Προς το περιεχόμενο

Me_My_Self_And_I

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  452
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7 Neutral

Σχετικά με Me_My_Self_And_I

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 1. Κοινωνία αρχών - κοινωνία απαγορεύσεων - δικτατορία Το 1ο έληξε, το 2ο ισχύει, το 3ο έρχεται.
 2. Μερικοί τα δίνουν και δεν γκρινιάζουν. Μερικοί τα δίνουν και γκρινίαζουν. Μερικοί δεν θέλουν να τα δώσουν και γκρίνιαζουν. Στα παραπάνω πρόσθεσε και την παράμετρο αναγκασμός/εξαναγκασμός με άμμεσο ή έμμεσο τρόπο. Η λογική να μην είναι ισοπεδωτική.
 3. Αν εχω μπλοκάρει υπηρεσίες bloatware η ms θα τις επαναφέρει;
 4. Πιστεύω στο Big Bang και εχω αντικαταστήσει τη λέξη Θεός με τη λέξη φύση, αλλά και πάλι πέφτω σε δόγματα. Προς το παρόν διαλέγω να βαδίζω μόνος με το λυχνάρι μου.
 5. Ολα σχετικά είναι. Στο χέρι μου δε θα φαίνεται παντόφλα...
 6. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αυτή η λέξη «Ελληναράδες» στο στομάχι μου κάθεται, τη θεωρώ μέγιστη προσβολή και δυστυχώς δε περιορίζεται σε υποσύνολο. Απευθύνεται σε όλους.
 7. Εγώ πάλι ως χρήστης παραθυριών και (λιγότερο) ubuntu γιατί βλέπω τα προϊόντα Adobe σαν πρόβλημα παρά σαν λύση;
 8. Το δοκίμασα ελέγχοντας ευτυχώς μονό ένα διαμέρισμα . Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι μου αφαίρεσε υποτιθέμενο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να μου δώσει επιλογή ή πληροφορίες σχετικά με το που ήταν και το όνομα του μολυσμένου αρχείου, το οποίο μπορεί να (και μάλλον) ήταν κάποιο εργαλείο εν γνώση μου αποθηκευμένο.
 9. Δεν μπορούσα να κάνω boot live CD / DVD συνδεμένο σε Jmicron. Οπότε συμφωνώ μαζί σου.
 10. Ντρέπομαι(?) που το ομολογώ αλλά το Indymedia μου ήταν άγνωστο. Τώρα που μου κινήσατε την περιέργεια και έριξα ένα βλέφαρο το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι: «προπαγάνδα». Μαλλον ταιριαζει: .......δες με ξένο ..λο. Φτου. Άρχισα να αναρωτιέμαι για τον εαυτό μου. Ρε, λες να είμαι κανένας κανένας τραμπουκόφασίστας;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.