψωμιά και τα μέλια.
 7. alex_000

  Αγορα 65αρα TV

  Έχεις δίκιο αλλά είναι IPS panel. IPS σημαίνει οτι ξεχνάς το μαύρο χρώμα, θα βλέπεις μόνο διαβαθμίσεις του γκρι σε σκοτεινές σκηνές. Η Β9 είναι OLED καμία σχέση.
 8. alex_000

  Αγορα 65αρα TV

  Εξαρτάται τι ευνοείς όταν λες "futureproof". Οι τηλεοράσεις που προτείνεις είναι καλές μεν αλλά όχι futureproof γιατί δεν έχουν hdmi 2.1 που σημαίνει 4k /120hz , eARC κτλ, που θα υποστηρίζουν οι επόμενης γενιάς κονσόλες (PS5, XBOX) Είτε ανέβασε το budget σου και πάρε καμιά LG B9, είτε περίμενε 6 μήνες να πέσει η τιμή της κοντά στο budget σου. Αν αγοράσεις μια από αυτές που πρότεινες σιγουρέψου ότι για τις ανάγκες σου το hdmi 2.1 θα είναι άχρηστο.
 9. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Εμένα πιο δύσκολο μου φαίνεται πως την παλεύει με τις αλλαγές βάρους + - 6-7 κιλά κάθε 6 μήνες, δηλαδή όχι από άποψη δίαιτας αλλά πως συνηθίζεις να νιώθεις τόσο διαφορετικό το σώμα συνέχεια.
 10. Να ρωτήσω και εγώ που βάζω ενδοδαπέδια στο σπίτι που ανακαινίζω, και ο κύριος λόγος είναι ότι μετά την μελέτη τα καλοριφέρ τοποθετούνταν σε πανακυρα σημεία και μας χαλούσαν το mojo. Επειδή το σπίτι έχει πολύ μεγάλα ανοίγματα 3 ανοίγματα από 3-4 μέτρα το καθένα, έπρεπε να μπούνε καλοριφέρ μπροστά από το παράθυρο για να "ρυθμίζονται" οι απώλειες. Το σπίτι δεν είναι εξοχικό μεν (είναι στο κέντρο της πόλης) αλλά εγώ θα πηγαίνω προς το παρόν αραιά και που, αν και στο μέλλον θα ζήσω μόνιμα. Υποθέτουμε ότι θέλω να πάω για μια εβδομάδα το χειμώνα, και το σύστημα είναι κλειστό. Πόσο θέλει να το ανοίξω μεσω internet πριν πάω? 2 μέρες? Το σπίτι θα έχει και air condition και τζάκι αερίου για πιο άμεση θέρμανση.
 11. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Αυτό ισχύει, δεν είναι νούμερα αυτά που έχουν κάποιο κίνδυνο για όποιον είναι πάνω από 75 κιλά σωματικό βάρος, και εφόσον κάποιος προπονεί αυτές τις ασκήσεις, πρέπει να φτάσει αυτά τα νούμερα σε 2 χρόνια.
 12. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Παρα πολύ εύκολα το μετράς. Βάζεις χρονόμετρο τρία λεπτά, και στο δεύτερο μισο (1.5 λεπτό) τα δίνεις ολα σε ταχύτητα χτυπημάτων και μέγιστη δύναμη κάθε χτυπήματος που μπορείς να βγάλεις. Σε πληροφορώ οτι και εσύ και ένας επαγγελματίας πυγμάχος θα φτάσετε μέγιστους παλμούς και θα είστε νεκροί στο τέλος του σετ, η διαφορά είναι οτι αυτός θα έχει βγαλει τριπλάσια χτυπήματα με τριπλάσια δύναμη στο κάθε χτύπημα απο εσένα. Δεν έχει σημασία αν ο σάκος δεν είναι ηλεκτρονικός νά βγάζει νούμερα, καθώς και οι δύο φτάνετε στο 100%. Θα είχε πλάκα να έβγαζε και ενα νούμερο σύγκρισης στο τελος, αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι χωρίς το νούμερο δεν πήρες τα μέγιστα απο την άσκηση (Για να είμαι πιο ακριβής, αν είσαι απροπονητος δεν θα αντέξεις τριλεπτο σε σάκο με 1,5 λεπτό μαξ έντασης θα φύγεις με ασθενοφόρο, θέλει κανα δυο μηνες προπονήσεων για να βρεις ρυθμο) Τέλος έχεις ενα σημείο που είσαι πολύ πολυ λάθος. Αν κανεις δυο επαναλήψεις ότι βάρος και να βάλεις δεν θα μπορείς να κάνεις Τρίτη μεν, αλλα θα μπορείς να βγάλεις βάρος και να κανεις drop σετς για παρά πολλές επαναλήψεις ακόμα μέχρι να φτάσεις σε σημείο πραγματικής κόπωσης. Στο σακο στο τέλος του τριλεπτου με το ζορι θα μπορείς να σηκώσεις το χέρι σου πανω απο τον ώμο σου οπότε έχεις αδιασει τελείως δεν έχει drop set δεν έχει τίποτα. Στο γυμναστήριο μου εχει 5 σακους αλλα τους εχουν κλειδωμενους μονο για κατι χαζοπροραμματα κυκλικής γυμναστικής. Τους εκανα παρατήρηση αλλά με γράψανε. Μου λείπει παρά πολυ, κανω 3 φορες την ευδομαδα σκιαμαχια με βαρακια στο χερι 3 σετ 3.5 λεπτά το ένα, αλλα φυσικα δεν εχει καμια σχέση. Τουλάχιστον συντηρούμαι κάπως Αν ανεβάσεις βίντεο θα βρω και εγώ ενα σακο να ανεβάσω επίσης. Είμαι σίγουρος οτι δεν εχεις ασχοληθεί με πυγμαχία η kick boxing η muai Thai που έχει τριλεπτα σετ σε σάκους, μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος που έχει ασχοληθεί να μπορεί να φανταστεί πιο απαιτητικο cardio απο αυτο. Δεν αντιλέγω οτι με σπριντ και με spinning φτάνεις μεγιστους παλμούς, αλλα φτανεις και με το σακο (πρόσεξε εγώ δεν ανεφερα πουθενά για παραπάνω παλμούς, αλλα οτι στο σάκο φτάνεις τους μέγιστους παλμούς οσο εύκολα τους φτάνεις και με τρέξιμο κτλ) Ο σάκος εχει το περίεργο οτι και φτανεις μέγιστους παλμούς και καίνε και ολοι οι μύες με γαλακτικό οξυ όπως οταν κανουμε βάρη (όπως και στο spinning I guess), με την προϋπόθεση φυσικά οτι στα σετ κάνουμε τουλάχιστον ένα η ενάμιση λεπτο max εντασης. Επίσης όποιος κανει muai thai η kick χτυπάει το σακο με όλο το σώμα οπότε στρεσαρει και τα πόδια. Το θέμα της τεχνικής που αναφέρεις σαφως ειναι θεμα τα πρώτα ίσως 1-2 χρόνια προπονήσεων αλλά μετά η τεχνική βγαίνει όσο φυσικά βγαίνει και σε ένα sprinter το τρέξιμο οπότε δεν ειναι θέμα με τον τρόπο που το αναφέρεις. Παρόλα αυτά για να το δοκιμάσεις θέλεις τουλάχιστον δυο τρεις μηνες προπόνησης πρώτα για να μαθεις να χτυπας σωστα να μην τραυματισεις κανενα καρπο οποτε δεν θέλω να σου προτείνω "πανε βρες ενα σακο και βαρα για να δεις" Για να βγάλεις τα μεγιστα απο την προπόνηση θελει heavy bag η thai banana bag που αν τους χτυπησεις στραβα την ακουνε οι καρποί ασχημα.
 13. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Δεν υπάρχει πιο απαιτητική γυμναστική από heavy bag. Σε τρίλεπτα στον σάκο, στο τελευταίο λεπτό αν χτυπάς με max ένταση οι παλμοί τερματίζουν στους κόφτες, και πάνε όσο ψηλά μπορούνε να πάνε με οποιαδήποτε άλλη άσκηση, οπότε δεν ισχύει αυτό που λες (αν έχει στο σάκο 175 στο σπριντ έχει 200)
 14. alex_000

