Προς το περιεχόμενο

KrisDs

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  155
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

213 Excellent

Σχετικά με KrisDs

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

759 προβολές προφίλ
 1. Η Apple καθορίζει τις αρχικές τιμές, πάνω σε αυτές μπαίνουν οι φόροι. Τα iPhone έχουν ακριβύνει χωρίς λόγο εδώ και κάποια χρόνια και χωρίς να προσφέρουν τρομερές αλλαγές από γενιά σε γενιά. Αλλά βλέπεις ο Cook θέλει να τσιμπάει τα bonus του, δεν κοιτάει που έχει διώξει ακόμα και φανατικούς πελάτες, για αυτό και σταμάτησε να δίνει στην δημοσιότητα πόσες συσκευές πωλούνται.
 2. Τα νούμερα αυτά είναι πλασματικά διότι έτρεχαν προσφορές συνέχεια. Επίσης πολλοί βάζουν για κανα μήνα παίζουν τα first party που θέλουν και μετά την κόβουν. Η πλειοψηφία των παιχνιδιών που έχει είναι αδιάφορα, μέτρια και ότι ΑΑΑ έχει μέσα είναι παλιότερο με εξαίρεση τους αξιόλογους τίτλους της MS που κυκλοφορούν μια στα τόσα. Δυστυχώς το συγκεκριμένο συνδρομητικό μοντέλο μετριότητες και GaaS παιχνίδια θα παράγει μελλοντικά αν επικρατήσει, η ίδια η MS λέει ότι μπαίνει μέσα, ενώ και η Sony σχολίασε ότι είναι ασύμφορο το συγκεκριμένο μοντέλο για ΑΑΑ τίτλους. Τα δυο δις gamers που νομίζει
 3. H τιμή Ευρώπη θα είναι 270 ευρώ, σχεδόν όσο του Series S.
 4. Όταν βγει η 3060 το ξανασυζητάμε. Αυτή την στιγμή είναι άλλα τα δεδομένα. Έχετε μερικοί κολλήσει με τις επιδόσεις ενώ η πλειοψηφία του κόσμου κοιτάει την τιμή. Άλλο το κοινό εδώ μέσα άλλο τι κάνει ο απλός αγοραστής. Επίσης όπως έχει γραφτεί πολλές φορές μην περιμένετε 500αρικο την 3070, θα πάει παραπάνω τουλάχιστον 600 και μέχρι και 700 ανάλογα την χώρα και το μοντέλο.
 5. Ο αγοραστής κοιτάει τιμή και την τσέπη του. Έχει 600+ ευρώ? Παει σε καλή υλοποίηση της 3070. Δεν έχει? Κοιτάει σε μεταχειρισμένη κάρτα από την σειρά 20xx, και γύρω στα 350 με 400 ευρώ για μια πολύ καλή 2070 Super όχι καμία σάπια, και με εγγύηση είναι ΟΚ τιμή με βάση τα αυξημένα price points πλέον. Επίσης μερικοί έχετε δέσει το 500αρικό για 3070, οποιαδήποτε καλή κάρτα από σοβαρή εταιρεία θα είναι πάνω από 600+ ευρώ, μην φτάσουν και τα 700 Ελλάδα. Όποιος κοιτάει επιδόσεις θα πάει απευθείας σε ότι καινούργιο βγαίνει, δεν θα υπολογίσει χρήματα, δεν θα κοιτάξει μεταχειρισμένα, και δεν αποτελε
 6. Οι τιμές στα μεταχειρισμένα μπορεί να είναι ότι να'ναι, αλλά μερικοί έχουν και απαίτηση να τους τις δώσουν τσάμπα κλασικά. Μια πολύ καλή υλοποίηση πχ της ASUS Rog Strix 2070 Super αξίζει γύρω στα 400 μεταχειρισμένη από την στιγμή που μια αντίστοιχη 3070 θα ξεπερνάει τα 600 ευρώ. Το ότι υπάρχουν άτομα εκεί έξω που πουλάνε κάρτες όσο-όσο μέσα στον πανικό για να προλάβουν τις προπαραγγελίες χωρίς να έχουμε δει στην πράξη benchmarks, δεν σημαίνει ότι τρελάθηκε και όλος ο κόσμος.
 7. To μικρόφωνο όπως είπαν και άλλα παιδιά μεγάλο πρόβλημα, έχω τα WH-1000XM2. Αν εξαιρέσουμε αυτό το θέμα, είναι μακράν τα καλύτερα ANC στην αγορά, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τα έχω από όταν βγήκαν και δεν έχουν φθαρεί στο ελάχιστο, και η μπαταρία κρατάει ακόμα πολλές ώρες.
