Προς το περιεχόμενο

ikaros2

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  170
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ikaros2

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 1 Ιανουαρίου

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  planet Earth

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Λες ε? Δεν έχω βρει κάποιο σχετικό νόμο..
 2. Καλημέρα. Με έγραψαν επειδή δεν πρόσεξα και πάρκαρα σε θέση μόνιμου κατοίκου στο κέντρο της Αθήνας. Η κλήση είναι του Δήμου Αθηναίων και το πρόστιμο είναι 40€. Αν δεν το πληρώσω, μπορούν να μου κάνουν κάτι (π.χ. να το στείλουν στην Εφορία και να μη μπορώ να λάβω φορολογική ενημερότητα αν δεν το πληρώσω)? Ευχαριστώ.
 3. ikaros2

  PayPal

  Με alpha debit/credit/prepaid εννοεις?
 4. ikaros2

  PayPal

  Υπάρχει κάποια φτηνή λύση? Για μια αγορά των 6$ το paypal μου βάζει και ~4,2$ προμήθεια , είτε γίνει η μετατροπή συναλλάγματος από το paypal είτε από την κάρτα/τράπεζα που έχω "πίσω" από αυτό (revolut). Το περίεργο είναι ότι δε θυμάμαι παλιότερα (με άλλες prepaid κάρτες που είχα στο paypal π.χ. της Πειραιώς) να χρεώνομαι τέτοιες τρελές προμήθειες.
 5. ikaros2

  PayPal

  Επομένως, ποιος είναι ο πιο φτηνος τρόπος αγοράς όταν η τιμή είναι σε $ ή £ ?
 6. Μπορείς να μου πεις, συνοπτικά, πως "αλλάζεις" play store? Ευχαριστώ.
 7. ikaros2

  PayPal

  Καλησπερα. Παρατηρώ ότι όταν αγοράζω κάτι με paypal η "τελική" χρεωση ειναι μεγαλυτερη απο την τιμή του προϊόντος. Παλιότερα δεν νομίζω ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο αν και έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω paypal. Μήπως άρχισε να χρεώνει fee για μετατροπή συναλλάγματος?
 8. Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τα XPS στο notebookcheck.
 9. ikaros2

  OMV vs Windows Home Server

  Έχει βγει ο Windows Server 2019 με σχετικά tutorials στο youtube.
 10. Εγώ θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Μένεις Αθήνα? Αν περάσεις εκτός Αθήνας (πολύ πιθανό λόγω των υψηλών βάσεων στην Αθήνα) θα πας? Τα έξοδα ποιος θα στα καλύψει (γονείς)? Αν ναι, αυτά τα χρήματα (των σπουδών εκτός Αθήνας) + τα χρήματα των φροντιστηρίων για πανελλήνιες μήπως σε συμφέρει να τα επενδύσεις αλλού? Σκέψου ρεαλιστικά και ψάξε για δουλειά (αν δεν έχεις). Αν έχεις κρίνε τι σε συμφέρει για να εξελιχθείς/προχωρήσεις σε αυτήν τη δουλειά (π.χ. κάποιο δημόσιο ΙΕΚ?)
 11. Δεν έχω παρατηρήσει αν κάνει transcode, πιθανότατα κάνει. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα ως plex client. Είναι plug & play.
 12. Εμένα δε με αφήνει να το πάρω λόγω "country of residency", αν και δοκίμασα εκτός από Ελλάδα να δηλώσω UK, USA. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.