Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

nikosKy

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  7
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από nikosKy

 1. Ήταν 3ος πωλητής, αλλά dispatched από Amazon αποθήκη Αγγλίας. Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα έχω παραλάβει.
 2. Έχω νεότερα σχετικά με αγορά από το amazon.de και αποστολή της μέσω iParcel. Τελευταία στάδιο με το tracking number που μου είχαν δώσει, ήταν οτι μπήκε στα ελληνικά τελωνεία. Επικοινώνησα με την UPS και μου είπαν οτι το έδωσαν στην Direct Link (Σουηδία) και μου έστειλαν το νέο tracking number (Σουηδικό, στο σύστημα των ΕΛΤΑ φαίνεται κανονικά). Φαίνεται οτι επέλεξαν την συγκεκριμένη μέθοδο για την αποφυγή τελωνείων μάλλον. Τώρα το περιμένω να έρθει κάποια από αυτές τις μέρες.
 3. Με iParcel μάθαμε τελικά ποιος τα αναλαμβάνει στην Ελλάδα; Ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση για το πακέτο που πήρε αναβολή στην αναβολή.
 4. Μια από τα ίδια και σε εμένα. Τους έστειλα αλλά δεν το έχουν αναλάβει εκείνοι.
 5. Αγόρασα πριν 2 μέρες το Edge 18αρι και σήμερα το παρέλαβα. Πολύ ευχαριστημένος απο το κατάστημα. Το κλιματιστικό ακόμα δεν το εχω βάλει.
 6. Παιδιά το Toshiba edge το έχετε βρει σε κάποιο μαγαζί; Δεν το βρίσκω στο Ίντερνετ όσο και αν έψαξα.
 7. Το Toshiba Edge το έχετε βρει πουθενά σε κάποιο μαγαζί ή δεν έχει κάνει την εμφάνιση του ακόμα; Ειμαι ανάμεσα σε Toshiba Shorai 18 και Fujitsu ASYG18KLCA και δεν ξερω αν πρέπει να κρατηθώ λίγο ακόμα για αγορά ή όχι. Δύσκολα διλήμματα.
 8. Στη σελίδα της επιστροφής στο facebook, βλέπω τις απαντήσεις και λένε οτι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουν μπει τα λεφτά. Οπότε μάλλον ειναι αργοπορία του Γερμανού να στείλει τα παραστατικά, όπως είπε ένας φίλος εδώ στο forum
 9. Δεν έλεγα κάτι άλλο..μόλις μου απάντησαν οτι το διερευνούν και θα επικοινωνήσουν μαζι μου. Πρέπει να έχει γινει χαμός με αυτό
 10. Παθών και εγώ με την επιστροφή, αγορά την Τρίτη 20/11 και ακόμα την επιστροφή δεν την έχω δει...Έστειλα χθες ένα mail από την φόρμα επικοινωνίας τους και περιμένω απάντηση.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.