 8. Προσωπικά έχω την Asus Crosshair VIII Hero, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ανεμιστήρα της μητρικής, και γενικά είναι απροβλημάτιστη από την πρώτη ημέρα που την πήρα. Για μένα κοιτάς είτε για ROG Strix Χ570 F είτε για MSI Tomahawk X570. Τώρα πότε κυκλοφορεί η τελευταία δεν γνωρίζω, μπορείς όμως να στείλεις να ρωτήσεις και στο caseking μήπως έχουν κάποια ημερομηνία.
 9. Ως κάτοχος mac, είχα και iMac και MacBook Pro, αναγκάστηκα μετά από πολλά χρόνια να γυρίσω πίσω στα PC. Θα μπορούσα να έχω πάρει πάλι mac με τόσα λεφτά που έδωσα για το PC, αλλά δεν βρήκα τίποτα από το τωρινό line up που να δικαιολογεί τα χρήματα που ζητάει, ειδικά στα iMac που απλά αναρωτιέσαι πως γίνεται πλέον να πουλάει μηχάνημα με 8GB RAM κοντά στα 3 χιλιάρικα ευρώ. Το macOS είναι ναι μεν εξαιρετικό, αλλά όποιος δεν μπορεί να δει ότι οι υπολογιστές της Apple έχουν πέσει σε ποιότητα ενώ ανέβηκαν σε τιμή τότε εθελοτυφλεί. Κάποτε τα specs τους ήταν πολύ καλύτερα, τα μηχανήματα τους δεν
 10. Λογικά ρωτάει για διαφορετικά καταστήματα σε διαφορετικά κουτάκια, πχ σουπερ μαρκετ και φαρμακείο ώστε να βγαίνεις μία φορά για όλα. Δεν θα έχει δει ακόμα την βεβαίωση λογικά το παιδί, ούτε εγώ την εχω δει.
 11. Το να πιέσει η κυβέρνηση τους παρόχους να σοβαρευτούνε και να δώσουν στον κόσμο υπηρεσίες ανάλογες με τα ανεπίτρεπτα υψηλά πάγια το έχει σκεφτεί κανένας εκεί μέσα? Τόσα χρόνια παραπονιόμαστε όλοι και φωνάζουμε για τα χάλια, την παραπληροφορηση, την τιμολόγηση, και ένα καρο αλλα στραβά σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες, και τώρα που ήρθε πραγματική ανάγκη το καταλάβατε? Ας πέσουν τα δίκτυα δεν πειράζει. Θα ταλαιπωρηθούμε, αλλα σε αυτή την χώρα μόνο αφού πέσουμε από τον γκρεμό πάμε και βάζουμε κάγκελα όχι πριν. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει αφού η πολιτεία μας αγνοεί χρόνια τώρα και καλύπτει τ
 12. Το συνοδευτικό χαρτί γράφει την αρχική αξία του πληκτρολογίου, όχι το ποσό που πλήρωσα λόγω προσφοράς, και στους υπολογισμούς με τις επιβαρύνσεις έχει βάλει το 24% της αρχικής αξίας, κοινώς το ΦΠΑ. Σαν ποσό ατέλειας/αναστολής έχουν συνπληρώσει πάλι το αρχικό ποσό αξίας και τίποτα παραπάνω. Κάτι άλλο δεν γράφει το χαρτί από το τελωνείο. Αν πέρναγε κανονικά τελωνείο λογικά θα χρέωναν το ΦΠΑ και έξοδα εκτελωνισμού, που λόγω ιδιωτικής εταιρείας θα ήταν υψηλά σαν ποσό.
 13. Παρέλαβα σήμερα, το τελωνείο για αγορά από το Ελληνικό store το πλήρωσε τελικά η Razer.
 14. Το ίδιο και εμένα, με ενημέρωσαν και τηλεφωνικώς και γραπτώς μέσω email ότι το τελωνείο το καλύπτει η Razer, εμείς απλά κάνουμε τα έντυπα με τις εξουσιοδοτήσεις στους εκτελωνιστές ώστε να προχωρήσει η διαδίκασια. Οπότε είναι καθαρά διαδικαστικό το ζήτημα και τίποτα παραπάνω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχούμε όσοι παραγγείλαμε από το Ευρωπαικό κατάστημα.
 15. Αγόρασα πληκτρολόγιο με την προσφορά από το Greek online store και μόλις έλαβα shipping confirmation. Το tracking δείχνει ότι ξεκινάει από Hong Kong με FedEx. Ψάχνοντας στο Ίντερνετ βρήκα ότι συνήθως όλες οι παραγγελίες των Ευρωπαϊκών stores ξεκινάνε από εκεί, πηγαίνουν Ιαπωνία, Γαλλία και μετά στην τελική χώρα του παραλήπτη, χωρίς να χρεώνονται έξτρα φόροι τελωνείου. Πέμπτη παραλαμβάνω όποτε θα σας ενημερώσω τελικά τι έγινε για να υπάρχει και για μελλοντικό reference στο φόρουμ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.