Προς το περιεχόμενο

Brown

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  64
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

43 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Brown

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. P cloud 350e family 2ΤΒ εφορου ζωής και άντε γειά . ούτε nas να κτυπησει δίσκος ούτε τπτ..
 2. Και ποιος θα κερδίσει από το πάρτι που λες;; αμα πχ πέσει μια πυρηνική βόμβα στην Ουκρανία χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από την Αμερική η θα πάμε μετανάστες να σωθούμε;
 3. Φίλε μου είπανε ποτέ για πυρηνικό πόλεμο μεταξύ Αμερικής Ρωσίας επί trump; στειλτο να το δω. Ξέρεις φίλε μου δεν με πληρώνουν για να εχω συμφέρον στα @@ μου τι γίνετε. Σχολιάζω και λέω την γνώμη μου σαν μέσος πολίτης.
 4. 4 χρόνια trump δεν άκουσα να πηγαίνουμε σε πυρηνικό πόλεμο Ούτε 3 μήνες μπαιντεν στην Ουκρανία παράλιγο να γινόταν πόλεμος... Εύγε
 5. Γτ να μην μπορείς να το λειτουργεις;
 6. Τόσα χρόνια η αρπαχτη που πήγε;;; πρόεδρο βγάλτε λεφτα δεν μαζωξατε;; να κλείσετε απλά.
 7. Πρόσφατα από αλλαγή ονόματος έληξε το πιστοποιητικό και μου είπε ο ηλεκτρολόγος ότι θέλει και μια υπεύθυνη δήλωση για ΥΔΚΕ δεν ξέρω τα αρχικά είναι ότι έχω πιστοποιημενα υλικά κόστος μου είπε τωρα 20ε αμα δεν το βγάλω θα μου το ζητήσουν στο 3μηνο και θα δωσω 50ε... Όποιος ξέρει βοηθάει.
 8. Μόλις έμαθα αμα αλλάξεις Παροχο εκτός Ηλεκτρολογικο σχέδιο που θέλει αμα δεν σου έχει ληξη κάθε δεκα χρόνια νομίζω έχει ισχύει πλέον σου ζητάνε μια υπεύθυνη δήλωση ότι τα υλικά που έχεις ( καλώδια πρίζες κτλ) είναι καλα συν 20ε δλδ στον ηλεκτρολόγο.
 9. Brown

  Ανταλλαγή 12 pro max gold 128 με το 256

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2021 07:34 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Έχω iphone 12 pro max gold 128Gb σε άριστη κατάσταση με τζάμακι θέλω να το αλλάξω με το iPhone 12 pro max gold 256Gb στείλτε μου πόση διαφορά θέλετε είμαι Θεσσαλονίκη για συναλλαγή από κοντά Ευχαριστώ.

 10. Σε ευχαριστώ δεν το ήξερα..νόμιζα στο μιλητο ήταν 15χρονια. Μήπως είχε ληξη το διαβατήριο;; γιατί εγώ αυτό είχα πάθει.
 11. Αυτό είναι κάποιος νόμος;;; σε πιο φεκ το είδες;;;
 12. Ερώτηση με τζάμακι το δάκτυλικο πιάνει;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.