Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Fotis Deutschland

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  270
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

295 Excellent

Σχετικά με Fotis Deutschland

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.074 προβολές προφίλ
 1. Σίγουρα ξέρει καλύτερα ναι. Γιατί για να βγάλεις χρήμα θέλει μυαλό και σίγουρα γνώσεις, άρα ναι για βγάζει η Samsung 40 μοντέλα κάθε χρόνο κάτι παραπάνω βλέπει.
 2. Κάτι καλύτερα ξέρει η Samsung η οποία έχει τζίρο 207 δις τον χρόνο από έναν απλό αναγνώστη του Insomnia.
 3. Κάνεις δεν είναι μισανθρωπος ίσα ίσα είμαι υπέρ των.ηλεκτρικών αυτοκινήτων ώστε να καθαρίσει ο πλανήτης. Αρκεί πρώτα να λυθούν κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ηλεκτρικά.
 4. Εντάξει πήγαινε στο Σύνταγμα να φωνάζεις ότι τα αυτοκίνητα κάνουν κακό στον άνθρωπο σαν 10χρονο. Τρολ είναι φίλε τι δεν καταλαβαίνεις 😂😂
 5. Όπως εσύ μας λες ότι θα πεθάνουμε απο το αυτοκινητο και εγω σου λεω το ιδιο για το κινητο. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΊΣ ΌΤΙ Η ΟΔΉΓΗΣΗ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!
 6. Άσε το κινητό κάτω παράγει ακτινοβολία και κινδυνεύεις...
 7. Εντάξει πάλι καλά που άτομα σαν εσένα δεν τα ακούει κάνεις και ευτυχώς τα αυτοκίνητα θα υπάρχουν για πάντα, ηλεκτρικά φυσικά, ώστε να οδηγούμε εμείς που μας αρέσει!! Εσύ μπορείς να χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ. Δεν νομιζω οτι τα παιδια στην Πτολεμαΐδα αρρωστήσαν απο τα αυτοκίνητα γιατι με την λογικη σου 7 δις ατομα θα ειχαν καρκινο.
 8. Μην δίνεις σημασία, είναι σε παράκρουση.
 9. Ωραία πάρε ποδήλατο εσύ ώστε να μην μολύνεις το περιβάλλον και άσε εμάς με το αυτοκίνητο μας. Αυτές τι @@ απόψεις που τις έχεις διαβάσει?? Βέβαια όλα αυτά μέσα σε μια οθόνη γιατί στην πραγματικότητα μολύνεις και εσύ το περιβάλλον.
 10. Καταλαβαίνεις ότι η τελευταία πρόταση καταπατα ένα ανθρώπινο δικαίωμα σωστά?? Όταν ο άλλος σκάει 20.000+ για ένα αυτοκίνητο έχει το δικαίωμα να πάει όπου γουστάρει, για αυτό υπάρχουν οι δρόμοι. Ο πολύ Σοσιαλισμός έχει βλάψει την Ευρώπη.
 11. Πήρα ευχαριστώ... Χωρίς να είμαι σίγουρος οι Solid state Batteries που έχει επενδύσει η Toyota θα φορτίζουν αρκετά ταχύτερα. Όμως ένα θέμα είναι τι γίνεται αν θέλεις να πας ένα ταξίδι και χρειαστείς να φορτίσεις το αυτοκίνητο, λογικά θα φας αρκετή ώρα.
 12. Ολα αυτα είναι πολύ σοβαρά προβλήματα!! Θεωρώ ότι ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι η έλλειψη υποδομών σε σταθμούς φόρτισης. Όσο για αυτό με την Hyundai το είδα και εγω, μαλιστα η πρωτη ανακληση των Kona electric δεν έλυσε το πρόβλημα.
 13. Πολύ σωστό. Άλλο ένα θέμα είναι οι σταθμοί φόρτισης.
 14. Λογικά οι τιμές των ηλεκτρικών θα μειωθούν με τα χρόνια!!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.