Προς το περιεχόμενο

Fidel

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  21
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Fidel

 • Κατάταξη
  Junior Member
 1. Το θέμα δεν είναι πια βγαίνει αλλα εάν αυτή αξίζει σαν μηχανή και να για τα λεφτά τις είναι μια χαρά μηχανή και ΝΑΙ πάντα θα βγαίνουνε με αυτό το σκεπτικό δεν πάμε πουθενά ..
 2. Δεν στέλνεις Uk. στέλνεις εκεί κανονικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Room 225-226, Block B, Focal lndustrial Centre 21 Man Lok street Hung Hom, Kowloon HONG KONG
 3. Καλά κάνουνε τα παιδιά χίλια μπράβο πάντα σκέφτονται εσάς για αυτούς να δούμε πια εταιρία δίκια τους θα τα πάρει πάλι και μίζες θα πάνε στα κατάλληλα χερια..Όλα δουλεύουνε ρολοι στην χωρα σας/μας.. Γιατί είστε ματαιόδοξη? Η τεχνολογία του χτες..Φαίνεται πολύ προστά στο σήμερα που ζούμε..
 4. Fidel

  timberland 70% off

  ..Kαι που να δεις mate όταν το f.p.a το ρίξανε 2 μονάδες πιο κάτω τι έγινε στο νησί χαμός!!! ++1 Μονο και μονο επειδή ακουμπάει όλος ο σκελετός πάνω εκεί πρέπει να δίνετε λεφτά Και οποιον γιατρό να ρωτήσετε αυτό θα σας πει..θα έχετε προβλήματα γενικά.. Για ότι δήποτε άλλο από ρούχα εδώ είναι σχεδόν τζάμπα δεν θα έδινα πολλά λεφτά..
 5. Fidel

  Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

  [ame]http://www.youtube.com/watch?v=M80rBBaWmJU[/ame] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:25 ---------- [ame]http://www.youtube.com/watch?v=jb1jBn0uEOc[/ame]
 6. Ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Ευτυχώς γιατί δεν παλευόταν διαφορετικά! Κατέβαζα 3-4 HD και μου τελείωνε το όριο... Τώρα άντε γεια κι αντίο ))))
 7. Fidel

  Mozilla Firefox 3.0 στις 17 Ιουνίου

  Παιδιά εγώ που είμαι με το linux μέσω firefox 3 είμαι πολύ ευχαριστημένος! Δε νομίζω να' ναι πιο γρήγορος απ' το safari. Θα δείξουν τα τεστ! Αλλά είναι πολύ εξυπηρετικός!
 8. Κι εγώ με τη σειρά μου βλέπω πολύ καλά προιόντα σε λογικές τιμές...
 9. Fidel

  Νέα λογότυπα για την ΕΡΤ

  Καλά δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε κιόλας, απλά το σήμα ήταν συμπαθητικό χωρίς πολλές φαμφάρες!
 10. καλό ακούγεται αλλά δεν έχουμε visa !
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.