Προς το περιεχόμενο

Skrobo

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  7
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

8 Neutral

Σχετικά με Skrobo

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ειναι διαφορετικό πράγμα να έρθει μια κυρία που θα σφουγκαρίσει και θα σκουπίσει, και διαφορετικό το να ερθει συνεργίο με μηχανήματα, χημικά και τεχνογνωσία. Νομίζω πως ξες οτι η κυρία δεν θα καθαρίσει τον απορροφητήρα ή πάνω απο τα ντουλάπια στην κουζίνα. Οτι πληρώνεις, παίρνεις.
 2. Να υπογράψεις ετσι οπως ειναι, δεν χρειάζεται να τον "προκαλέσεις" κάπως. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τον όρο 2, καθως υπάρχει ελάχιστη περίοδος μίσθωσης, αποφάσεις που περιορίζουν την έξωση ακόμα και μετά την ελάχιστη περίοδο μίσθωσης, και κανεις δεν μπορεί να σου απαγορεύει να διεκδικίσεις ενομο δικαίωμα σου σε δικαστήριο.
 3. Skrobo

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Σου απάντησαν για μερικές χώρες, ας προσθέσω και εγω κάποιες ακόμα: Εσθονία, Λιθουανία, Μολδαβία, Ρωσία, Γαλλία απο το 2024, Αρμενία, Γεωργία (αυτές τις 2 επειδή είπες Ευρώπη και έβαλες το Ισραήλ, άρα το πάς με τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά, άρα είναι μέσα. Το Καζακστάν στο χαρίζω).
 4. Παιζει με την έδρα των εταιριών, το νόμισμα που χρησιμοποιούν για βάση, το κόστος της συναλλαγής, τον αριθμό τον νομισμάτων που έχουν διαθέσιμα, το τι πουλάνε, το sell order αυτου που πουλάει και φαντάζομαι πολλά ακομα που δεν μπορώ να σκεφτώ 3 το πρωί. Η καλύτερη λύση ειναι να φτιάξεις ενα excel, να κάνεις ενα spreadsheet, να γράψεις τα κόστη για κάθε ενα και να δείς ποιο σε συμφέρει.
 5. Γιατι ειναι ελευθερη αγορά και ο καθένας χρεώνει οτι θέλει.
 6. Skrobo

  piercing

  Αν το έχεις πανω απο ένα μηνα ναι. Αν οχι, μπορείς, αλλα καλό ειναι να κάνεις λίγο υπομονή.
 7. Skrobo

  efood διανομείς απορία

  Ο εργοδότης είναι η E-food. Το μαγαζί δεν έχει δικό του ντελιβερά γιατι δεν θέλει να μπλέξει με αλλαγές ΚΑΔ, παραπάνω προσωπικό, εξοπλισμό και τα σχετικά. Α Είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος που οταν αγοράζεις κάτι online απο το Public, δεν σου φέρνει το εμπόρευμα μεταφορική του Public αλλα κάποιος τρίτος με το οποίο συνεργάζεται.
 8. Και προφανώς έχει σχεδόν διπλαστιαστεί και ο εμπορικός όγκος, η αξία απο τις παντέντες, η ακίνητη περιουσία και το ρευστό της εταιρείας και ολα τα σχετικά μέσα σε αυτό το δίμηνο. Τι, οχι;! Νομίζω έχει σπάσει το φράγμα του 1000 στο P/E.
 9. Skrobo

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Τα πρόστημα βεβαιώνονται απο την ΔΟΥ και περνάνε στο ΑΦΜ σου. Το διαβατήριο δεν εχει τίποτα να κάνει με αυτό, και καμια άλλη αρχή εκτός απο το Υπουργείο Οικονομικών δεμ μπορεί να ξέρει αν χρωστάς και τί. Φυσικά και μπορείς να φύγεις με χρέη απο την χώρα. Το ποσό θα παραμείνει στο ΑΦΜ, θα τοκίζετε και κάποτε θα λυθεί δικαστηκά το θέμα, άσχετα αν είσαι στην Αθήνα ή στο Ιρκουτσκ. Η στρατολογική κατάσταση επισης δεν "περνάει" στο διαβατήριο. Το μόνο που μπορεί να δεί αστυνομικός ειναι οτι σε ψάχνει η στρατολογία, χωρίς να ξέρει τον λόγο. Αν ελέγξει ηλεκτρονικά το διαβατήριο (πρακτηκά μόνο αν
 10. Skrobo

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Θα πάρεις αναβολή για ένα διάστημα (6 μήνες /12 μήνες / 24 μήνες αναλόγος την πάθηση, η παχυσαρκία ειναι 24μήνη) και με το πέρας αυτής θα σου ξαναέρθει σημέιωμα κατάταξης. Θα κάνεις την ίδια διαδικασία μέχρι να συμπληρώσεις 24 μήνες αναβολών (στην δικιά σου περίπτωση δλδ, μια φορά). Την επόμενη φορά που θα πρέπει να παρουσιαστείς και δεν θα είσαι κατάληλος, θα πάρεις απαλλαγή.
 11. Skrobo

  Άδεια ταξί ως επένδυση

  Μα ακριβώς τα ίδια ισχύουν και αν αγοράσω την άδεια ταξί, σήμερα, απο ιδιοκτήτη. Δεν υπάρχει κάποια επιλογή "ή την παιρνεις απο το κράτος φθηνα και σε σκίζω στους φόρους ή την παιρνεις απο ιδιώτη ακριβά και τέλος".
 12. Σύμφωνα με την απόφαση 633/2010 του Αρείου Πάγου, οι φυσιολογικές φθορές που δημιουργούνται απο τον καθημερινό τρόπο ζωής δεν χρίζουν αποζημήωσης υπέρ του διοκτήτη.
 13. Παρουσιάζονται και οι 3 κανόνες σε διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού, αναλόγως τον κατασκευαστή και την χώρα: 1) Για να κερδίσεις πρέπει να φτάσεις στο 100 ή να το "περάσεις" 2) Για να κερδίσεις πρέπει αν φτάσεις ακριβώς στο 100, αν το προσπερνας δεν κουνιέσαι και ξαναπροσπαθείς τον επόμενο γύρο 3) Για να κερδίσεις πρέπει αν φτάσεις ακριβώς στο 100, αν το προσπερνας "γυρίζεις προς τα πίσω" την διαφορά στο ζάρι. Οι κανόνες στο Chutes and ladders της Milton Bradley, μάλλον η πιο γνωστή / εμπορική έκδοση του παιχνιδού στον δυτικό κόσμο χρησιμοποιεί τον κανόνα 2.
 14. Skrobo

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Οχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα πλέον. Σε περίπτωση που κηρυχθεί διαγωνισμός για μόνιμους (ΟΒΑ, ή οπως αλλιώς μπορει να τους βαφτίσουν στο μέλλον) μάλλον θα πάρεις παραπάνω μόρια.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.