Προς το περιεχόμενο

petran

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  16
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με petran

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  Φυσικά και μπορείς να το αναβαθμίσεις όσες φορές θέλεις, με όποιο firmware χρειάζεσαι. Εάν δεν χρησιμοποιείς το hdmi τώρα, πιθανότατα η OFF έκδοση είναι καλύτερη επιλογή (όπως την έχουν τροποποιήσει τα παιδιά).
 2. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  Είναι η v 12.07.31.33. Οι διαφορές που αναφέρονται αφορούν κυρίως στο HDMI (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να διορθώνει/βελτιώνει κι άλλα πράγματα): • HDMI to DVI TV: resolve set losing resolution setting upon standby. • Set HDMI Audio setting default to ON • Improve HDMI Compatibility Ενδέχεται να μπουν και σε αυτή τα patches που έχει η "Philips_DVP5980_tech25_v3.2.3_CP1253" του Post #237 ? ( BTW, επειδή δεν αισθάνομαι άνετα να τα ζητάω όλα έτοιμα από άλλους, υπάρχει κάποιος "μπούσουλας" για τη διαδικασία για να δω μήπως τυχόν θα μπορούσα να δοκιμάσω και ο ίδιος; )
 3. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  Με το firmware του post #113, πάντως, βλέπω και Ελληνικούς υπότιτλους και λειτουργεί το HDMI. Το πιο τελευταίο firmware δεν το δοκίμασα εφόσον γράφτηκε ότι δε λειτουργεί το HDMI.
 4. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  ΒΤW μια που το παρατήρησα να αναφέρω ότι με την έκδοση του Post 113 βλέπω underscores (_) στη θέση των Ελληνικών γραμμάτων των αρχείων .avi στα DVD.
 5. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  Κι εγώ αυτό του #113 πέρασα κι επιτέλους είδα Ελληνικά! Το κακό είναι πως σε μερικές που δοκίμασα ήταν συχνό το φαινόμενο αποκοπής των λέξεων που δε χωρούσαν στη γραμμή... :S Μήπως τυχόν έχουμε κάποια εξέλιξη με αυτό το θέμα; (Χωρίς φυσικά να θέλω να φανώ αχάριστος για τη μέχρι τώρα υπέροχη δουλειά όσων έφεραν το υπάρχον αποτέλεσμα, το αντίθετο μάλιστα!!!)
 6. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  ΟΥΠΣ, συγνώμη... Δεν το είχα προσέξει.
 7. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  Με την (τελευταία) έκδοση 12.07.31.30 που είναι το δικό μου από τη "μαμά" του ΔΕΝ δείχνει ελληνικούς υπότιτλους, στις επιλογές υποτίτλων DivX μάλιστα έχει μόνο τρεις επιλογές (Standard, Cyrillic και κάτι ακόμη), όχι όμως Ελληνικά όπως αναγράφει το manual! Ευτυχώς τα παιδιά εδώ μας προσφέρουν τη λύση! Μόνο που έχω μπερδευτεί λίγο με τις δοκιμές που γίνονται και δεν ξέρω ποια είναι η πλέον ενδεδειγμένη "έκδοση" για να βάλουμε!
 8. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  Ευχαριστώ και τους 2 για τις παραπομπές... Προφανώς τα marketing logos στις συσκευές (true 1080p high definition και δε συμμαζεύεται) με οδήγησαν σε λάθος συμπέρασμα. Δε σκοπεύω να πάω σε κάτι τέτοιο προς το παρόν, θα "αρκεστώ" (σχήμα λόγου) στα πολλά καλά του 5980 και για τα HD-DivX να 'ναι καλά τα PCs/laptops! Τα χαρακτηριστικά του είναι ήδη πλούσια (με είχε χαλάσει πολύ ένα LG που δεν έπαιζε καν video από τη θύρα USB). Και όπως βλέπω, με την πολύ καλή υποστήριξη των φίλων εδώ, δε θα έχω και κανένα πρόβλημα Ελληνικών υποτίτλων! Ευχαριστώ και πάλι. Και πολύ καλή τιμή αυτή που βρήκ
 9. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  Sorry για το άσχετο post, αλλά επειδή το DVP-5980 το βρήκα στην καταπληκτική τιμή των ?9.801,00 !!!! (με ΦΠΑ ευτυχώς), θεώρησα χρέος μου να σας ενημερώσω μήπως τυχόν... ενδιαφέρεστε! http://www.electroniki.gr/product.asp?id=18476
 10. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  Ευχαριστώ αγαπητέ nickvog! (να υποθέσω ο ίδιος nickvog που βλέπω και σε γνωστά forums κινητών και φωτογραφίας; ) Ήθελα όμως να ρωτήσω σχετικά με την ικανότητα αναπαραγωγής HD-DivX, που απ' ότι φαίνεται εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1752728&postcount=2 , δεν είναι αναμενόμενο... Εάν όχι, δε βλέπω πόσο χρήσιμο είναι να κάνει upscale σε 1080p ένα video ανάλυσης (έως) 576.
 11. petran

  Philips 5980 Firmware με ελληνικά;

  Καλησπέρα σας, πάνω που έψαχνα ένα DVD Player με HDMI, USB (που να παίζει και video), Ελληνικούς υπότιτλους κλπ, βρήκα το θέμα αυτό και χάρηκα ιδιαίτερα! Εκτός εάν υπάρχει κάποιο άλλο με ακόμη καλύτερες προδιαγραφές σε κοντινή τιμή που θα μου προτείνατε, σκέφτομαι να το αποκτήσω σήμερα κι όλας!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.