Προς το περιεχόμενο

stolis75

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  15
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με stolis75

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Η πλάκα είναι ότι το δάνειο δεν το έχω σε αυτούς. Είναι σε άλλη τράπεζα. Σε αυτούς έχω μόνο λογαριασμό μισθοδοσίας. Μύλος η υπόθεση.
 2. Eurobank εγγύηση! Τέλος Οκτώβρη έστειλαν λανθασμένα στοιχεία καταθέσεων (προφανώς άλλου καταθέτη διότι εγώ δεν έχω αυτά τα λεφτά) με αποτέλεσμα η αίτησή μου να μην είναι επιλέξιμη λόγο ύψους καταθέσεων. Παραδέχτηκαν το λάθος τους, μου έδωσαν σωστές βεβαιώσεις ύψους καταθέσεων και από τότε, εδώ και 4 μήνες είμαι όμηρος τους, τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι, κατά δήλωση της τράπεζας, η οποία είναι σε συνεχείς "διαπραγματεύσεις" με την ΕΓΔΙΧ για διόρθωση των καταθέσεων. Η οποία ΕΓΔΙΧ σε απάντηση ερωτήματός μου δεν δέχεται καμμία διόρθωση. Και κλείνω επαναλαμβάνοντας, Eurobank εγγύηση!
 3. Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να δούμε το ύψος των δαπανών που έχουμε κάνει και συμβάλουν στο χτίσιμο του αφορολόγητου μέσα από το taxis. Μπαίνουμε στη σελίδα που βλέπουμε αν έχουμε κερδίσει στη λοταρία των ηλεκτρονικών αγορών και αθροίζουμε τα ποσά όλων των μηνών. Κατ' αυτό τον τρόπο έχουμε επίσημη εικόνα του αφορολόγητου μας και δεν βασιζόμαστε στις τράπεζες.
 4. Προφανώς το έχουν χαμένο οι άνθρωποι. Κι εγώ έχω επαληθεύσει την ταυτότητα μου πάνω από 10 φορές. Στο chat απαντάνε το κλασσικό ότι θέλουν νέα επαλήθευση λόγο Brexit. Το αποκορύφωμα είναι ότι πριν 5 λεπτά μου ήρθε mail ότι η ταυτότητά μου επαληθεύτηκε κανονικά και μετά από 2 λεπτά άλλο mail ότι δεν επαληθεύτηκε και να ξαναπροσπαθήσω. Πολύ φοβάμαι ότι προσπαθούν να με κάνουν να κλείσω το λογαριασμό μου μιας και δεν τον πολυχρησιμοποιώ, και μάλλον αυτό θα κάνω...
 5. stolis75

  Digoo Hosa alarm

  Μια διευκρίνηση παρακαλώ. Αν συνδέσω την παγίδα στη σειρήνα, θα χτυπάει και ο συναγερμός στην παραβίαση ή μόνο η σειρήνα? Θέλω να πω, η σειρήνα λειτουργεί πλέον σαν γέφυρα της παγίδας με την κεντρική μονάδα?
 6. stolis75

  Digoo Hosa alarm

  Αναφορικά με falsh alarm, ρίξε μια ματιά στα σημεία που έχεις εγκαταστήσει τους ανιχνευτές κίνησης. Έχω τον HOSA εδώ και κανα 2 μήνες και μου έχει κάνει 2 falsh alarm σε ανιχνευτές κίνησης που ήταν τοποθετημένοι επάνω από σώματα καλοριφέρ. Όταν τους άλλαξα θέση σταμάτησαν και οι ψευτοσυναγερμοί. Και οι 2 ανιχνευτές παίζουν με τον HAMA. Η διαφορά τους είναι ότι ο μεν πρώτος λειτουργεί με μπαταρία ενώ ο δεύτερος, έχει μεγαλύτερη γωνία ανίχνευσης κίνησης, αλλά η τροφοδοσία του γίνεται είτε με μπαταρία είτε ενσύρματα από πρίζα.
 7. stolis75

  Digoo Hosa alarm

  Καλησπέρα κι από μένα. Σκέφτομαι να παραγγείλω τον Hosa και θέλω να πάρω και μια εξωτερική σειρήνα, με φωτάκια η οποία φαίνεται στον τοίχο του σπιτιού και σίγουρα λειτουργεί, εν μέρει αποτρεπτικά, στους επίδοξους διαρρήκτες. Έχετε υπόψιν σας κάποια που να διαθέτει δυνατό ηχείο διότι ότι βρίσκω στο internet και είναι συμβατό με τον συγκεκριμένο συναγερμό, πάσχει σε ένταση.
 8. stolis75

  Vodafone TV (hol tv)

  Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, η εφαρμογή της Vodafone μπορεί να κάνει stream, από το κινητό στην τηλεόραση, με chromecast?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.