Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Python_Master

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  114
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

143 Excellent

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Python_Master

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.537 προβολές προφίλ
 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/11/2021 11:52 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται Raspberry Pi Model B, Revision 2.0 σε άριστη κατάσταση. Η συσκευή χρησιμοποιούνταν ως server μέσω samba. Δεν έχει υποστεί καμία είδους πίεση, overclock κλπ. Λειτουργεί και φαίνεται ως καινούργιο. Έρχεται με ένα κουτί και καλώδιο ρεύματος. Το κουτί έχει ελάχιστες γρατσουνίες. Για την λειτουργία του θα χρειαστείτε μία κάρτα SD και τροφοδοσία ρεύματος μέσω θύρας USB.

  20 €

 2. Εγώ πληρώνω 23 ευρώ στην Nova για 100άρα, φοιτητική προσφορά, χωρίς δωρεάν κλήσεις. Είναι καινούργιο πρόγραμμα, και δεν νομίζω να το διαφημίζουν. Εγώ το έμαθα τυχέως όταν πήρα τηλέφωνο τέλη Οκτωβρίου στο τοπικό κατάστημα και ρώτησα για τιμές. Τετάρτη 20 Οκτωβρίου υπέγραψα για μεταφορά, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Ζω σε παλιά πολυκατοικία, χωρίς δίκτυο οπτικής ίνας, και παίρνω ολόκληρη την ταχύτητα ανεξαρτήτως, + έπεσε το ping μου σε online παιχνίδια. Προτείνεται 1000%.
 3. Εγώ πάλι εδώ στη Δράμα πήγα απο 24αρα Wind που μου έδινε ~16 Mbps κάτω και ~0.8 Mbps με 20€/μήνα σε 100άρα FTTC Nova και πιάνω ολόκληρη την ταχύτητα (~100 Mbps κάτω, ~9,5 Mbps πάνω) με 23€/μήνα. Έχω μείνει παραπάνω απο ευχαριστημένος με την μεταφορά μου στην 100άρα της Nova. Ειδικά σε σύγκριση με την βλ@μένη την Wind που αντί να μας έκανε καμιά καλύτερη τιμή να αναβαθμίζαμε στην δικιά τους την 100άρα, 5 χρόνια πελάτες, ζητούσανε παραπάνω χρήματα απ'ότι παίρνουν απο καινούργιους συνδρομητές.
 4. Γελοίο. Δεν είμαι δικηγόρος, οπότε δεν ξέρω ποιά θα ήταν η καλύτερη κίνηση.
 5. Python_Master

  AMD Ryzen 3 2200G

  Πολύ καλό CPU για την ανάλογη τιμή. Παίζει lol και παλιότερους τίτλους χωρίς πρόβλημα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.