Προς το περιεχόμενο

protathlitis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  109
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από protathlitis

 1. Εμείς πήραμε στο σπίτι την KenWood Titanium Chef KVC7320S , στα 1500W και 4,6L κάδο, ο οποίος μας φαίνεται υπεραρκετός. Στα ψωμιά ακόμα πειραματιζόμαστε, με επιτυχίες και αποτυχίες. Επειδή δουλεύουμε μόνο αλεύρι ολικής άλεσης, είναι πιο challenging. Κάθε tip από τους πιο έμπειρους είναι ευπρόσδεκτη! Εμείς ζυμώνουμε στην μηχανή μέχρι ο γάντζος να μαζέψει όλο το μείγμα, περίπου 5-6 λεπτά και μετά το αφήνουμε να φουσκώσει για 1-2 ώρες. Δοκιμάσαμε να το φουσκώσουμε στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία, αλλά εκεί αν το αφήσεις λίγο παραπάνω θα φουσκώσει παραπάνω από ότι πρέπει.
 2. GIGABYTE APP Center v1.05.21 and previous AORUS GRAPHICS ENGINE v1.33 and previous XTREME GAMING ENGINE v1.25 and previous OC GURU II v2.08 Από το https://www.secureauth.com/labs/advisories/gigabyte-drivers-elevation-privilege-vulnerabilities Από ότι φαίνεται το πρόβλημα δεν υπάρχει σε μεταγενέστερους drivers.
 3. To face-id του iPhone ΔΕΝ ξεκλειδώνει με τα μάτια κλειστά, ότι ρύθμιση και να έχει κάποιος. Η ρύθμιση αφορά μόνο να κοιτάς απευθείας το κινητό και να μην έχεις στραμμένο το βλέμμα σου αλλού.
 4. Εγώ που έχω μικρό παιδί, του δίνω μόνο κατσικίσιο, Στάμου κυρίως. Και εγώ με τα δημητριακά μου αυτό πίνω. Το αγελαδινό όπως είπαν κάποιοι είναι συνήθως από αγελάδες με πολλά αντιβιοτικά και ορμόνες.
 5. Φίλε και η ψηφιακή οθονούλα μπορεί να είναι όμορφη. Εγώ ας πούμε στο δικό μου έχω επιλέξει να δείχνει αναλογικούς δείκτες και πιστεύω ότι δείχνει όμορφο. Παράλληλα όμως, μου δείχνει όλων των ειδών τις ειδοποιήσεις, όπως κλήσεις, μηνύματα, ειδήσεις κλπ. Το να βλέπω ή και να απαντάω σε ειδοποιήσεις από το ρολόι, με βολεύει πχ όταν οδηγάω, ή όταν έχω αφήσει το τηλέφωνο σε ένα σημείο στο σπίτι και εγώ είμαι σε άλλο δωμάτιο, όταν ασκούμαι και έχω το κινητό στην τσέπη, κλπ. Γενικά είναι ευκολότερο να κοιτάξεις το ρολοί σου παρά να βγάλεις το κινητό από την τσέπη.
 6. @voltmod Αυτό από που προκύπτει? 44εκ συσκευές πούλησε το ίδιο τρίμηνο πέρυσι, 44εκ πούλησε και φέτος. Καμία πτώση δεν είχε. Η Samsung αντίστοιχα πούλησε 82εκ πέρυσι και 72εκ φέτος, οπότε σωστά έχει πτώση 12,7% όπως γράφεις.
 7. Αυτή την είδηση δεν την είδα πουθενά γραμμένη. Εσύ που το διάβασες φίλος?
 8. Αυτή η είδηση έχει ξαναβγεί πριν ένα μήνα νομίζω. Εμένα έχει μπει το patch από Windows Update από τότε.
 9. Εγώ πάντα είχα και τα 2, αλλά για κάποιο λόγο με βόλεψε και χρησιμοποιώ περισσότερο το Shazam. Βρίσκει πάρα πολλά τραγούδια αλλά όχι όλα. Για παράδειγμα προχθές ένα remix γνωστού ξένου τραγουδιού το βρήκε μόνο το SoundHound:
 10. Μερικοί έχετε μπερδευτεί. Είχαν ποτέ τα χελονονιτζάκια τα Thundercats τα στρουμφάκια βωμολοχίες ή ακατάλληλες σκηνές? Τι σχέση έχουν με τα παραφρασμένα με βωμολοχίες βίντεο της Πέππας ή οι σεξουαλικές παρωδίες του Spiderman που είναι γυρισμένες σαν παιδικά? Τώρα το αν θα πρέπει να βλέπουν τα παιδιά youtube γενικώς, αυτό είναι ένα άλλο θέμα και η απάντηση δεν είναι πάντα εύκολη.
 11. Επειδή είχα HTC με Windows 6.1, ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες κινητού: Εφαρμογές που δεν προσαρμόζονταν σωστά στην οθόνη, πενάκι που δεν πατούσε πάντα στο σωστό σημείο, λίγες εφαρμογές, ανύπαρκτο store.
 12. Κάποια φορά είχε ψάξει στο internet να βρω πληροφορίες για ένα ατύχημα που είχα δει την προηγούμενη μέρα. Δεν είχα βρει τίποτα. Αν τώρα αυτό το radar όπως το ονομάζει η google βρει τα δελτία της αστυνομίας, τα κατηγοριοποιήσει αυτόματα και τα ανεβάσει σε ειδησεογραφικά site, είναι κάτι.