  Das Fitness Thread #2

  Συνέχεια για αυτά έλεγα , μάλλον με έγραφες στα @@ σου https://www.insomnia.gr/forums/topic/251324-das-fitness-thread-1/page/192/?tab=comments#comment-52532031
 15. Φέτος η χρονιά ήταν πάρα πάρα πολύ δυνατή. Οι ταινίες που είδα τελευταίο δίμηνο: Uncut gems - 9 - Αν ο Sandler δεν ήταν ο βασιλιάς της πατάτας θα τον είχαν υποψήφιο για Osar. Ταινία σπάνιας ποιότητας. The Irishman - 8.5 . Αν η ταινία ήταν 3.5 ώρες Joe Pesci θα ήταν για 10. The lighthouse - 9 (ντροπή που δεν πήγε για Oscar o Willem Dafoe, imo ακόμα και o Pattison έπρεπε να είναι υποψήφιος) Marriage story - 8 Εντυπωσιακές ερμηνείες και πολύ συναίσθημα. Parasite - 9 - Ένα κωμικό δράμα που τρομοκρατεί ηρεμώντας, μοιράζοντας αγωνιώδης γαλήνη, αποτυπώνοντας ρεαλιστικά τις δυσκολίες της ζωής των κροίσων αλλά και των αστέγων, εξετάζοντας λογικά τον παραλογισμό της τυπικής κανονικοποιημένης ψυχασθένειας. Once upon a time in hollywood - 7 . Δεν πιστεύω ότι αυτή η ταινία έπρεπε να είναι με τόσες υποψηφιότητες, παρόλο που ο Ταραντίνο είναι από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Ad Astra - 7.5 . Στους περισσότερους δεν περιμένω να αρέσει, μάλλον θα βαρεθούνε. The two popes - 6.5 - Straight to DVD. Ψηφίσαν "με το σταυρό στο χέρι" αν δεν υπήρχε χριστιανικό θέμα δεν θα περνούσε ούτε απ έξω. Knives Out - 6.75 - H δεύτερη υπερεκτιμημένη ταινία. Έχει ωραίο στυλ, και πολύ καλό καστ, αλλά μέχρι εκεί. Νομίζω ότι απογοητεύει τους fans του συγκεκριμένου τύπου ταινιών και βιβλίων (murder mystery) ενώ είναι πιο βατή για όσους δεν προτιμούν το είδος. Πολύ σπάνια τόσο καλές ταινίες μαζεμένες.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.