Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Striftos79

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  33
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Striftos79's Achievements

 1. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση Jimyo0... Μου φαινεται πως θα μαλώσω μαζί τους πάλι. Η δική μου ταυτότηα είναι του 2009 και έχει επίσης λατινικούς χαρακτήρες. Δεν ηταν σίγουρα πρόβλημα με το internet, αφου το έπαιρνε κανονικά και μετά από κάποιες ώρες μου ερχόταν ειδοποίηση ότι πρέπει να το ξανακάνω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι φταει είναι ότι η δική μου ταυτότητα είναι λιγο τσαλακωμένη. Η δική σου σε τι κατάσταση είναι?
 2. Striftos79

  Παραγγελία από Ali Express

  Καλησπέρα, Τo tracking είναι Ολλανδικό επειδή είναι μέσω NL Post. Έρχονται τα πακέτα στην ολλανδία και από εκεί προωθούνται στους κατά τόπους προορισμούς. Είναι ακόμα νωρίς για να ανοίξεις dispute, μην το κάνεις. Πρέπει να περιμένεις για να το κάνεις. Αμα δεν έρθει πάντως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Έχω ανοίξει αρκετά dispute στην Aliexpress και έχω δικαιωθεί (μάλιστα σε δύο περιπτώσεις μου ήρθε κιόλας και το αντικείμενο). Απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή προς το παρών.
 3. Κανονικά τυπωμένη είναι. Πλέον στο app δεν υπάρχει η επιλογή ταυτότητα, μόνο διαβατήριο. Η κοπέλα στην βιντεοκλήση μου είπε ότι η ελληνική ταυτότητα δεν είναι συμβατή με το λογισμικό της N26
 4. Προσπάθησα να κάνω εγγραφή στο N26 και η διαδικασία κόλλησε στην ταυτοποίηση. Ύστερα από 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες ταυτοποίησης, μου βγήκε επιλογή να γίνει live μέσω βιντεοκλήση. Όταν πήγα να το κάνω όμως, η επιλογή ταυτοποίησης με Ταυτότητα δεν ήταν διαθέσιμη. Όπως μου επιβεβαίωσε τόσο η κυρία στην βιντεοκλήση, όσο και το support chat, δεν δέχονται ελληνικές ταυτότητες. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει μόνο για εμένα (γιατί μου είχε ζητήσει στοιχεία πριν μου απαντήσει). Βαρέθηκα με τις πατσαβούρες ταυτότητες που έχουμε σε αύτη τη χώρα.
 5. Καλησπέρα παιδιά, Έχω φέρει ένα αμάξι από έξω, έχει περάσει από τελωνείο και τώρα είμαι στην φάση του ΚΤΕΟ και πινακιδες. Το αυτοκίνητο είναι 2017 μοντέλο Mitsubishi Outlander, και έχει περάσει τον ΚΤΕΟ στην γερμανια πριν 20 μερες. Έχω διαβάσει online ότι επειδή είναι λιγοτερο από 4 ετών δεν χρειάζεται να περασει από ΚΤΕΟ ελληνικό για να βγουν οι πινακίδες. Ενω αλλου έχω διαβάσει ότι μπορει να γίνει αναγνώριση του γερμανικού τεχνικού ελέγχου, χωρις να πρέπει να φέρω το αυτοκίνητο (που είναι το λογικό αφου δεν έχει πινακίδες και πιο σημαντικά δεν έχει ασφάλει!). Στα ΚΤΕΟ που έχω μιλήσει είτε δεν έχουν ιδέα και μου λένε ότι πρέπει να περάσει από τεχνικό έλγεχο, είτε μου λένε ότι μπορεί να γίνει η αναγνώριση αλλα θα πρέπει να φέρω το αυτοκίνητο για να φωτογραφίσουν τα χλμ. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο την Διεύθυνση Μεταφορών αλλα είπα μήπως κάποιος εδω έχει περάσει από αυτήν την διαδικασία και μπορεί να μου δώσει καμια συμβουλή. Ευχαριστώ εκ τον προτέρον Θεόδωρος
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.