Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

vadou

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  769
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

599 Excellent

Σχετικά με vadou

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  No Man's Land

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. vadou

  Wordpress απορίες

  Αγνόησέ τα αυτά τα 2. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, ίσως να έχει καμμιά ιδέα ο creep όταν το δει.
 2. vadou

  Wordpress απορίες

  Δες στο https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx μήπως είστε σε κανένα blacklist. Αν στα βγάλει όλα ok, ίσως σας έχει κάνει κανένα random block το hotmail. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω χωρίς κάποιο log/κάτι που να φαίνεται τι συμβαίνει.
 3. vadou

  Wordpress απορίες

  Δε φεύγουν καθόλου (απίθανο μου φαίνεται), τα κόβει τελείως το hotmail (που μάλλον σημαίνει ότι είστε σε κάποιο blacklist) ή καταλήγουν στο spam folder και δεν τα βρίσκετε;
 4. Από ένα sample video που είδα για Js στο educba, θα πρότεινα να μην πετάξεις τα χρήματά σου εκεί.
 5. Προφανώς και είναι ρατσιστικό το σχόλιο, αν στο δικό σου μυαλό δε φαίνεται έτσι, ίσως να μην έχεις την απαραίτητη αντίληψη ή να βρίσκεσαι σε άρνηση. Της google είναι. Αν μπορεί να γίνει κάτι, λογικά θα πρέπει να γίνει μέσω των links που έδωσε ο gsarig παραπάνω.
 6. Αν θίγεται με την άλλη έννοια, ας πάει σε ένα δικηγόρο. Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Πάντως σίγουρα το παρών forum section δεν είναι το πιο κατάλληλο για τη συγκεκριμένη ερώτηση.
 7. Δοκίμασε με display: none; 🙈
 8. Τι δική μου την έχω τώρα 3 χρόνια, ίσως και κάτι παραπάνω, μια χαρά είναι. Πολύ πιθανόν πάντως να έχουν ρίξει την ποιότητα από τότε. Αν δεις στη φωτογραφία, το δίχτυ είναι τελείως διαφορετικό από τις καινούριες.
 9. Δεν είναι καθόλου υπερβολικό. Θα έπρεπε όλες οι σελίδες να είναι προσβάσιμες προς όλους. Τα πρότυπα έχουν φτιαχτεί και υπάρχουν για να διασφαλίσουν αυτή την προσβασιμότητα. Δεν έχουν κάτι τρελό ή δύσκολο στην υλοποίηση.
 10. Ούτε εγώ πρόσεξα κάτι τέτοιο χτες, γι'αυτό ψιλοξενέρωσα σήμερα όταν είδα το Condition στην παραγγελία μου. Κανονικά, από το link εδώ τα παρήγγειλα. Δεν ξέρω τι παίχτηκε, πάντως και λίγο πριν τελειώσει η προσφορά που ξαναμπήκα από το ίδιο link, είδα και έδειχνε ότι έχει μείνει 1 κομμάτι, used.
 11. Τα παρήγγειλα χτες και σήμερα πρόσεξα ότι είναι Used: Like new. Χωρίς να σημαίνει ότι δε θα είναι καλά, προσωπικά δε μου άρεσε και ακύρωσα την παραγγελία τελικά.
 12. Τι παρατράγουδο είσαι πάλι εσύ;
 13. vadou

  Πρώτη επαφή με React

  @thanasis00 Ισχυρίστηκες ότι "ο όλος σκοπός των FE frameworks είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις ένα PWA", όχι; Όταν σου έγραψε ο k33theod ότι κάνεις λάθος, επέμεινες ότι αυτός είναι ο σκοπός τους και πέταξες και μια γενικότητα, έτσι για να πεις κάτι (αλήθεια πιστεύεις ότι το μεγάλο + των FE Frameworks είναι ότι σε γλυτώνουν από το να γράφεις document.createElement; 😛 ). Ε, εγώ προσπάθησα να σου εξηγήσω ακριβώς γιατί κάνεις λάθος. Από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ανέφερες, μόνο ο service worker είναι κάτι που κάνει ένα PWA να ξεχωρίζει και κανένα framework δε σου γλυτώνει κάτι
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.