Προς το περιεχόμενο

nick_gr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.102
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

25 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ nick_gr

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Μίλησαν και μαζί μου μέχρι Τετάρτη είπαν.
 2. Δεν είχα δει την ανάρτησή σου και τους έστειλα e-mail. Αρκεί να γίνει...
 3. Τίποτα τελικά.... όποιος επικοινώνησε με τράπεζα ας μας γράψει τι επιλογή έκανε στο τηλεφωνικό κέντρο για να μπορέσει να συνεννοηθεί. tnx
 4. αν δείτε ότι μπήκε η επιστροφή μιλήστε. Έχω άγχος γιατί με την αγορά ζήτησα και εγκατάσταση (παρόλο που δεν θυμάμαι να είχε περιορισμό στους όρους της eurobank), δεν έχω κρατήσει τη σελίδα. Προσθέτω το κείμενο της σελίδας που έκανε cache το Google. Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά στο Πλαίσιο. Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών συνολικής αξίας από 199€ και πάνω που θα πραγματοποιηθούν στα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, στο online κατάστημα plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 8001112345, κατά το χρονικό διάστημα από 05.10.2020 έως και 17.10.2020 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κατά τη συναλλαγή της αγοράς που θα πραγματοποιήσετε στα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο, στο online κατάστημα plaisio.gr ή τηλεφωνικά στο 8001112345, κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της ενέργειας, θα κερδίζετε 1% €πιστροφή που αντιστοιχεί στο μόνιμο ποσοστό €πιστροφή των καταστημάτων Πλαίσιο. Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή, που αντιστοιχούν στο 20% επί της αξίας των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, συνολικής αξίας από 199€ και πάνω που θα αγοράσετε, θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 30.10.2020. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει: Όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank, δηλαδή εάν το συνολικό ποσό της συναλλαγής δεν εξοφληθεί εξ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank. Όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή. Σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την έκπτωση που προσφέρεται από το Πλαίσιο στο πλαίσιο της περιόδου των εκπτώσεων, η οποία αναγράφεται ευκρινώς ως τελική εκπτωτική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής. Στα προϊόντα που πωλούνται από το Stock House. Στις υπόλοιπες αγορές σας στο Πλαίσιο και το plaisio.gr με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζετε 1% €πιστροφή.
 5. Αν δε κάνω λάθος στα ψιλά γράμματα της Eurobank έλεγε ότι το 19% θα περαστεί έως 29/10.
 6. Ναι ίσως να μην είναι περίεργο. Δεν έχει νόημα να συνδεθώ στο ZTE άλλωστε έχω κλειστό το wifi. Όλες τις συσκευές μου τις μετέφερα στο Edgerouter X. Αν είχε και το ίδιο λειτουργικό με εκείνο που έχουν τα ασύρματα θα ήταν τέλειο, ώστε να μπορείς να τα διαχειρίζεσαι από ένα σημείο όλα. Εφόσον δουλεύει δε πειράζω τίποτα! Θα διαθέσω χρόνο για να ρίξω μόνο διάβασμα από το manual του Edgeos για να αξιοποιήσω όσο μπορώ τις επιλογές που μου δίνονται.
 7. Περίεργο αλλά έτσι λειτουργεί! Παρόλο που είναι ανοιχτό το DHCP και στα δυο και δεν είναι σε άλλο subnet. ΄Έβαλα και το Access point και λαμβάνει και αυτό αυτόματα ρυθμίσεις με ip 192.168.1.*** Επόμενα βήματα ρύθμιση firewall κλπ εάν έχετε κάποια πρόταση πέρα από τα default που βάζει ο οδηγός, πολύ θα χαρώ να την μοιραστείτε
 8. Ευχαριστώ για την απάντηση. δεν χρειάστηκε να κλείσεις το dhcp του router ή άφησες να μοιράζει αυτό τις ip? Θα το δοκιμάσω και θα σου πω αύριο.
