Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

dgl1111

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

9 Neutral

Σχετικά με dgl1111

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

275 προβολές προφίλ
 1. Από Γερμανό παραγγελία Δευτέρας παρέλαβα πριν λίγο. Άψογος ο Γερμανός. Έλεγε παράδοση σε 2-3 μέρες. Σε 2 παρέδωσε.
 2. Αφού μπει η χρέωση στην κάρτα σου τότε το 15% θα γίνει ευρώ επιστροφής που μπορείς να τα ξοδέψεις σε συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιστροφή επιχειρήσεις (είναι αρκετές και έχει και super market κ.α.). Τα ευρώ επιστροφής μπορείς να τα δεις στο https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/ta-euro-mou Να θυμάσαι όταν χρεώνεις την κάρτα σου σε συνεργαζόμενη επιχείρηση (με το επιστροφή) να τους λες να χρησιμοποιήσουν τα ευρώ επιστροφής (πολλές το αποφεύγουν εάν δεν τους το πεις ).
 3. Εάν έγινε αγορά με κάρτα που έχει επιστροφή τότε θα γίνει αυτόματα από την τράπεζα. Θα πρέπει σε μερικές μέρες να δεις το ποσό της επιστροφής. Ενώ έχει γίνει η αγορά που λέω πιο πάνω στο web banking της Eurobank δεν φαίνεται ακόμη το ποσό (της δόσης). Αυτό σημαίνει ότι λογικά ο Γερμανός θα προχωρήσει στην εκτέλεση της πληρωμής αφού ελεγχθεί η παραγγελία και το προϊόν υπάρχει. Πολύ σωστή τακτική.
 4. Πρόλαβα και παράγγειλα ένα σκέτο PS5 με 12 άτοκες και πρόγραμμα επιστροφή. Για να δούμε τι θα δούμε. Ελπίζω να έρθει πριν φύγω διακοπές.
 5. Το τι πιστεύει για την σχέση του με τους πελάτες του.
 6. Ναι μπορεί η εξωφρενική τιμή στο public να μην αφορά δικά του προϊόντα αλλά ενός από τα καταστήματα που ανήκουν στο marketplace του αλλά το public έχει ευθύνη για το ποια μαγαζιά και ποια προϊόντα τους εμφανίζονται στην πλατφρόρμα του. Το ότι αφήνει να εμφανιστεί το προϊόν ενός scalper που πουλάει σε πιο νταβαντζιλίκικη τιμή από όλους τους άλλους scalpers κάτι λέει για το public.
 7. Πάντως αυτή η "αίσθηση" ότι σιγά σιγά εμφανίζονται κονσόλες για παραγγελία στα γνωστά μαγαζιά δεν είναι ρεαλιστική. Αυτή εδώ την εβδομάδα δεν βγήκε τίποτα για παραγγελία στα γνωστά μαγαζιά. Εάν κάνω λάθος και κάποιος παράγγειλε διορθώστε με. Οπότε οι βασικές φήμες ότι κανονική ροή θα έχουμε προς το τέλος του χρόνου μοιάζουν να είναι οι πιο αξιόπιστες μέχρι στιγμής.
 8. Ωραία λοιπόν έχω script που κοιτάνε κάθε λεπτό τα γνωστά sites. Δεν βγήκε τίποτα διαθέσιμο. Εάν βγήκε βγήκε σε λιγότερο από λεπτό. Που δεν νομίζω γιατί τότε μιλάμε για μιλημενες πωλήσεις. Την περασμένη εβδομάδα παράγγειλα και πλήρωσα με καρτα σε μερικά δευτερόλεπτα. Ήθελα να βάλω και δόσεις και δεν πρόλαβα καν. Έγραψα αναλυτικά τι έγινε σε άλλο ποστ εδώ. Με διαβεβαιώσαν το προϊόν δεν υπήρχε. Ήταν δοκιμαστική η σελίδα του bundle. Βγάζω λοιπόν συμπέρασμα από χειροπιαστες πληροφορίες που μπορώ να ξέρω από 1ο χέρι.
 9. Την ίδια απορία έχω με εσένα φίλε μου. Υποτίθεται οτι έρχονται πλέον bundles στα γνωστά καταστήματα περιορισμένος αριθμός όμως. Την περασμένη εβδομάδα έκανα αγορά bundle από public που δεν πήγε καλά και βρέθηκα να έχω πληρώσει παραγγελία που δεν υπάρχει. Τελικά πήρα τα λεφτά μου πίσω αλλά στο τηλέφωνο μου είπαν ότι το προϊόν δεν υπάρχει δεν υπήρξε δεν θα υπάρξει σύντομα και ότι έγινε λάθος. Τώρα ετούτη την εβδομάδα χτες σήμερα κοιτάω συνέχεια δεν είδα τίποτα και ούτε βλέπω κάνεις να παράγγειλε. Εκτός εάν το σύστημα παραγγελίας άνοιγει για δευτερόλεπτα
 10. Δεν είχε όχι. Παρεμπιπτόντως για να είμαι σωστός. Τελικά στο Mediamarkt(Public ή πες το όπως θες) βρήκαν την συναλλαγή και μου επιστρέψαν το ποσό πριν καμιά ώρα. Οπότε τουλάχιστον το 10ημερο για εμένα δεν ίσχυσε.
 11. Σχετικά με το public. Δοκίμασα χθες να αγοράσω το bundle με το Ratchet ακολουθώντας το link που παρατέθηκε σε προηγούμενο post εδώ. Επέλεξα πληρωμή με πιστωτική. Έφτασα στο τελευταίο βήμα, πλήρωσα αλλά εκεί κόλλησε. Δεν έλαβα ποτέ email από το public για την παραγγελία ούτε από την τράπεζα για την χρέωση στην κάρτα. Η χρέωση όμως φαινόταν κανονικά στο web-banking. Ακολούθησε επικοινωνία με το public όπου τους έδωσα τα στοιχεία μου και με ενημέρωσαν ότι έγινε λάθος γιατί το προϊόν δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ και πως είναι γνωστό πρόβλημα που αντιμετώπισαν και άλλοι πελάτες και θα ενημε
 12. dgl1111

  Zeroground Mouse RGB MS-3100G HIRASHI

  Το ανέβασα εδώ: https://drive.google.com/file/d/1Rs70azb1fvPCSO3Ol4QVMW3vxpM_3QTw/view?usp=sharing
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.