Προς το περιεχόμενο

croesus

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  172
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

25 Excellent

Σχετικά με croesus

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. croesus

  mx master 2 vc mx master 3

  Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου mx master, mx master 2s [2τμχ] και περίπου 7-8 μήνες πριν βρήκα σε προσφορά [55,00€ αν θυμάμαι καλά] το mx master 3. Σε πληροφορώ ότι η αίσθηση και η λειτουργικότητα, του 3 είναι αξεπέραστη. Η ροδέλα δεν έχει κανένα θέμα, να επισημάνω ότι το χρησιμοποιώ περίπου 12 ώρες την ημέρα για δουλειά γραφείου, δεν παίζω παιχνίδια και όπως έγραψε και ο από πάνω φίλος, όντως για τα επόμενα 10 χρόνια δεν θα χρειαστείς άλλο ποντίκι.
 2. Καλησπέρα, Επειδή έχω την ιδια mb, σου λέω ότι δυστυχώς πρέπει να βγεί το hetasink, με λίγη δυσκολία, αλλά βγαίνει.
 3. Μια ακόμη θετική άποψη για το infoworld, αγορά [2014 & 2017] δύο hp proliant microserver, ήταν [τότε] το φθηνότερο, βέβαια δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την εγγύηση.
 4. croesus

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΟΘΟΝΗΣ

  Καλησπέρα, Προσωπικά από χρόνια, χρησιμοποιώ διάλυμα ισοπροπυλικής αλκοόλης με απεσταγμένο νερό [σε αναλογία 1:1] και σε συνδυασμό με πανάκι με μικροφύμπρες, έχω άριστα αποτελέσματα, σε όποια επιφάνεια το έχω χρησιμοποιήσει. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
 5. Καλημέρα, Ως επαγγελματίας του χώρου [λογιστικό γραφείο], θα ήθελα να επισημάνω κάποια πραγματάκια, σχετικά με τέτοια προγράμματα. Το λογισμικό της data, είναι αρκετά "βαρύ" και επειδή τρέχει σε sql, η πρότασή μου είναι, αν θες αξιοπρεπείς επιδόσεις, τα 16gb ram, είναι απαραίτητα [ο sql είναι αχόρταγος σε μνήμη και καλό θα είναι να του περιορίσεις τη χρήση μνήμης]. Ένας ssd στα 500gb, θα αποδειχθεί ιδαίτερα πολύτιμος, στην καθημερινή λειτουργία του γραφείου, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κόστος. Τελειώνοντας, σε θέμα επεξεργαστή ένας i5 ή αντίστοιχα ένας ryzen5, [εγώ στο γραφείο χρησιμοποιώ ένα
 6. Καλησπέρα, Αφού σκοπεύεις ν' αγοράσεις δύο τέτιοες https://www.skroutz.gr/s/5728225/Dell-UltraSharp-U2415.html μικρή διαφορά τιμής, αλλά, κατά την γνώμη μου, περισσότερος χώρος εργασίας, προσωπικά δημιούργησα ένα τέτιο setup σχετικά πρόσφατα, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Για βραχίονα σκοπεύω, να παραγγείλω έναν τέτοιον https://www.skroutz.gr/s/10928169/Dell-MDS14-Dual-Monitor-Stand.html?from=catspan. Αν προχωρήσεις στην αγορά του βραχίονα, που αναφέρεις στο μήνυμά σου και θέλεις, πες τις εντυπώσεις σου.
 7. croesus

  Dual monitor 24" 1080p or 27" 2K?

