Προς το περιεχόμενο

GIANNISPATRA

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  645
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με GIANNISPATRA

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 07/04/1980

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  PATRA
 • Απασχόληση
  C.e.i.D
 1. Δεν πιάνει , παλιά θα μπορούσε να έπιανε τώρα εντοπίζεται εύκολα το cheat.
 2. GIANNISPATRA

  Πόσο αξίζει το Facebook;

  καλά οι βασικές αρχές τις αγοράς μας οδήγησαν εδώ που είμαστε και αν συνεχίσουμε να έχουμε "γνώση" αυτών θα καταλήξουμε σε μεσαιωνικές εποχές.Επίσης θα διαφωνήσω ότι αξία αποτελεί μόνο το υλικό , αξία αποτελεί και η δουλειά που έγινε πάνω σε αυτό , η σκέψη που δαπανήθηκε για να δημιουργηθεί κλπ και το οποίο αποτελεί το άυλο προϊόν . Στο facebook η τεράστια αξία έχει επιτευχθεί πιστεύω όχι από το υλικό και το άυλο που χρησιμοποιεί αλλά από την δημοφηλία του η οποία στην εποχή μας προσφέρει πολύ χρήμα .. όλο το κόστος ήταν δηλαδή η πιασάρικη ιδέα.
 3. The Mother Lode λέγεται σύμφωνα με αυτό και είναι ακριβώς σε μία εβδομάδα από τώρα . http://www.tv.com/Prison+Break/The+Mother++Lode/episode/1249373/summary.html
 4. Έχεις ακούσει τίποτα τι παίζει με την προσθήκη των dslam ?? Για το χρονοδιάγραμμα και τις περιοχές?
 5. Α ! Τηλέ - Ταινία .. Ε σιγά τι διαφορά θα έχει ? Το διπλό επεισόδιο το έχουμε συνηθίσει . Δεν νομίζω θα είναι τίποτα ξεχωριστό για όλους που περιμένουμε ένα αξέχαστο τέλος..
 6. Τηλεταινία ? δηλαδή? Θα προβάλλουν το τέλος στο σινεμά ? Έχει γίνει ξανά σε σειρά αυτό ? (μην μου πείτε xfiles)
 7. Μα καλά και όλα εκείνα είναι μόνο 2500 ?? Ρε πόσο είναι το μέγεθος τη γης . Πλάκα μας κάνουν αυτά εκατομμύρια φαίνονται από την photo πάντως . Μην σας φαίνεται περίεργο πάντως αφού εδώ και 50 χρόνια στέλνουμε αβέρτα πράμα πάνω σιγά σιγά γεμίζει ..
 8. Μπα δεν το πιστεύω αυτό διότι οι προσπάθειες με το live maps είναι εξαιρετικές και όταν φτιάξει η MS μόνη ητης εφαρμογή και όχι μέσω του site τότε θα χτυπήσει στα ίσια το google earth . Το οποίο πάσχει σε κάλυψη της Ελλάδας.
 9. ωραία και τι θα βλέπουμε ρε σεις σε τέτοιο επίπεδο σειρά αφού θα σταματήσει ?? Δεν καταλαβαίνω τη χαρά σας , είχαμε να περνάει ευχάριστα η ώρα μια ωρίτσα την εβδομάδα . Ωραία του χρόνου έξω το prison break και το lost θα παίζει αραιά και που ...
 10. Θέλει βύσμα λες δηλαδή ε? Να γνωρίζεις τον φίλο του τρίτου ξάδερφου σου ο οποίος να σε φέρει σε επαφή με την κολλητή αυτής που θες ... Ενώ αυτό ένα κλικ add to cart - checkout - και ταλαιπωρία καθόλου
 11. Με τίποτα δεν μπορούν να το προσομοιώσουν από υλικό μπιμπερού είναι .. Πώς δηλαδή θα καταλαβαίνεις αν είναι ξυρισμ*νο η όχι (προσομοιώνει και τρίχες ) ? και πολλά άλλα που δεν είναι επιτρεπτό να αναφέρουμε..
 12. GIANNISPATRA

  PayPal

  επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 80 σελίδες . Μπορεί να μου πει κάποιος σε ποιες περιπτώσειε γίνεται limited ο λογαριασμός? Αν έχω πάντα unverifed paypal
 13. Καλά δεν ξέρω αν έγινε η αναβάθμιση . Αλλά είναι κορυφαίο .. Το google earth τουλάχιστον για την Πάτρα που είδα .. Δεν πιάνει Μία !!
 14. GIANNISPATRA

  Στοίχημα από το Internet

  Ναι βρε φίλε αφού χτυπάς τέτοια ποσά δώσε κανά info και σε εμάς να πάρουμε το σωστό δρόμο ..
 15. GIANNISPATRA

  Call of Duty: World at War [PC]

  Καλά αυτό είναι ένα exception για αυτό σου βγάζει το visual studio και καλά να τρέξεις τον debugger . Σε ποιο από τα δύο στο κάνει στο Multiplayer ή στο single ? Αν στο κάνει στο single ή το αρχείο exe έχει πρόβλημα αν έχεις πειραγμένο φτιάχτο καλύτερα . Διαφορετικά ξανά εγκατάσταση.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.