Προς το περιεχόμενο

nurse

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  754
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από nurse

 1. Εάν υπάρχει πρόβλημα πάντως όπως και σε εμένα η λύση είναι η παρακάτω:
 2. Βρήκα μία λύση και την καταθέτω για όσους έχουν αυτό το πρόβλημα. Φυσικά τη βρήκα στο διαδίκτυο και δεν μπορώ να διεκδικήσω την πατρότητα αυτής. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις -> στις φωτογραφίες -> Στην επιλογή μεταφορά σε MAC ή PC επιλέξτε διατήρηση αρχικών. Επανακινείστε τη συσκευή -> Συνδέστε τη στο pc και δια μαγείας τα πάντα μεταφέρονται. Για τα αρχεία HEVC κατεβάστε το βοήθημα του microsoft store "επεκτάσεις HEVC". https://www.microsoft.com/en-us/p/hevc-video-extensions-from-device-manufacturer/9n4wgh0z6vhq?irgwc=1&OCID=AID681541_aff_7593_159229&tduid=(ir_wJC0gNTClQca0BAzqwxkEXPhUkjTGXQhW1412Y0)(7593)(159229)()(UUwpUdUnU56397YYwYd)&irclickid=wJC0gNTClQca0BAzqwxkEXPhUkjTGXQhW1412Y0&activetab=pivot:overviewtab Πραγματικά αρχίζω να απορώ μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα ή όλοι διαθέτουν με το iphone τους και mac υπολογιστή; Μόνο εκεί δεν εντοπίζεται το πρόβλημα.
 3. Καλησπέρα το πρόβλημα επιμένει κυρίως όταν υπάρχει βίντεο μέσα στο περιεχόμενο. Όχι το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα δοκίμασα τη διαδικασία και με άλλο καλώδιο και υπολογιστή... το πρόβλημα παραμένει.
 4. Καλημέρα σας είμαι νέος χρήστης iphone 11 (και γενικότερα Iphone) συχνά αντιμετωπίζω πρόβλημα στη μεταφορά φωτογραφιών από το κινητό στον υπολογιστή μου. Υποτίθεται (όταν αυτό επιτυγχάνεται), όταν συνδέω το κινητό με καλώδιο στον υπολογιστή ανοίγει αυτόματα η εφαρμογή φωτογραφίες και μεταφέρει με ένα δύο κλικ ότι νεότερο υπάρχει. Ε αυτό το πρόγραμμα κολλάει συνέχεια και διακόπτεται η διαδικασία. Ειδικά εάν υπάρχει βίντεο μέσα σε αυτά τα αρχεία. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει εναλλακτικό δωρεάν κατά προτίμηση πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά; Μία ακόμη ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα. Μετά την αναβάθμιση 13.3.1 προτείνατε να κάνω επαναφορά του κινητού σε εργοστασιακή κατάσταση; Ευχαριστώ.
 5. Όχι δεν έχει. Το κινητό σου με το application καταγραφεί τέτοια δεδομένα μόνο
 6. Δυστυχώς οι ασιατικές αυτές συσκευές απαιτούν την εγκατάσταση προγραμμάτων τα οποία προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν να τα έβαζα στο κινητό μου μαζί με άλλες ευαίσθητες πληροφορίες. Τελικά προτίμησα την κλασική μέτρηση της πίεσης και την αγορά του honor 5 το οποίο παρακολουθεί ποιότητα ύπνου και καρδιακό ρυθμό με ενδιαφέρουσες και αξιόπιστες μετρήσεις μέχρι τωρα. Μετράει και κορεσμό οξυγόνου για οσους ενδιαφέρονται. Πάντως εάν η θεία σου είναι ικανοποιημένη θα ήθελα να ξέρω τη μάρκα αυτής της συσκευής που πήρε από το φαρμακείο..
 7. το το έχω στα χέρια μου δύο μέρες τώρα κάνει ακριβώς ότι περιγράφεται στην ανάλυση του άρθρου. Εξαιρετική η λειτουργία στον έλεγχο ποιοτητας ύπνου και καρδιακού ρυθμού. Είναι διακριτικό για άνδρες και γυναίκες με προφίλ που μπορείς να κατεβάσεις για κάθε περίσταση. Εξαιρετική η λειτουργία που αντιλαμβάνεται πότε γυρίζεις το χέρι σου για να δεις την ώρα π.χ. ,και την αυτοματη ενεργοποίηση της οθόνης.
 8. Ευχαριστώ, το είδα και εγώ αυτό αλλά από τις κριτικές του καλύτερα να μην το έχεις για αυτή τη δουλειά. Τεράστιες αποκλείσεις από το πραγματικό.
 9. Δεν βλέπω να πωλείται στην Ελλάδα. Έχετε δει κάτι άλλο;
 10. Υπάρχει ένα θεματάκι υγείας και θα ήθελα δικό μου άτομο να παρακολουθεί καρδιακό ρυθμό και αρτηριακή πίεση ανά πάσα στιγμή με συσκευή όπως πχ ένα smartwach. Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά; Βλέπω σε έρευνα στο διαδίκτυο ότι με λίγα ευρώ μπορείς να έχεις μέτρηση καρδιακού ρυθμού με κάποιο πχ Activity Tracker. Αρτηριακή πίεση δεν είδα όμως μετράει κάποιο.. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
 11. Σας ευχαριστώ παιδιά δεν καταστάλαξα ακόμη αλλά οι πληροφορίες που μου είπατε βοηθήσαν να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.
 12. Μπα είναι δεκαετίας toshiba.με δυσκολία σερφάρω όταν τον χρησιμοποιώ. Το χειρότερο είναι ότι ο περσινός HP της οικογένειας (i5 4gb ram) ενώ πάει καλά κάθε φορά με πρήζει στις αναβαθμίσεις (έχει και αργό δίσκο). Ήταν λάθος μου που συνδέθηκα σε δίκτυο σε φάση παρουσίασης. Η σκέψη μου για apple ήταν γιατί όσοι έχουν μου έχουν πει ότι αν και τον έχουν χρόνια πάει σφαίρα. Τώρα τι να πω απλά είδα το βασικό μοντέλο. Είδα και το air 2018 αλλά ο δίσκος με προβλημάτισε (128). Αν πάω σε 256 τότε εκτοξεύεται σε τιμή. Η σκέψη μου είναι η διάρκεια και η πρακτικότητα. Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του ένα apple με ~1600ε (apple air 2018 + 256ssd) όταν με λιγότερο από τα μισά είδα το ποιο πάνω μοντέλο της ASUS. Αλήθεια πόσα χρόνια μπορείς να χρησιμοποιείς λειτουργικά ένα apple; (υποκειμενικό το ξέρω αλλά η εμπειρία σας είναι σημαντική)
