Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

PapAnthony

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  51
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Αναρτήσεις από PapAnthony

 1. Δεν είμαι Huawei ultra fan, ανοίξτε όμως να δείτε τι είπαν στην παρουσίαση τους και μην σχολιάζεται σε ένα μισό για εμένα άρθρο. Το κινητό της Huawei στήθηκε για να είναι άψογο στο οικοσύστημα της εταιρίας harmonyos το οποίο βάση της γκάμας προϊόντων που βγάζει πλέον η εταιρία είναι απίστευτο στη διασύνδεση. Σαν κινητό βλέπουμε διαφορα έξτρα tweaks τα οποία άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές δεν στα δίνουν. Στο δια ταύτα κατ εμέ δεν είναι ένα κινητό που αξίζει η αγορά του εάν δεν είσαι έτοιμος να πάρεις και άλλες harmonyos συσκευές. Αλλά με ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα δώσουν έξτρα support σε συσκευές άνω των 2 ετών που πλέον δεν παίρνουν ούτε πακέτα ασφαλείας Android (μέχρι και το p9-mate 9)

  • Like 1
 2. 2 λεπτά πριν, AtiX είπε

  Πραγματικο έγκλημα να βγάζει και δεύτερο επεξεργαστή μια εταιρία... Φαντάζομαι τα ίδια λες και για τις υπόλοιπες σειρές επεξεργαστών που σε κάθε σειρά της Intel 10XXX ή AMD 5ΧΧΧ βγάζουν και καμία δεκαπενταριά μοντέλα η κάθε μία τους...

  Ναι όμως η Intel και η AMD είναι κατασκευαστριες εταιρίες με πολλά departments. Λέγοντας ότι φτιάχνουν 5 μοντέλα στην κάθε σειρά, το κάνουν με σκοπό να δημιουργήσουν διαφορετικά budget για διαφορετικές εργασίες ΚΑΙ να δώσουν ευελιξία σε άλλες εταιρίες όπως Lenovo-HP κ.α. Να δημιουργήσουν αλλά ολοκληρωμένα πράγματα. Το μοντέλο της Apple είναι διαφορετικό καθώς είναι άλλο οικοσύστημα το οποίο εν συνεχεία σαν καταναλωτής εφόσον πλήρωσες για τον m1 θα πάρεις για ένα εύλογο χρονικό διάστημα κάτι το οποίο είναι μοναδικό χωρίς ανταγωνιστικα προϊόντα. Όχι επειδή δεν σου άρεσε να πεις βγάζω άλλο νέο που διορθώνει λάθη δικά μου σαν εταιρία και όλοι εσείς που πήρατε το παλιό χάστε. 

 3. Επιτέλους! Αλλά (πάντα υπάρχει) 

  Δεν θα μπορέσει να συνταχθεί ποτέ τιμοκατάλογος ανταλλακτικών ο οποίος θα είναι αξιοκρατικος προς όφελος του καταναλωτη (όχι βραχυπροθεσμα) για αυτό ανθίζει το παρεμποριο ανταλλακτικών. Και εν τέλη όλοι έχουμε  ένα <<γείτονα>> που πιάνουν τα χέρια του και λέμε ας χάσω την εγγύηση ούτως ή άλλως δεν με καλύπτουν. 

  • Like 1
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.