 9. @BigHomie Προσπαθώ να συνδέσω το edgerouter x σαν βασικό router στο δίκτυο, βάζοντάς το να κάνει και σύνδεση ppoe για το internet. Για το λόγο αυτό έκανα τα εξής: Στο modem/router ZTE ZXHN H168N, πήγα στο μενού Internet->Wan Create new item -Connection Name: Bridge -xDSL Transfer Mode:PTM -Type: Bridge Connection -VLAN Switch: On -VLAN ID: 835 -Apply πήγα στο μενού Internet->Security->Firewall Firewall level: Low Anti-hacking: Το άφησα ενεργό πήγα στο μενού Internet->Port Binding Επέλεξα το LAN1, ώστε εδώ να συνδέσω το καλώδιο που θα πηγαίνει στο Edgerouter X -Apply Στο μενού Local Network στο LAN έβαλα LAN IP Address 192.168.1.150 και έκλεισα το DHCP Server-Off -Apply Τέλος έκανα restart το ZTE ZXHN H168N. Στο Ubiquiti Edgerouter X Σύνδεσα ένα καλώδιο δικτύου από τον Η/Υ μου στο eth0. Στο Control Panel\Network and Internet\Network Connections Ρύθμισα την ethernet δίνοντας στον Η/Υ μια σταθερή ip 192.168.1.2 Άνοιξα το browser στο 192.168.1.1 Αποδέχθηκα το certificate error. Έβαλα τους default κωδικούς ubnt, ubnt Αποδέχθηκα να τρέξω τον οδηγό Basic Setup. Βλέπε screenshot.. Τα στοιχεία του παρόχου τα έβαλα λάθος μόνο για το screenshot. Έκανα restart τη συσκευή και στην eth0, έβαλα το καλώδιο που θα φέρνει το internet από το modem router (eth0<->LAN1 που όρισα νωρίτερα) Στην eth1, έβαλα το καλώδιο που πηγαίνει στον Η/Υ, ώστε να πάρει τη πρώτη ip μέσω του Dhcp Server (Ubiquiti Edgerouter X) Το Modem Router συγχρονίζει τη γραμμή αλλά το Ubiquiti Edgerouter X, δεν φαίνεται να κάνει login ppoe, και δεν παίρνει ip από τον πάροχο. Δεν έχω κάνει καμία άλλη ρύθμιση στο Edgerouter ούτε στο Modem Router. Μήπως μπορείς να μου εξηγήσει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Ο μόνος τρόπος με τον οποίο κατάφερα να δουλέψει είναι να κάνω τα ίδια αλλά να αφήσω ενεργό το dhcp eth0, χωρίς ppoe, eth1-eth3 να βάλω κάποιες συσκευές μου και να ορίσω ότι το δίκτυο θα δίνει ip 192.168.2.*** Τέλος να ρωτήσω αν γνωρίζετε η eth4 δίνει ρεύμα σε όποια συσκευή συνδέσεις και μπορεί να σου κάψει τη συσκευή ή πρέπει να φέρεις στην eth0 ρεύμα με καλώδιο δικτύου και να συνδέσεις στην eth4 τη συσκευή σου για να τροφοδοτηθεί και στη συνέχεια να ενεργοποιήσεις μέσω του router ότι θα δώσεις ρεύμα στην συσκευή στην eth4? Έχω ένα Ubiquiti AP AC, και έλεγα να το συνδέσω στη τελευταία θύρα έστω και αν δε το τροφοδοτήσω από το router, αλλά αφήνοντας το τουβλάκι που έχει και παίρνει ρεύμα από πρίζα. Υπάρχει πιθανότητα να κάψει τη συσκευή;
 10. Έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τις πληρωμές τους Netflix με χρήση καρτών Revolut; Το Revolut λέει ότι σκόπιμα μπλοκάρουν τις κάρτες τους ενώ το Netflix δηλώνει άγνοια και προτείνει χρήση άλλης κάρτας ή αγορά προπληρωμένης κάρτας Netflix. Υποψιάζομαι ότι μπλοκάρουν τις κάρτες που δεν έχουν εκδοθεί στη χώρα που δημιουργήθηκε ο λογαριασμός..
 11. Εγώ έγραψα στο chat "i receive a mail that said i should contact you if i want to opt out in order not use my information for credit offices". Το ρομποτάκι που πρότεινε ένα άρθρο και στη συνέχεια έγραψα "live agent". Έτσι κατάλαβε τι θέλω να κάνω και μου είπε ότι θα εκτελεστεί μετά από 24 ώρες.
 12. Τελικά παρέλαβα 28/12 μέσω ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ.
 13. Εμενα η παραγγελία έφυγε 16/12 από Αγγλία, έφτασε Ελλάδα 24/12 και μου έστειλαν από την is&s το tracking number των ΕΛΤΑ courier. Μου είπαν ότι παραδίδουν στη διεύθυνση που έχω δηλώσει.
 14. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι τα πακέτα θα φτάσουν Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα. Εάν κάποιος παραλάβει από ΕΛΤΑ ας το αναφέρει για να δούμε τι γίνεται.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.