Προς το περιεχόμενο

ExecutorS_HACKER

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

    100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ExecutorS_HACKER

  • Κατάταξη
    Junior Member
  • Ημερομηνία γέννησης 09/12/1986

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Αυτοκίνητα και τεχνολογία.

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Agrinio
  • Ενδιαφέροντα
    Oti exei sxesi me H/Y
  • Απασχόληση
    Mathitis

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

191 προβολές προφίλ
  1. Λοιπον, Το προβλημα ηταν στη μητρικη. Εγινε καποιο βραχυκυκλωμα με τα πινακια απο το socket usb 3.0 που εσπασαν, και το αποτελεσμα ηταν να μας αφησει χρονους. Αμεσα πηρα καινουρια και ηδη το pc ειναι ετοιμο και ολα ειναι οπως πριν. Ευχαριστω για το χρονο σας και για τις αποψεις σας πανω στο θεμα. Να ειστε καλα.
  2. Το tower δόθηκε σε τεχνικό για να δούμε που είναι το πρόβλημα εν τέλη καθώς δεν είχα άλλη υπομονή και χρόνο λόγο εργασίας. Θα ενημερώσω τι και πως ! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τις πληροφορίες που μου δώσατε !
  3. Έχουν κοπεί και δεν είναι κάπου πάνω στην μητρική. Ίσως να βραχυκυκλωσαν όταν μου έριξε την ασφάλεια αλλά πλέον δεν έχω κάτι τέτοιο ως θέμα. Τώρα δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη, ανοίγει και λέει no signal detected. όχι δεν τις χρησιμοποιώ.
  4. Δεν βρίσκει απλά στην οθόνη μου βγάζει μήνυμα no signal detected. Η οθόνη δουλεύει κανονικά καθώς την σύνδεσα σε άλλο πισι. Και δεν είναι μια οθόνη αλλά δυο. Περίεργο ! Εάν το psu τα έπαιξε δεν θα έπρεπε να δίνει ρεύμα καθόλου θεωρητικά. Εκτός και εάν έχει συμβεί αυτό που ανέφερε Ωραία θα αλλάξω τροφοδοτικό με ένα άλλο που έχω να δω τι θα συμβεί. Επίσης στην μητρική παρατήρησα ότι έχουν σπάσει 2-3 πινάκια που είναι για την θύρα των usb 3.0 που βγαίνει πάνω από το κουτί δίπλα στο reset button. ASUS η μητρική λες να είναι αυτός ο λόγος ? Το τροφοδοτικό δεν θα έπρεπε να δίνει ρεύμα καθόλου εάν εκεί ήταν το θέμα εκτός και εάν είναι αυτό που αναφέρει ο mike. Από την άλλη παρατήρησα ότι είναι 2-3 σπασμένα πινάκια από την θύρα των usb 3.0 που βγαίνουν πάνω από το κουτί δίπλα στο reset button. Λες να είναι αυτό το πρόβλημα ?
  5. Το έχω ανοιχτό τα τελευταία 5 λεπτά ! Ακόμη το 00 έχει στην ένδειξη ! δεν άλλαξε τίποτα από την αρχή που το άνοιξα, παραμένει στο 00.
  6. Ναι. Το έχω από τον περασμένο Αύγουστο ! Όταν το ανοίγω το led γράφει 00. Τροφοδοτικό με τι δικαιολογία ? Αφού ανοίγει το πισι κανονικά και υπάρχει ρεύμα παντού. Τα φανς από την κάρτα γραφικών δουλεύουν φουλ. Υπάρχει περίπτωση να μη σηκώνει το τροφοδοτικό αυτά που έχω πάνω στο πισι ?
  7. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα. Ενώ ανοίγω το pc ακούγονται σαν να τρέχουν όλα, δεν ακούγεται κάποιος ήχος περίεργος εκτός της κάρτας γραφικών τα φανς, δεν έχω καμία εικόνα σε καμία από τις 2 οθόνες. Έχω λύσει όλο το tower το έκανα βίδες άλλαξα πάστα και το έστησα ξανά. Έκανα φορματ έπαιζα κομπλε για κανα 2 μέρες και έπειτα έβαλα Μ2. Ενώ ήταν κουμπωμένος ο Μ2 έπαιζε άνοιγαν όλα φυσιολογικά. Μια μέρα μετά τη δουλειά πάω να ανοίξω και έπεσε η ασφάλεια. Το ξήλωσα ξανά άλλαξα θέσεις σε ραμ τα έβγαλα όλα και μετά τίποτα.. καμία επαφή με την οθόνη ούτε εικόνα έχω αλλά ούτε το πληκτρολόγιο καν δουλεύει. Επειδή είναι RGB το πληκτρολόγιο και κλειστό να ήταν το PC εάν πατούσα καταλαθος κάποιο κουμπί στο πληκτρολόγιο άναβαν όλα τα λαμπάκια που έχει σαν να ήταν σε λειτουργία. Τώρα είναι όλα οφφ. Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι το πρόβλημα ? Specs: I7-9700K 32GB ram DDR4-3000 RTX 2060 6GB msi gaming Corsair VS650 Corsair hydro 110i Kingston Ssd 500gb M2 Samsung 970 pro Asus Rog strix hero X WiFi
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.