 13. Ευχαριστώ tsofras Επειδή ASUS δεν έχω πάρει ξανά. Τι άποψη έχετε; Και ειδικά για το παραπάνω μοντέλο;
 14. Ξέρω ότι θα ζητήσω την άποψή σας για την αέναη μάχη υποστηρικτών windows - apple laptop αλλά πραγματικά έχω βρεθεί σε τέλμα. Βλέπετε ο παλιό μου λαπτοπ είναι στα τελευταία του και πραγματικά ψάχνοντας βλέπω δύο μοντέλα : ASUS apple Είμαι για δεκαετίες χρήστης των windows. Πραγματικά κουράστηκα με τις αναβαθμίσεις και τις ώρες που κάνουν ειδικά όταν έχεις μερικές μέρες να ανοίξεις το laptop. Μου πρότειναν αpple για αρκετά χρόνια απροβλημάτιστη χρήσης. Στο λαπτοπ συνήθως το παίρνω σε ταξίδια, χρήση σε παρουσιάσεις, επεξεργασία δεδομένων (spss, office), φυσικά σερφάρισμα, και συνήθη χρήση. Επί του θέματος είδα αυτό της ASUS που φαίνεται ένα τίμιο λάπτοπ με τα όλα του. (φυσικά περιμένω την άποψή σας) και φυσικά το βασικό apple με τα 999Ε. Πραγματικά αξίζει να μεταπηδήσω στο συγκεκριμένο apple; ή το μοντέλο είναι τόσο όσο για εφέ και θα με προδώσει σύντομα για τις ανάγκες μου; (δεν θέλω να ασχοληθώ με αγορά λαπτοπ για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον) Εντάξει μη μου πείτε για το super pro μοντέλο με τα 3500ε.. Να περιμένω τίποτα εκπτώσεις; Η να παραμείνω στα windows με τις αέναες αναβαθμίσεις λειτουργικού, αντιικού, εφαρμογών κλπ. Κάθε άποψη και βοήθεια δεκτή.
 15. Παιδιά τώρα μου γράφει: " Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση του διαμερίσματος που είναι δεσμευμένο για το σύστημα". Τι να κάνω;
 16. Σε εμένα μου βγάζει σφάλμα 0xc1900201. Επισημαίνοντας ότι υπάρχει άφθονος χώρος στο σκληρό.
 17. Win10 pro έχω (σε εμένα είχε περάσει η φθινοπωρινή αναβάθμιση 1809) δεν ξέρω εάν έχει κάποια σχέση. Επανέφερα τις αλλαγές του shutup10. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Δοκίμασα και τη πρόταση του BlueBlood7 Δε πέτυχε. 😯
 18. jim_p όντως κάποια στιγμή χρησιμοποίησα το shutup10. Ψάχνω τις ρυθμίσεις του να δω τι φταίει. Διαφορετικά θα ακολουθήσω τις οδηγίες του BlueBlood7.
 19. Όταν ελέγχω τον υπολογιστή μου για update στα windows μου γράφει "Η διαχείριση ορισμένων ρυθμίσεων γίνεται από τον οργανισμό σας" Τον "οργανισμό σας"!!!!!!!!!!! Οικιακός υπολογιστής με πρόσβαση ως διαχειριστής είναι...!!! Σε άλλο σημείο στη βελτιστοποίηση παράδοσης αναφέρει "Ορισμένες ρυθμίσεις αποκρύπτονται ή ρυθμίζονται από τον οργανισμό σας" Πήγα στο windows insider που κάποτε πριν χρόνια είχα πειράξει και δεν μου επιτρέπει να κάνω κάποια αλλαγή (συμμετοχή ή αποχώρηση). Έχετε κάποια ιδέα τι συμβαίνει ή τι πρέπει να κάνω για να μην έχω αυτές τις ενδείξεις; Ευχαριστώ. ΥΓ. Το λειτουργικό είναι windows 10 pro και παραθέτω την εικόνα με τις επεξηγήσεις...
 20. Απενεργοποίησα την επιλογή του bitdefender "encrypted web scan" και μπαίνει κανονικά. (σύμφωνα με τις οδηγίες που μου έστειλες). Όμως τι θα κάνω θα το έχω μόνιμα κλειστό αυτό το στοιχείο ασφάλειας ή να επικοινωνήσω με τη bitdefender; The Scan SSL feature is now named Encrypted Web Scan. If you're having issues while trying to acces a particular website, we recommend adding it to the Exceptions in the Online Threat Prevention module. To do this, you will have to: 1. Open the main Bitdefender window and click on Protection on the left-side column. 2. In the Online Threat Prevention module, click on Exceptions. 3. Type the address of the website in the corresponding field and click on ADD. If the previous method did not work, try disabling the Encrypted Web Scan feature (Scan SSL). 1. Open the main Bitdefender window and click on Protection on the left-side column. 2. In the Online Threat Prevention module, click on Settings. 3. In the Web Protection window, click on the switch next to Encrypted Web Scan. jim_p Σε ευχαριστώ
 21. Η ώρα και ημερομηνία είναι οκ. Απενεργοποίησα την προστασία του bitdefender το πρόβλημα παραμένει.
 22. Ελπίζω να θέτω σωστά εδώ το θέμα σε αυτή την ενότητα. Προσπαθώ να μπω στη σελίδα της τράπεζας που με εξυπηρετεί και μου βγάζει "μήνυμα ότι ο χρόνος σύνδεσή σας έχει λήξει..." και τελικά δεν μου επιτρέπει να κάνω καμία ενέργεια Επικοινώνησα με τη τράπεζα. Με βάλανε να εγκαταστήσω τον chrome, να κάνω καθαρισμό του υπολογιστή μου, να κάνω επανεκκίνηση του ρούτερ αλλά τίποτα το πρόβλημα παραμένει. Τελικά μου είπανε ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό τους και ότι κάτι φταίει στον υπολογιστή μου.... Μετά από αυτό. Δοκίμασα να κάνω login με Opera με ενεργοποιημένο το VPN όπως και με ενεργοποιημένο το προστατευμένο περιβάλλον για τραπεζικές συναλλαγές του Bitdefender που έχω και από εκεί μπαίνω κανονικά. Το πρόβλημα όμως παραμένει με τον firefox και τον edge. Επισημαίνω ότι το πλήρες σκανάρισμα με το bitdefender δεν μου έδειξε πρόβλημα με ιούς κλπ, έκανα ανανέωση του fierefox χωρίς αποτέλεσμα, καθαρισμό με ccleaner κανένα αποτέλεσμα.... Παρακαλώ τα φώτα σας. Δεν με βολεύει ο Opera και το προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών του bitdefender.
 23. nurse

