Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

George!

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.071
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.096 προβολές προφίλ

George!'s Achievements

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/01/2022 03:13 πμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Γνήσια aftermarket ψύκτρα της intel για αναβαθμισμένη ψύξη του επεξεργαστή. Είναι συμβατή με τα socket lga 1151, 1150, 1155 και 1156. Είναι καινούρια αχρησιμοποίητη και στην συσκευασία περιλαμβάνει και σωληνάριο με θερμοαγώγιμη πάστα. Περιοχή Αθήνα, δεκτή και αποστολή.

  50 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/01/2022 01:34 πμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Ηχεία Bluetooth Crystal Audio Sonar Duo 10 watt με διάρκεια μπαταρίας έως 8 ώρες, καινούρια-σφραγισμένα. Περιοχή Αθήνα, δεκτή και αποστολή.

  30 €

 3. Την φωτογραφία την έχω βγάλει στις 27/12 και 4/1 που πήγα τελευταία φορά ήταν ακόμα εκεί.
 4. Εγώ πάντως την έβλεπα αρκετές μέρες εκεί χωρίς να έχει πουληθεί.
 5. Monitor να φανταστώ θα είχε ακόμα το παρακάτω:
 6. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/01/2022 11:03 πμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Κλιματιστικό Carrier 42QHC022D8LS Legacy 22000btu με ψυκτικό μέσω R32 ενεργειακής κλάσης Α++ στην ψύξη και Α+++ στην θέρμανση(θερμή ζώνη) με πιστοποίηση eurovent, καινούριο-αχρησιμοποίητο με απόδειξη αγοράς και 5 χρόνια εγγύηση. Επιπλέον χαρακτηριστικά: Συμπιεστής 3D DC Inverter Αθόρυβη Λειτουργία Wi-Fi Ready Φωτιζόμενη Οθόνη Τηλεχειριστηρίου Φίλτρο Cold Catalyst Φίλτρο Vitamin C Φίλτρο Negative Ion Λειτουργία Follow Me Λειτουργία Sleep Λειτουργία ECO Λειτουργία Turbo Αυτόματη Κίνηση Περσίδων Λειτουργία Θέρμανσης στους 8°C Λειτουργία Timer Λειτουργία Αφύγρανσης Αθόρυβη Λειτουργία Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού Αυτοδιάγνωση και Αυτοπροστασία Αυτόματη Απόψυξη Αυτόματη Επανεκκίνηση Προστασία από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης Λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες Κλείδωμα Τηλεχειριστηρίου Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού Αναμονή 1W https://ahi-carrier.gr/wp-content/uploads/2019/06/Carrier-Residential_Gr_Legacy.pdf Περιοχή Αθήνα, δεκτή και αποστολή.

  800 €

 7. Εγώ στην θέση σου το τελευταίο θα κοίταζα γιατί έχει βαρβάτη κάρτα γραφικών.
 8. Μπορείς να ρωτήσεις πότε έφεραν πράγματα τελευταία φορά;
 9. Καμία σχέση, εκεί έχει 10 έως 30% έκπτωση οπότε συνήθως το μεταχειρισμένο/εκθεσιακό/χτυπημένο/επισκευασμένο θα βγει όσο το καινούριο στο σκρουτζ.
 10. George!

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Τα χρήματα θα τα τραβήξουν αυτόματα γιατί είναι με πάγια εντολή.
 11. George!

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο μεσοδιάστημα τους είχα καλέσει 4-5 φορές να τους ρωτήσω αν μεταφέρθηκα στην Δεη και στο homeonline και μου έλεγαν όχι ακόμα και να περιμένω και ότι πιθανόν υπάρχει καθυστέρηση επειδή έχουν γίνει πολλές αιτήσεις από πελάτες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα! Μάλιστα είχαν στείλει το αίτημά μου σαν επείγον γιατί τους λέω θα λήξει η προσφορά με τις παλιές τιμές και πότε θα ενεργοποιηθώ;
 12. Το μόνο σίγουρο είναι πως η tcl κατασκευάζει κλιματιστικά παρα πολλά χρόνια και δίνει επίσης 10 χρόνια εγγύηση. Γι' αυτό τον λόγο έχω την εντύπωση ότι θα την προτιμούσα από την inventor.
 13. George!

  2 x Devolo dLAN 550+ WiFi passthrough

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/01/2022 12:58 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Powerline Devolo dlan 550+ wifi starter kit, με ένα powerline που έχει δύο θύρες lan και άλλο ένα που έχει μία θύρα lan και ενσωματωμένο wifi. Είναι ελληνικής αντιπροσωπείας σε άριστη κατάσταση στο κουτί τους. Περιοχή Αθήνα, δεκτή και αποστολή.

  65 €

 14. Τα tcl που τα φτιάχνει η ίδια η εταιρεία είναι καλύτερα;
 15. George!

  ΔΕΗ MyHome Online/Enter

  Επειδή στην Δεη πουλάνε τρελά, θα ήθελα την βοήθεια σας. Στα μέσα Οκτωβρίου έκανα ηλεκτρονικά αίτηση για το home online. Επέλεξα το πρόγραμμα και καταχώρησα επιτυχώς την κάρτα μου για την πάγια εντολή. Λίγες μέρες μετά μου έστειλαν mail ζητώντας να υπογράψω την σύμβαση, gdpr και τα σχετικά. Τους τα στέλνω άμεσα μέσα στον Οκτώβρη και αρχές Νοέμβρη ήρθαν να μετρήσουν τις kwh. Όμως αυτοί μου ενεργοποίησαν το homeonline στις 1/12/21 με αποτέλεσμα να εκδοθεί λογαριασμός που περιλαμβάνει μια σχετικά μεγάλη χρέωση για ρήτρα αναπροσαρμογής για σχεδόν όλο τον Νοέμβρη και δεν δέχονται να μου αφαιρέσουν την χρέωση απαντώντας μου το παρακάτω: "Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως έχει προσαρμοστεί ρήτρα αναπροσαρμογής σωστά για το συγκεκριμένο διάστημα πραγματοποιηθεί, η ενεργοποίηση σας στο πρόγραμμα myhome online έγινε 1/12/21. Βάσει ιστορικότητας επιλογών σας στην υπηρεσία ebill όπως φαίνεται στις 1/12/21 έγινε επιλογή μηνιαίου λογαριασμού, καταχώρηση πάγιας εντολής καθώς και επιλέχθηκε το πρόγραμμα myhome online και τέλος επιλογή ηλεκτρονικού λογαριασμού οι οποίες είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα my home online." Τι μπορώ να κάνω για να πετύχω τα αυτονόητα; γιατί τους λέω ότι τους έχω στείλει υπογεγραμμένη την σύμβαση από τον Οκτώβρη και κάνουν το κορόιδο λέγοντάς τα παραπάνω.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.