Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Xiaomi Mi 8

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  238
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

460 Excellent

Σχετικά με Xiaomi Mi 8

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 05/05/1968

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.937 προβολές προφίλ
 1. Πήγα πριν λίγες ημέρες σε επώνυμο κατάστημα με σκοπό να αγοράσω την κονσόλα. Μου ζήτησαν 30% προκαταβολή επί του συνόλου. Και αναμονή παραλαβής, τουλάχιστον 3 μήνες. Τους ευχαρίστησα και τους είπα ότι το GT5 μια χαρά δείχνει σε 82" τηλεόραση μέσω PS3.
 2. Αγόρασα πρόσφατα μια Samsung smart tv 82". Από την στιγμή που έγινε η εγκατάσταση, το Mi 8 συνδεόταν κανονικά με την τηλεόραση μέσω ασύρματης μετάδοσης για αρκετές ημέρες. Από προχθές, ενώ το κινητό βρίσκει την τηλεόραση, δεν μπορεί να συνδεθεί. Αντιμετωπίζω τι ίδιο πρόβλημα και με το note 8 pro. Έχω δύο ταμπλέτες Lenovo επίσης, οι οποίες συνδέονται κανονικά. Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη τις Samsung. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έκανα επανεκκίνηση κινητού και ρούτερ... Το πρόβλημα παραμένει. Παρακαλώ δώστε τα φώτα σας.
 3. Εκεί καταλήγει το θέμα. Ότι η ουμπερ δεν μπορέσε να ανταγωνιστεί τις υπάρχον τιμές χιλιομέτρου...
 4. Μισό λεπτό. Γνωρίζεις πόσο χρεώνει το χιλιόμετρο ένα ταξί στο Λονδίνο και πόσο στην Αθήνα;.
 5. Xiaomi Mi 8

  Xiaomi Mi 10 vs Mi 10 Pro.

  Η φωτογραφία που επισυνάπτω είναι από επώνυμο κατάστημα όπου ζήτησα την συγκεκριμένη εκτύπωση για σύγκριση. Υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων. Δεν μπορώ όμως να εντοπίσω πουθενά την διαφορά των 500€ μεταξύ τους. Μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό;.
 6. Ότι η Ελλάδα μπορεί να συγκριθεί και ότι οι χαρακτηρισμοί σου ήταν ατοποι
 7. Το μπαχαλο είναι μια γενική έννοια. Σε θέματα οργάνωσης έχουμε βάλει σημαία στο Έβερεστ σε σύγκριση με προηγούμενες δεκαετίες. Πήγα προ ολίγων ημερών στα επείγοντα. Κόσμος πολύς. Πήγα γραμματεία, έκοψα εισητηριο με ΑΜΚΑ. Κατόπιν ιατρείο διαλογής χωρίς μεγάλη αναμονή. Είδε το πρόβλημα ο γιατρός, μου έδωσε χαρτάκι για υπέρηχο και κατόπιν να πάω στον τάδε γιατρό. Επιπρόσθετα είχαν φτιάξει ειδικό κλειστό χώρο αναμονής για όσους είχαν συμπτώματα γρίπης... Εν κατακλείδι χωρίς να έχω ένα πολύ επείγον πρόβλημα έλυσα το πρόβλημα υγείας που είχα χωρίς ιδιαίτερη μεγάλη αναμονή. Έκανα
 8. Έχουμε από τα καλύτερα συστήματα υγείας στον κόσμο. Το λέει ο Π.Ο.Υ. όχι εγώ.
 9. Το να δημιουργείς ανάγκες που δεν χρειάζονται είναι το απόλυτο μέλλον του μάρκετινγκ.
 10. Έχω έναν Α 386 του 92' στα 33MHZ και κουμπάκι τούρμπο που ανεβαίνει στα 40 (σφαίρα). 200 ΜΒ σκληρό (δεν γέμιζε με τίποτα τότε), 4 ΜΒ μνήμη, SVGA οθόνη, windows 3.1 (ελληνική έκδοση, τς τς) και λοιπά παρελκόμενα εποχής. Βάζω πολλές φορές τα πιτσιρίκια να παίζουν κάνα παιχνιδάκι και παράλληλα τους μαθαίνω και αρχαία κομπιούτερικη ιστορία σε DOS 6.2 περιβάλλον (όχι αστεία τώρα), GW basic, lotus 123 και άλλα καλουδια της υπέροχης νιότης μου. 28 χρόνια τώρα δεν μου τον έχει χακαρει κάνεις, ούτε Bios ούτε CMOS ούτε soft... Τέλος πάντων θέλω να καταλήξω ότι διαβάζοντας το παραπάνω άρθ
 11. Στον Τιμ Μπάρτον κόλλησες;. Και όχι δεν έγραψα καμία ανοησία οι δεκαετίες 80' 90' έχει φουλ τέτοιες ταινίες. Τα σέβη μου.
 12. Το batman του 89' το blade runner του 82'... έσφυζαν από φωτεινότητα και όλα τα υπόλοιπα που είπες;.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.