  Toyota CHR hybrid

  Από τα λεγόμενα στο φόρουμ (και ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας) και έπειτα από προσωπική έρευνα, καταλαβαίνω ότι το υβριδικό CHR για εμένα πιθανότατα δεν κάνει αφού κυρίως κινούμαι σε επαρχιακό δρόμο ή εθνική και πάνω από 100km/h. (Αδυνατώ να πιστέψω ότι θα οδηγώ με 70-80 στην εθνική). Το CHR είναι ένα αμάξι που μαγνητίζει τα βλέμματα των περαστικών, και καθηλώνει οδηγό και συνοδηγό. Τα πίσω καθίσματα όμως.... Όποιος καθίσει εκεί το σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να έχει κλειστοφοβικές τάσεις. Και ένα τέτοιο αμάξι δεν το πέρνεις μόνο για τους μπροστά. Παρόλα αυτά σκέφτομαι σοβαρά το Mitsubishi ASX. Κοστίζει η πλήρης έκδοσή του περίπου 20000 (5500 λιγότερο από τη μέση έκδοση του CHR). Θα ξαναρωτήσω εδώ για να μην ανοίξω άλλο topic, εάν ξέρει κανένας κάτι για αυτό το αμάξι καθώς και τις πραγματικές καταναλώσεις του. \ Ευχαριστώ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.