Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

EllinarasGR

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  60
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

133 Excellent

Σχετικά με EllinarasGR

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

731 προβολές προφίλ
 1. 600+ ευρώ για κάρτα με επιδόσεις 2060 super
 2. Καλή χρόνια να έχουμε παίδες, παντά με υγεία και ας ελπίσουμε να περάσει όλο αυτό σύντομα! Υ.Γ.: Πήρα 5 κομμάτια thx ts!
 3. Είδα ότι ήταν πεσμένο το site, πήγα γυμνάστηκα, παντρεύτηκα, έκανα δυο παιδιά, βγήκα σύνταξη και ακόμα είναι πεσμένο..
 4. Αλλό μοντέλο είναι αυτό που γράφει max 80 κιλά. Αν προσέξετε η αρχική τιμή της καρέκλας (με κωδικό 36147) είναι 149 ευρώ ενώ αυτή με κωδ. 85547 έχει αρχική 70.
 5. Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί η ερώτηση που θα κάνω αλλά παρήγγειλα για έναν γνωστό την μητρική αυτή με αυτόν τον cpu. Θέλει bios update η μητρική; Και αν ναι λέτε να μπορούν να μας το κάνουν αυτοί στο e-shop;
 6. Τους προτιμάμε λόγω των future proof μητρικών, δεν θέλουμε να αλλάζουμε τις μητρικές μας κάθε τρεις και λίγο μόλις βγαίνει καινούριος cpu.
 7. Ποσό που διαθέτουμε : 250 Χρήση υπολογιστή : league of legends, browsing Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπάρχει τηλεόραση 32 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? προτιμώ e-shop Αν επιθυμού
 8. Τα sony κινητά έχουν άψογη διαχείριση μπαταρίας, μη βλέπετε μόνο το "μέγεθος" της.
 9. Εδώ την εφορία δεν πληρώνω, θα πληρώσω το spotify; Πφφφτττττ EDIT: Σαρκαστικό ήταν το σχόλιο (για αυτό και το όνομα), pls don't report me (για τους 2-3 ρουφιάνους εδώ μέσα )
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.