Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Jeiko_22

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  201
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Jeiko_22

 1. Χαρίζεται το παρών δεξί ακουστικό Apple Gen 2 (2019).
 2. Εφαρμογή terminal, την έτρεξα μέσω του termux me git clone, και όχι με το αρχείο tar. Έγινε η δουλεία - απλά θα ήθελα να έχω πρόσβαση και στα δικά μου αρχεία μέσω αυτού. Καλή ταχύτητα , η μπαταρία μου κρατάει λιγότερο - έχω δοκιμάσει και άλλες αλλά έκατσα σε αυτό γιατί είναι android 9 και είναι πιο συμβατό με τις εφαρμογές που έχω.
 3. LineageOS έχω βάλει, να πω την αλήθεια δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο σχετικά με άλλα, αρκετά σταθερό όμως.
 4. Θέλω να τρέξω μια εφαρμογή linux, για αυτό θέλω να έχει πρόσβασει η γραμμή εντολών στα αρχεία μου.
 5. Δυστηχώς δεν βρίσκω τα τοπικά μου αρχεία. Κατά τα άλλα ναι είναι μια επιλογή.
 6. Σε 9 αυτήν την στιγμή, με AZ recorder μου εμφανίζει αυτήν την επιλογή, Συγκεκριμένα βγάζει μήνυμα "Internal audio only from Android 10+". Αν και αυτό είναι το λιγότερο, χρειάζεται για να κάνεις μετάδωση σε άλλες οθόνες και να μην ακούγεται ο εσωτερικός ήχος απο το μικρόφωνο.
 7. Ναι έχεις δίκιο, από android 10 + γίνεται, παλαιότερα το είχε απαγορέψει για κάποιον νομικό λόγο και έπρεπε να κάνεις ολόκληρη διαδικασία μέσω PC ώστε να κάνεις εγγραφή ήχου έκει.
 8. Έχω κάνει root , έχω βάλει custom rom - αλλά αυτά που περιγράφω δεν μπορώ να τα κάνω. Ίσως να μην ξέρω πως να το κάνω, ή ίσως να υπάρχουν περιορισμοί που να μην στο επιτρέπουν.
 9. Πλέον έχουμε δύο επιλογές για λογισμικό κινητού: iOS και Android. Έχω δοκιμάσει το iOS και έχω να πω πως όσο σταθερό και απλό κι αν είναι, είναι αρκετά περιορισμένο. Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιώ Android, το οποίο μου δίνει περισσότερη ελευθερία. Υποτίθεται όμως πως το Android είναι βασισμένο σε Linux kernel και πως με μερικές παραμετροποιήσεις έχεις πλήρη έλεγχο της συσκευής. Κάτι τέτοιο εμπειρικά δεν ισχύει. Ακόμα και αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις κάτι που θες, η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις είναι δύσβατη εσκεμμένα. Για παράδειγμα: Θέλω ένα bash
 10. Να πω και εγώ με την σειρά μου, πως πράγματι ο συγκεκριμένος browser είναι αρκετά καλός για Windows. Ένα χαρακτηριστικό που λείπει είναι η κυκλική εναλλαγή καρτέλας (ctrl+tab για την προηγούμενη σε χρήση καρτέλα). Στον firefox αυτή η λειτούργια υπάρχει προεπιλεγμένη. Από τότε όμως που ανακάλυψα επέκταση που προσθέτει αυτήν την λειτουργία (Tab thumbnails menu), μπορώ να χρησιμοποίω βασισμένους σε chrome, browsers.
 11. Jeiko_22

  ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

  ειναι αναλογα τι συσκευες ειναι και σε ποια τιμη τις αγορασε, αλλα κατα πασα πιθανοτητα αξιζουν σε μιση τιμη.
 12. Jeiko_22

  ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

  Ναι, αγορασε τα, συμπληρωσε και οτι λειπει και ενοικιαζε το επιπλωμενο.
 13. Jeiko_22

  Επιλογή linux distro

  Αν πρέπει να ρωτήσεις, τότε βάλε Ubuntu.
 14. Jeiko_22

  instagram issus?

  Εγώ θα σε είχα απολύσει πάντως.
 15. Αξίζουν ανάλογα την τιμή και ανάλογα την κατάσταση. Μη παίρνεις απόλυτα ότι σου γράφουν, υπονοεί πως οι oled μπορεί να παρουσιάσουν burn-in λόγω παρατεταμένης στατικής εικόνας όπως συχνα συμβαίνει στα εκθεσιακά. Πέρα απο αυτό η εγγύηση δεν χρειάζεται να σε ενδιαφέρει τόσο, διότι πιο πιθανόν να σπάσει η οθόνη απο ένα πέσιμο (πράγμα το οποιό δεν καλύπτει η εγγύηση) παρά να υπάρχει κάποιο σφάλμα απο την παραγωγή του και εμφανίζει κάποιο πρόβλημα. Γενικά καλύτερο είναι να πάρεις μεταχειρισμένο έναντι του εκθεσιακού, και αυτό το λέω γιατί τα εκθεσιακά είναι σε χρήση αρκετές συν
 16. Jeiko_22

  Linux Mint εγκατασταση

  Μπορείς να επισημάνεις σε ποιο σημείο της εγκατάστασης βρίσκεσαι;
 17. Δεν γίνεται, στο περίπου μόνο μέσω της τοποθεσίας της κεραίας.
 18. Jeiko_22

  Βιβλιο προγραματισμου

  https://www.packtpub.com/programming/get-your-hands-dirty-on-clean-architecture
 19. Jeiko_22

  Πατατα με φακέλους

  Πως το έκανες;
 20. Εάν ο θερμοστάτης δε λειτουργεί τότε προφανώς και δεν έχει ρεύμα. Σε περίπτωση που λειτουργεί χωρίς να σταματήσει χαλάει και κόβει το ρεύμα.
 21. Ναι, είπαμε καλυτερο επεξεργαστή! Η μπαταρία στο 8 ήταν μέτρια τώρα γίνεται καλή! Πουλάνε παπά και κάποιοι τον τρώνε είπα, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.
 22. Αντικειμενικά οι διαφορές μεταξύ 8 και SE είναι αστείες, δυστυχώς υπάρχουν άτομα μεταξύ μας που έχουν το 8 και τα πάρουν το SE.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.