Προς το περιεχόμενο

svanakas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  88
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με svanakas

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Η Huawei παίρνει από την leica τους φακούς, από την Sony τους αισθητήρες αλλά την τελική συναρμολογηση όπως και το software support το κάνει μόνη της. Παίρνει υλικά από το πάνω ράφι και προσπαθεί να κερδίσει το μέγιστο από αυτά. Και πάντα είναι ένα βήμα μπροστά στις φωτογραφίες από τους ανταγωνιστές εδώ και 2-3 χρόνια.
 2. Η εταιρεία έχει κάνει άλματα στο innovation σε τόσο μικρούς αισθητήρες, αναμένω με περιέργεια τα αποτελέσματα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ίσως είναι καλή περίπτωση αναβάθμισης από p20 pro. Κρίμα που δεν θα έχει gapps αλλά ελπίζω να υπάρχει παραθυράκι να τις εγκαταστησουμε χωρίς να χάνουμε την εγγύηση.
 3. Μένω Ρουμανία, εδώ και 5 χρόνια υπάρχει 1000αρα ως ανώτερη ταχύτητα, και αυτό όχι στην πρωτεύουσα! Ξεκίνησε στα 13 ευρο μόνο ιντερνέτ και φέτος πληρώνω 8 εύρο... Τσακωθείτε εσείς οι μισοί λένε τους άλλους μισούς ελληναρες... Εγώ σαν Έλληναρας θα ήθελα τουλάχιστον την μισή και ας πλήρωνα και τα διπλάσια... Όχι το 1/10 της ταχύτητας σε 7 πλασια τιμή και αν διαμαρτύρομαι να με κράζουν! Αυτά έπρεπε να είχαν γίνει έξυπνοι πολλά χρόνια τώρα, όχι μέσα στην κρίση!
 4. Νομίζω πως το θέμα είναι για το σήμα του iPhone 4 και όχι πείτε την άποψη σας για το iPhone και apple γενικά.. Εμένα με ενδιαφέρει η αγορά του καινούριου iPhone γιατί έτσι μου αρέσει, και θέλω σε αυτό το τοπικ σοβαρές απόψεις περί του θέματος και όχι κραξιματα και αντιπαραθέσεις! Διάβαζα τόση ώρα ένα σορό μα..... και ελάχιστα πάνω στο θέμα! Απλά έλεος ρε παιδιά, άλλοι γουσταρουν το κινητό άλλοι όχι..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.