Προς το περιεχόμενο

alekoski

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ alekoski

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

265 προβολές προφίλ
 1. alekoski

  Warwick LX Streamer 5

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/08/2020 05:59 μμ

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Άψογο!!! Εξαιρετικό balance μαζί με την Β που συνηθίζεται στα 5χορδα να είναι προβληματική. Με κάποια σημαδάκια αφού με συντρόφευε 16 χρόνια.

  1.200,00 €

 2. Καλησπέρα παιδιά. Πήγα να συνδέσω τον εξωτερικό δίσκο και από σήμερα μου έβγαλε μήνυμα, δεν ήταν δυνατή η εκτέλεση της αίτησης εξ' αιτίας ενός σφάλματος σε συσκευή Ι/Ο. Η αλήθεια είναι πως πήγα να κάνω συμπίεση ενός φακέλου από τον εξωτερικό στην επιφάνεια και κόλλησε. Το ίδιο μήνυμα μου βγάζει και σε άλλες θύρες και σε άλλον υπολογιστή. Τα βιντεάκια στο YouTube δεν βοήθησαν, ιδίως αυτό με το cmd και εκτέλεση ως διαχειριστής. Δοκίμασα με το ParetoLogic που βρήκα free αλλά δεν βλέπει τον δίσκο. Το Recuva και το EasyUs Data τον βλέπουν, βλέπουν και τα αρχεία αλλά ζητούν πληρωμή. Έχω Windows 10. Τι κάνω?
 3. Όχι. Ακολούθησα τις συμβουλές' ου αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτε. Μήπως έχει να κάνει με τους αντάπτορες επειδή έχω βάλει έναν στην έξοδο του dvi? Υπενθυμίζω πως όταν μπαίνω με τα Windows 7, δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Κάτι άλλο που εμφανίσθηκε μετά από αυτήν την διαδικασία είναι πως όταν σβήσω τον υπολογιστή από τα 7 και επιλέξω την επόμενη φορά να τον ανάψω μπαίνοντας στα 10, δεν λειτουργούν τα κάτω αριστερά εικονίδια πχ. start και search με αποτέλεσμα να κάνω τερματισμό του ssd από το power του υπολογιστή. Τι κάνω? έχω βάλει έναν στην έξοδο του dvi για το Hdmi.
 4. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα χρειαστεί να κάνω απεγκατάσταση των παλαιών, η απλά να τους εγκαταστήσω πάλι?
 5. Καλησπέρα στους φίλους. Το σύστημα μου αποτελείται από τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Έχω δύο λειτουργικά και όταν επιλέγω τα Windows 7 το Hdmi λειτουργεί κανονικά και μου επιτρέπει να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση. Όταν επιλέγω όμως τα Windows 10, ο υπολογιστής παγώνει, το ποντίκι δεν ανταποκρίνεται και κάτω δεξιά στην οθόνη δείχνει μόνο την ώρα και την ημερομηνία.Όταν το βγάζω επανέρχεται. Τι μπορεί να φταίει?
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.