 13. Φίλε μου το γενικεύεις πολύ. Δεν είναι όλοι στην ίδια οικονομική κατάσταση. 8% ποσοστό έχει η Apple.
 14. Φίλε δεν πρέπει να έχεις iPhone με 3d touch, δεν εξηγείται αλλιώς η άποψη που έχεις.
 15. Να βγει στο εμπόριο πρώτα όμως έτσι; το σύστημα γρήγορης φόρτισης που παρουσίασε πριν ένα χρόνο δεν βγήκε στην αγορά.
 16. Παραθέτω τις οδηγίες που αφορούν την μαγιά από τoν αρτοπαρασκευαστή του Lidl. Ξεκάθαρα λέει ότι προτιμάται η στεγνή μαγιά.
 17. Είναι συμβατή και ίσως και προτεινόμενη, αλλά όχι κατεψυγμένη αλλά σε θερμοκρασία ψυγείου. Οι οδηγίες της συσκευής σου δεν τα γράφουν αυτά?
 18. Εγώ πάντα έβγαζα τους αναδευτήρες στην προκαθορισμένη ώρα, γιατί οι τρύπες ήταν αρκετά μεγάλες και μπορούσε να σπάσει το ψωμί σε εκείνα τα σημεία κατά το βγάλσιμο από τον κάδο ή το κόψιμο. Οι τρύπες από τους υποδοχείς είναι μεν αναπόφευκτες αλλά είναι μικρότερες. Εγώ σταμάτησα να φτιάχνω γιατί δεν καταλήξαμε σε κάποια συνταγή που να μας αρέσει και βαρεθήκαμε να κάνουμε άλλες δοκιμές. Όσα αναφέρω αφορούν το μηχάνημα του Lidl.
 19. Δεν είχα δει αυτή την ειρωνεία σου. Εγώ προσπαθώ να αναφέρω όλες τις λεπτομέρειες στον φίλο που ρώτησε, δεν του τα παρουσιάζω όλα ρόδινα. Και ναι: Είτε θα πρέπει να είναι απίκο να βγάλει τους αναδευτήρες από τον κάδο στην προκαθορισμένη ώρα (αλευρώνοντας τα χέρια του και βουτώντας τα στην ζύμη) είτε θα τους αφήσει μέσα, και θα αφήσει 2 μεγάλες τρύπες στο ψωμί. Τώρα αν εσένα δεν σε ενοχλούν καθόλου τα παραπάνω τι να κάνουμε, ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια αξιολόγησης. Παρόλα αυτά, εγώ για άλλους λόγους σταμάτησα να φτιάχνω ψωμί, όπως ανέφερα προηγουμένως.
 20. Του Lidl έχω. Σαφώς και είχα γυρίσει τους υποδοχείς. Το ψωμί είχε φουσκώσει και σφηνώσει στον κάδο και έβγαινε μετά από αρκετά χτυπήματα. Ίσως να ήθελε κάποιο κόλπο ακόμα, δεν το είχα βρει. Πάντως σε κάθε περίπτωση, είτε βγάλεις τους αναδευτήρες είτε όχι, δεν μένει τρύπα ή τρύπες στο ψωμί?
 21. Και εμένα 2 έχει, και όταν τελείωνε το ζύμωμα τους έβγαζα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι στο σπίτι και να ακούσεις το ηχητικό σήμα ότι τελείωσε το ζύμωμα. Άρα δεν ισχύει απόλυτα ότι "τον αφήνεις 3 ώρες και ψήνει το ψωμί μόνος του". Εμένα βέβαια και χωρίς τους αναδευτήρες πάλι έβγαινε με δυσκολία το ψωμί, γιατί έμεναν στο ψωμί οι υποδοχείς των αναδευτήρων και το ψωμί ψηνόταν με αυτούς. Όταν τελικά έβγαινε, έμεναν 2 μικρές τρύπες στο ψωμί.
 22. Κοίτα, εγώ πήρα αλλά δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει πολύ τελικά. Δεν μας άρεσε πολύ το ψωμί που έβγαζε και βαρεθήκαμε να κάνουμε δοκιμές. Εμείς δεν τρώμε και πάρα πολύ ψωμί, οπότε δίνουμε 2-4€ την εβδομάδα για ένα καλό καρβέλι του εμπορίου που έχουμε βρει και είμαστε ok. Αν κάποιος τρώει πολύ ψωμί και θέλει να κάνει οικονομία, τότε αλλάζει το πράγμα. Θέλει πλύσιμο ο κάδος και οι αναδευτήρες μετά, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Το δύσκολο ήταν ότι δεν ξεκόλλαγε εύκολα το ψωμί από τον κάδο στο τέλος και ήθελε κόπο να το βγάλεις.
 23. Καλά όλα τα άλλα, αλλά τι ονόματα είναι αυτά που διαλέγουν; Gvlgrujsk23 η κάτι τέτοιο.
 24. Σε όλη την Ευρώπη (και Ελλάδα) όλα τα προιόντα Apple (iMac, iPhone, macbook, iPad) έχουν 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, Μιλάω για την επίσημη αντιπροσωπεία (Info-Quest).
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.