Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

kanenas_allos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  141
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με kanenas_allos

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Τα είχα καιρό στο μάτι και αφού δεν πρόλαβα την πρώτη φορά, τώρα τα χτύπησα!
 2. Δεν έχεις και άδικο. Σε ευχαριστώ!
 3. Χαιρετώ και εγώ την ομάδα! Πρωτάρης στον κόσμο των hackintosh, θέλω να στήσω ένα ITX μηχάνημα για επεξεργασία βιντεο 1080p και GarageBand (σε ερασιτεχνικό επίπεδο). Μετά από έρευνα σε TonyMac, reddit κλπ. έχω καταλήξει στα εξής, ως προς τα βασικά: ASUS ROG Strix H370-I Gaming Intel Core i3-9100 Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2400MHz Υπάρχει κάποια άλλη οικονομικότερη πρόταση για αυτά που θέλω; Είδα π.χ. σε κάποιο από τα προηγούμενα posts ότι αναφέρθηκε η Asrock H370 Pro4.
 4. kanenas_allos

  Κάτοχοι 55xe7096

  Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Απ' ότι είδα η μοναδική διαφορά μεταξύ των δύο είναι στο brightness.
 5. kanenas_allos

  Κάτοχοι 55xe7096

  Ρωτάω επειδή π.χ. με premium πακέτο δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξω ροή HD προκειμένου να γίνει άμεση σύγκριση και να επιλέξω το καλύτερο. Είναι πραγματικά ανόητο να έχεις χειρότερο αποτέλεσμα, βαυκαλιζόμενος ότι βλέπεις HDR.
 6. kanenas_allos

  Κάτοχοι 55xe7096

  Παρεμπιπτόντως, πως σας φαίνεται η απόδοση σε HDR και συγκεκριμένα μέσω Netflix; Αναρωτιέμαι αν αξίζει η μετάβαση στο Premium πακέτο ή αν η τηλεόραση αποδίδει χειρότερα απ' ότι στα Full HD. Από την μέχρι τώρα δοκιμή μου δεν έχω καταλήξει σε συμπέρασμα.
 7. kanenas_allos

  Κάτοχοι 55xe7096

  Ρυθμίσεις υπάρχουν εδώ: https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x720e/settings και σε προηγούμενες σελίδες του θέματος. Αν κάποιος άλλος έχει καταλήξει σε ικανοποιητικές ρυθμίσεις, καλό είναι να τις επαναλάβει εδώ. Εγώ πάντως ακόμη ψάχνομαι :-)
 8. kanenas_allos

  Κάτοχοι 55xe7096

  Μετά από περισσότερες δοκιμές και ελέγχους, έχω να αναφέρω ότι τελικά το πρόβλημα δημιουργεί το Xiaomi Mi Box 3! Από οποιαδήποτε άλλη πηγή, η κουκκίδα εξαφανίζεται! Μέχρι να βρω για ποιόν λόγο ακριβώς, απλώς όρισα την κάλυψη της οθόνης στο 99%. Πριν λοιπόν ξεκινήσω το διάβασμα ως προς τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας, θα ήθελα τις γνώσεις σας στο εξής: Σε ποια ανάλυση να ορίσω την έξοδο του Xiaomi; Υπάρχουν οι εξής επιλογές ως προς τα Hz για 4k2k: 24, 25, 30, 50,60, smpte.
 9. kanenas_allos

  Κάτοχοι 55xe7096

  Όχι δεν ήταν εκθεσιακή. Υπήρχε 1 τελευταίο κλειστό κομμάτι μόνο στο κατάστημα της Βουλιαγμένης. Επειδή και εγώ είχα την υποψία, όταν την άνοιξα όλα τα περιεχόμενα ήταν σε κλειστά σακουλάκια. Τώρα αν την είχαν από service και τα είχαν ξανακλείσει, τι να πω... Μπήκα σε περιπέτειες...
 10. kanenas_allos

  Κάτοχοι 55xe7096

  Χαιρετώ και εγώ την παρέα των κατόχων της Sony! Την αγόρασα και εγώ το Σάββατο από το Πλαίσιο αλλά δυστυχώς παρατήρησα ένα φωτεινό/κολλημένο pixel στην πάνω αριστερή γωνία (όμοια περίπτωση με κάποιον άλλο στο φόρουμ για ακριβότερο μοντέλο). Το περίεργο είναι, ότι το πρόβλημα εμφανίζεται όταν η εικόνα που προβάλλεται καλύπτει ολόκληρη την οθόνη και όχι λ.χ. σε κινηματογραφικές ταινίες. Θεωρείτε ότι είναι φυσιολογικό ή να την επιστρέψω ως DOA στο κατάστημα;
 11. Σε αυτήν την κατηγορία, μπορείς να προτείνεις κάποιο μοντέλο που να καλύπτει αυτά τα κριτήρια;
 12. Χαιρετώ την παρέα! Όπως αναφέρεται και στο θέμα, στόχος είναι η λήψη βίντεο (εκδρομές, γιορτές κ.λπ.). Ποια από τις δύο λύσεις θα προτείνατε με κόστος τα 200-300 ευρώ; Η λύση της compact φωτογραφικής θα εξυπηρετούσε ιδιαίτερα, τόσο λόγω μεγέθους/φορητότητας όσο και της χρήσης της για φωτογραφίες. Παρ' όλα αυτά είμαι ανοιχτός και στην άλλη λύση αρκεί η ποιότητα του βίντεο να δικαιολογεί το επιπλέον "βάρος"
 13. Σε ευχαριστώ, φίλε μου. Μάλλον θα σε χρειαστώ όταν το πάρω!
 14. Άκυρο, παιδιά. Τελικά αποφάσισα να πάρω το Aoson M19. Δεν είναι ακριβώς αυτά που ήθελα αλλά απο όσα διάβασα φαίνεται καλό μηχάνημα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.