Προς το περιεχόμενο

Nick Veria

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  32
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

Σχετικά με Nick Veria

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 18/09/1974

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Βέροια

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Αφού έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στην Κίνα θα αποτελέσει σίγουρα απειλή για την ασφάλεια των USA... Κοντοζυγώνει η ώρα για Oppo Ban ;-)
 2. Ναι σωστά, για λογοκρισία. Όχι για περιορισμό του διεθνούς εμπορίου. Είναι δυο διαφορετικά ζητήματα. Το αποτέλεσμα της εργασίας μας και η αγοραστική μας δύναμη επηρεάζεται από τον περιορισμό ή την απελευθέρωση του διεθνούς εμπορίου και όχι από την λογοκρισία των ξένων κρατών.
 3. Όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το τεχνολογικό πλεονέκτημα τότε είναι υπέρμαχοι του ελεύθερου εμπορίου! Όταν αποκτήσει άλλος τεχνολογικό πλεονέκτημα τότε οι ΗΠΑ είναι πολέμιοι του ελεύθερου εμπορίου! Το πιο αστείο είναι ότι το δηλώνουν ευθέως χωρίς αντίλογο από κανέναν!
 4. ...και όταν η ΗΟΝΟR φτάσει σε σημαντικό επίπεδο πωλήσεων (βλ. HUAWEI & XIAOMI) αυτομάτως θα αποτελέσει κι αυτή απειλή για την ασφάλεια (?) των Ηνωμένων Πολιτειών και θα απαγορευτεί κι αυτή... Λέγεται εμπορικός πόλεμος, νέος προστατευτισμός κτλ.
 5. Με το δρόμο που παίρνει ο εμπορικός πόλεμος Αμερικής-Κίνας, η Samsung έχει την ευκαιρία να κάνει πολύ δυνατές πωλήσεις με τον Exynos.
 6. MAG και τα μυαλά στα κάγκελα
 7. Πολύ δυνατός, πολύ ακριβός, πολύ αχρείαστος...
 8. Όπως έγραψαν και οι προηγούμενοι φίλοι η διαφορά στην τιμή της κιλοβατώρας είναι πλασματική. Η χρέωση για τις κιλοβατώρες είναι περίπου το ένα τρίτο του λογαριασμού οπότε το 25% που είναι η έκπτωση διαιρείται δια 3 και η τελική έκπτωση είναι περίπου στο 8%. Αν υπολογίσουμε και τη ρήτρα ΟΤΣ που χρεώνουν όσο θέλουνε, τότε και αυτή η μικρή έκπτωση σχεδόν εκμηδενίζεται. Οι διαφορές από τη ΔΕΗ περιορίζονται στο μάρκετινγκ και την εξυπηρέτηση πελατών.
 9. Η Xiaomi έχει ήδη δημιουργήσει δυνατό brand παγκοσμίως με διαφορετικά brand name. Για την TcL όμως θα ήταν πολύ καλή επιλογή να αγοράσει την Honor και να μπει στην Ευρωπαϊκή αγορά.
 10. Ατελής προσπάθεια που της αξίζουν συγχαρητήρια. Ελπίζω και εύχομαι να εξελιχθεί και να πετύχει. Θεωρώ πως σήμερα η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι ο μοναδικός δρόμος εξέλιξης του δύσκαμπτου δημόσιου τομέα.
 11. Στη μετά Nadella εποχή η Microsoft έκανε στροφή. Στη νέα στρατηγική κατεύθυνση της είναι και GitHub. Ανοιχτή στους developers γιατί από εκεί ανοίγουν οι πόρτες για την επόμενη μέρα.
 12. Όποια εταιρεία βγάλει πρώτη το τεστ σε μεγάλες ποσότητες θα γράψει μεγάλα κέρδη.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.