  Καλησπέρα, Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα ένα dual setup μ΄αυτές https://www.skroutz.gr/s/5728225/Dell-UltraSharp-U2415.htm εγώ τις χρησιμοποιώ στο γραφείο μου, στο σπίτι έχω μια dell u2715. Το dual όμως το βρίσκω ιδιαίτερα βολικό με μεγάλη επιφάνεια εργασίας, που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με μια μόνο οθόνη των 27΄΄. Το κόστος απόκτησής τους δεν είναι ιδιαίτερα μακριά από το όριο που έθεσες.
 8. Καλησπέρα. Ισοπροπυλική αλκοόλη θα βρεις στο φαρμακείο, της γειτονιάς σου. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ σε διάλυμα με απιονισμένο νερό σε αναλογιά 1/1 για καθαρισμό γυάλινων επιφανειών [κυρίως στις οθόνες μου], και όχι μονο, και σε πληροφορώ τ' αποστελέσματα είναι εκπληκτικά.
 9. Καλησπέρα, Η πλέον ενδεδειγμένη λύση, λέγεται NAS, εγώ προσωπικά στο δικό μου γραφείο χρησιμοποιώ εναν NAS, που "τρέχει" xpenology πάνω σ' έναν Hp microserver proliant. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ
 10. croesus

  Αγορα Νεας Οθονης

  Στο σπίτι έχω αυτήν https://www.skroutz.gr/s/5988899/Dell-UltraSharp-U2715H.html?keyphrase=DELL+U2715 την αγόρασα το καλοκαίρι του 2015 500,00€ από το εξωτερικό, αφού εδώ ήταν ακριβότερη, και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. Μπορεί να είναι μοντέλο του 2015, την θεωρώ πολύ καλή επιλογή, ειδικά τώρα που η τιμή της είναι αρκετά κάτω των 400,00€. Δεν γνωρ'ιζω αν τα τωρινά μοντέλα έχουν να "δώσουν" κάτι παραπάνω, εκτός από υψηλότερη ανάλυση και φυσικά αν αυτή σου είναι απαραίτητη.
 11. croesus

  Αγορα Νεας Οθονης

  Καλησπέρα Για το όριο τιμής, που έχεις θέσει δες αυτό https://www.skroutz.gr/s/5728225/Dell-UltraSharp-U2415.html θεωρώ ότι καλύτερο, προσωπικά έχω δύο τέτοιες σε dual setup και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος.
 12. croesus

  Tp link router για WOL

  Καλημέρα Εδώ θα βρεις ότι ζητάς https://www.insomnia.gr/forums/topic/669579-wake-on-lan/?page=3&tab=comments#comment-56315954 εγώ χρησιμοποιώ για wol το tplink 9977, με ιδιαίτερη επιτυχία, εδώ 1,5 έτος.
 13. Όπως αναφέρει και ο stratosw, όποιο παλιό router και να έχεις, ακόμη και από την εποχή των "σπηλαίων" κάνει για switch, αφού κλείσεις το dhcp και ο router πάρει μια ip μέσα στο range, που δίνει o κανονικός router. Χρησιμοποιώ αυτή την τοπολογία αρκετά χρόνια τώρα, με μόνο περιορισμό ότι πιθανότατα θα έχεις 100αρι δίκτυο και όχι 1000αρι, αφού σχεδόν όλοι οι παλιότεροι router, έχουν 100αρι ενσωνατωμένο switch.
 14. Δυστυχώς σ' αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αφού δεν την έχω δει από κοντά. Θα σου πρότεινα εξετάσεις τις "πραγματικές" διαφορές των δύο μοντέλων, αν υπάρχουν και είναι σημαντικές, τότε να προχωρήσεις με την Q. Να ξέρεις όμως ότι, μπορεί η 2715, να πρωτοβγήκε το 2015 [την έχω αγοράσει 500,00€] αλλά στην πορεία του χρόνου βγαίνουν νέα revision, που διορθώνουν τα όποια θέματα, οπότε θεωρώ ότι στα 390 - 400€ είναι μια συμφέρουσα αγορά, αφού μιλάμε για "δοκιμασμένο" μοντέλο.
 15. Άμα δουλέψεις σε 27" δεν πρόκειται να ξαναδείς κάτι σε 24". Χρησιμοποιώ την U2715H στο σπίτι [κατά την γνώμη μου άριστη, ειδικά τώρα σ' αυτή την τιμή] και στο γραφείο σε dual τις U2415. Αφού "βγαίνεις" οικονομικά, θεωρώ ότι μόνο σε 27" και σε ανάλυση από 1440 και πάνω πρέπει να κοιτάξεις.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.