Προς το περιεχόμενο

nkapa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  54
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με nkapa

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.880 προβολές προφίλ
 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/03/2021 05:12 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πωλούνται 2 κομμάτια ολοκαίνουρια στο κουτί τους 30€ το ένα. Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης καλύπτω τα έξοδα αποστολής. Lemco, MOD8 Διαμορφωτής Full Band, UHF-VHF Το MOD8 είναι ένας μονοφωνικός RF PAL διαμορφωτής ο οποίος λειτουργεί σε όλη την περιοχή των συχνοτήτων της μπάντας των VHF/UHF. Το MOD8 δέχεται σαν είσοδο ένα αναλογικό σήμα CVBS καθώς και μονοφωνικό ήχο το οποίο αναλαμβάνει να διαμορφώσει σε κάποια επιθυμητή συχνότητα RF PAL. Η επιλογή των καναλιών εξόδου γίνεται με την χρήση display/πλήκτρων από την πρόσοψη της συσκευής, ενώ ο έλεγχος της συχνότητας εξόδου γίνεται με PLL ελεγχόμενο από μικροελεγτή για μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα του επιθυμητού καναλιού. Τέλος, το MOD8 έχει στάθμη εξόδου 100dBμV.

  30 €

 2. Είναι ένας 200άρης WD με 45G περίπου γραμμένα και κάνει περίπου στα 3-4 λεπτά να μου βγάλει το περιεχόμενο που έχει. Ξέρουμε μέχρι πόσα GB μπορεί να δει το συγκεκριμένο DVD?
 3. Τελικά ήθελε λίγο παραπάνω υπομονή τον είδε κανονικά Άψογο παιδιά το συστήνω ανεπιφύλακτα! Ξέρουμε κάτι για το αν υπάρχει νέο firmware και πως μπορώ να δω πιο έχει;
 4. Γεια σας παιδιά κι από μένα, μετά από σχετική μελέτη του σχετικού θέματος αγόρασα κι εγώ ένα LG DVX298Η. Ενώ μου παίζει κανονικά από ένα Kingston 4G Flashακι, έχω πρόβλημα στο ότι δε μου αναγνωρίσει έναν εξωτερικό σκληρό 200G. Ο δίσκος φυσικά είναι φορμαρισμένος σε fat32. Η θήκη που είναι μέσα είναι αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805748 Δοκίμασα και να τον έχω ανοιχτό το δίσκο και να ανοίξω έπειτα το DVD και να ανοίξω πρώτα το DVD και μετά το δίσκο (δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό) καμιά αντίδραση. Κάποια βοήθεια?? Επίσης υπάρχει κάποιο καινούριο firmware για το LG DVX298Η και
 5. nkapa

  Diskakia DVD-R

  Εγώ την έχω καταβρει με τα That' s τελευταία τιμή που τα πήρα από Disk Impex ήταν 0,41 το κομμάτι. Έχω γράψει πάνω από 200 χωρίς να μου παρουσιάσουν κανένα πρόβλημα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.