Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

callahan

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  134
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

26 Excellent

Σχετικά με callahan

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 19/12/1982

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 • Ενδιαφέροντα
  All things tech
 • Απασχόληση
  IT Consultant

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. callahan

  iPhone 11 - 128GB Red - Θεσσαλονίκη

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/06/2021 01:36 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Σε άριστη κατάσταση. Το είχα πάντα σε θήκη και με τζαμάκι. Το τζαμάκι έχει κάποια σημάδια, και ίσως χρειάζεται αλλαγή. Η μπαταρία του στα 89%. Μαζί με το κουτί, φορτιστή+καλώδιο και μια θήκη. Δεκτός κάθε έλεγχος. Κατά προτίμηση συνάντηση στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Ιπποκρατείου)

  430 €

 2. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απάντησεις. Έμπαινα στο Insomnia και κοιτούσα μόνο τις ειδοποιήσεις (και δεν είχα καμία), γι αυτό και δεν απάντησα πιο νωρίς. Η γυναίκα μου είναι Πολωνέζα (άρα με Ευρωπαικό διαβατήριο) και όταν μίλησα και με την αστυνομία μου είπαν ότι δε χρειάζεται κάποια άδεια. Θα θέλαμε απλά να έχουμε και κάποια "επίσημη" απάντηση, ώστε να μη έχει κανένα άγχος (είναι λίγο τυπική). Στείλαμε και email στην αστυνομία, θα ενημερώσω αν έχω κάτι νεότερο. Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
 3. Γεια χαρά σε όλους, ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται κάποια "εξουσιοδότηση" προκειμένου να δουλέψει κάποιος από την Ελλάδα για μερικές βδομάδες. Πιο συγκεκριμένα, ζω στο εξωτερικό (Ελβετία) με τη γυναίκα και εργαζόμαστε και οι δύο εδώ. Προκειμένου να μπορέσουμε να μείνουμε λίγες εβδομάδες παραπάνω στην Ελλάδα, είπαμε να τις δουλέψουμε από εκεί. Για τη δική μου εργασία δεν είναι θέμα, αλλά για εκείνη της ζήτησαν το εξής: ¨you must make sure you have a proper work authorization in the place of sheltering". Η ίδια ρώτησε από πού θα μπορούσε να πάρει αυτή την εξουσιοδότηση
 4. Μάλλον θα υπάρχει ζήτηση για τέτοιες συσκευές, αλλά προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να μην αγοράσει κανείς μια πολύ ποιοτική θήκη για το κινητό του, από αυτές που είναι αδιάβροχες; Ας έβγαζε και η Samsung η ίδια μια τέτοια για κάθε της μοντέλο.
 5. Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Oκ, δε διαφωνούμε για την ουσία, απλά δε συμφωνούμε στο ότι κάποιος ο οποίος δημιούργησε μια πολύ πετυχημένη εταιρεία, διατέλλεσε CEO και ερχόταν (και έρχεται) σε επαφή με άλλους CEO και managers, η άποψή του έχει - όπως και να το κάνουμε - μια ιδιαίτερη βαρύτητα. Στο τελευταίο υποθέτω ότι όλη αυτή την εμπειρία και πρόσβαση σε διασυνδέσεις τις έχει λάβει υπόψη όταν δημιουργούσε την άποψή του, και πως δεν προσπαθούσε απλά να επηρεάσει την κοινή γνώμη λόγω της αναγνωρισμότητάς του (βέβαια σε βάθος χρόνου ίσως αποδειχτώ αφελής )
 6. Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Επειδή κάποιος σπούδασε οικονομικά δε σημαίνει ότι θα κάνει περουσία. Υπάρχουν πολύ άλλοι παράγοντες, πχ ο Bill μιλάει με CEO εταιριών και αφουγκράζεται τις εξελίξεις, είναι πολύ φίλος με τον Warren Buffet και άλλους πετυχημένος ανθρώπους, ... και άλλα πολλά που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ασφαλώς και αυτό δε σημαίνει ότι έχει δίκιο όσον αφορά το Bitcoin. Εφόσον λέει "το Bitcoin δεν είναι για μένα" τότε είναι απολύτως δεκτό, καθώς εκφράζει μια προσωπική άποψη σχετικά με το αν ενδιαφέρεται να επενδύσει ή όχι.
