Προς το περιεχόμενο

Georgia P.

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Georgia P.

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Επειδή, ξαναμίλησα μαζί του, είπε εντός 2 μηνών καλύτερα. Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο και το μέγεθος και καθόρισε αυτό το χρονικό διάστημα.
 2. Ευχαριστώ! Αθήνα είμαι. Σε πόναγε όμως ε; Εγώ κανένα σύμπτωμα. Δεν θέλω να το αφήσω, απλά θέλω να βρω κάποιον γιατρό εμπιστοσύνης και να το κάνω με ψυχραιμία.
 3. Γεια σας. Πριν δύο βδομάδες, ένιωσα ένα τσίμπημα στο σημείο της χολής και έκανα έναν υπέρηχο, ο οποίος έδειξε πέτρα στη χολή 13 χιλ. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα άλλο όμως. Πήγα σε 3 διαφορετικούς γιατρούς, δύο σε ιδιωτικό και έναν σε δημόσιο (για να δω τη διαφορά από κάποιον που δεν θα πάρει χρήματα από την ιδιωτική ασφάλεια). Ο πρώτος του ιδιωτικού μου είπε πρέπει να χειρουργηθείς άμεσα γιατί στα επόμενα πέντε λεπτά, μπορείς να πάθεις φλεγμονή μέχρι και παγκρεατίτιδα. Κι αν το γυρίσει σε παγκρεατίτιδα, γίνεται ανοιχτό χειρουργείο κτλ κτλ. Κι ότι μετά την επέμβαση, τρώω κανονικά ό,τι θέλω. Και ότι διατροφή είναι μύθος. Βέβαια, με όλα όσα μου είπε τρόμαξα πάρα πολύ. Ευτυχώς, πήγα και στον 2ο, ο οποίος μου είπε να χαλαρώσω, ότι είναι μια πέτρα που πρέπει να βγει αλλά να το κάνω προγραμματισμένα, όποτε νιώσω έτοιμη, χωρίς βιασύνη επειδή μπορεί κάποια στιγμή να μου κάνει φλεγμονή εφόσον υπάρχει πέτρα. Αλλά είναι μεγάλη και δύσκολο να περάσει από τον κυστικό πόρο, αν δεν σπάσει πρώτα. Μπορώ και σε μερικούς μήνες. Μου έδωσε μια διατροφή χωρίς λιπαρά μέχρι να κάνω την επέμβαση, την οποία θα πρέπει να ακολουθήσω και 1-2 βδομάδες επίσης μετά την επέμβαση για να συνηθίσει ο οργανισμός σιγά σιγά. Ο τρίτος του δημοσίου που ήταν βοηθός χειρουργού μου είπε ότι αφού δεν νιώθω κάτι, δεν χρειάζεται να το βγάλω. Απλά να πίνω νερό και να προσέχω τα λιπαρά. Κι αν με πονέσει, τότε να ασχοληθώ. Και να μην πάω σε ιδιωτικό, γιατί άμα μου κάνουν κανένα λάθος θα τρέχω για όλη μου τη ζωή. Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ, γιατί οι απόψεις διαφέρουν πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω κάποιον ώστε να πάω συστημένη, επομένως έχω μπερδευτεί πολύ. Όντως δεν έχεις θέμα άμα βγάλεις τη χολή; Είμαι 28 ετών. Σκέφτομαι να το ψάξω λίγο ακόμα (όχι για πολύ), αλλά να πάρω άλλη μία έστω γνώμη, οπότε ψάχνω να πάω σε κάποιον που όντως έχει βγάλει κάποιος τη χολή του εκεί γιατί τώρα πήγα έτσι στους υπόλοιπους. Αν γνωρίζετε κάποιον, μου λέτε.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.