 7. Άσχετο, αλλά αυτή η Jade Raymond είναι φοβερό μωρό!
 8. Καλά το ξεκίνησες, αλλά εκείνο το "να σαπίζουν σε ένα ETF" τί το 'θελες; Το μεγαλύτερο κομμάτι του portfolio το έχω σε core ETFs, και το υπόλοιπο σε thematic ETF και κάποιες συγκεκριμένες μετοχές, όπου το αναπροσαρμόζω 1-2 φορές το χρόνο. Συμφωνώ με τα themes που πρότεινες. Προσωπικά είμαι στα εξής ETF - BLOK (blockchain) - BBH (biotech) - XMOV (future mobility) - CYBR (cybersecurity) Θα με ενδιέφερε να ξέρω ποια γκρουπς αυτή τη στιγμή θεωρούνται αξιόπιστα (σε discord, reddit, youtube, κλπ). Είναι ανοιχτή η πρόσβαση ή χρειάζεται κάποια πρόσκληση; Ευχαριστώ
 9. Όλα καλώς, απλά μη συγχέουμε την επένδυση σε μετοχή και το "παίζω στο χρηματιστήριο για να πλουτίσω γρήγορα". Το δεύτερο θέλει γερά νεύρα, πολύ τύχη και μέθοδο. Όσον αφορά την επένδυση σε μετοχές, ασφαλώς και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να αυγατίσει τις οικονομίες του, αλλά και αυτό θέλει - προπαντώς - μέθοδο και υπομονή.
 10. Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς με την τελευταία πρόταση (να συνδυαστεί με password manager). Δηλαδή θέλεις να μην χρειάζεται να κάνεις account? Νομίζω πως το pocket το επιτρέπει αυτό. Τωρα για κάτι το διαφορετικό, δες instapaper και wallabag.
 11. Απλά για την ιστορία, εγώ που το πήρα στο Stadia, παίζει πολύ καλά. Δεν είχα δοκιμάσει άλλη streaming υπηρεσία και μπορώ να πω ότι με εξέπληξε θετικά. Είναι απλά εντυπωσιακό να μπορείς να παίζεις το παιχνίδι ανοίγοντας ένα ακόμα tab στον Chrome, χωρίς να χρειάζεται να κλείσεις άλλες εφαρμογές και χωρίς εγκατάσταση από όποιο μηχάνημα κι αν το παίζεις. Προσβλέπω στο μέλλον που το stadia θα έχει μεγάλη ποικιλία (και καλές εκπτώσεις, όπως μας έχουν συνηθίσει Epic και Steam).
 12. Ok, διευκρινίζω. Για τους περισσότερους από μας εδώ στο insomnia. Τώρα αν εσύ στέλνεις στην Αφρική και στη Λατ. Αμερική πάω πάσο. Και σίγουρα το κενό που υπάρχει σε αυτές τις χώρες θα βρεθούν fintechs να το καλύψουν (ήδη υπάρχουν m-pesa κλπ.). Και ασφαλώς δεν αντιλέγω πως το bitcoin (ή κάποιο άλλο νόμισμα ή κάποια άλλη υπηρεσία βασισμένη σε DLT) μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη λύση. Απλά όταν εγώ π.χ. αγοράζω bitcoin δεν το κάνω επειδή θα το χρησιμοποιήσουν στην Αφρική για συναλλαγές, αλλά επειδή όλος ο κόσμος (από εσένα και μένα, μέχρι επαγγελματίες επενδυτές) το αγοράζει ως επένδυση
 13. Μιας και λέμε εδώ τη γνώμη μας, ας πω κι εγώ τη δική μου. Για τους περισσότερους από μας, το bitcoin δεν λύνει κάποιο πρόβλημα. Ακόμα και για κάτι συνηθισμένο, όπως η μεταφορά χρημάτων από μια χώρα σε μια άλλη σε άλλο νόμισμα, υπάρχουν πλέον λύσεις με χαμηλό κόστος. Μάλιστα, οι περισσότεροι που το αγοράζουν δε το βλέπουν καν ως νόμισμα, αλλά ως επένδυση. Είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό (αλλά και ενθαρρυντικό) πως από τότε που βγήκε άρχισαν αρκετοί να μαθαίνουν περί νομισμάτων, αξίας τους χρήματος κλπ. Προσωπικά, ως νόμισμα το βλέπω σαν ένα ακόμα asset class στο οποίο επενδύω ένα
 14. Γι αυτό έχει πέσει η υπηρεσία εδώ και λίγη ώρα; (μαζί και το youtube)
 15. Τα preorders ως ένα βαθμο επιτρέπουν τέτοιου είδους παιχνίδια να πραγματοποιηθούν. Συμφωνώ όμως θα έπρεπε όσοι κάνουν pre order να έχουν κάποιο κίνητρο (πχ κάποιο δώρο μαζί με το παιχνίδι). Εγώ το πήρα στο stadia όπου η Google έδινε μαζί το Chromecast ultra και το stadia controller.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.