Προς το περιεχόμενο

Νι-Σα

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  49
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6 Neutral

Σχετικά με Νι-Σα

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σε ευχαριστώ θερμά, φίλε μου, για τις πολύτιμες πληροφορίες σου! Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις! Μία ακόμη ερώτηση, αν μου επιτρέπετε. Το ότι οι μηχανές διαμέσου αυτού του τρόπου είναι προϊόντα παραεισαγωγής και όχι μέσω του επίσημου καναλιού σημαίνει πως δεν έχουν και την ίδια ποιότητα κατασκευής ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ
 2. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη και ενδεχόμενη εμπειρία σας από αγορά φωτογραφικής μηχανής και λοιπού φωτογραφικού εξοπλισμού, π.χ. φωτογραφικών φακών, από e-infinity ή κάποια άλλη ανάλογη εταιρεία, αν γνωρίζετε. Μπορεί κάποιος με ασφάλεια να αγοράσει από εκεί κάτι; Θα πρέπει να έχει υπόψη ή να προσέξει κάτι, σε περίπτωση που αποφάσιζε να το κάνει; Ποια είναι η δική σας εμπειρία; Προσωπικά ενδιαφέρομαι για μία SONY A7 III. Na to apotolmöhsvq Σας ευχαριστώ θερμά, εκ των προτέρων!
 3. Νι-Σα

  SONY A7 III

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2021 06:57 μμ

  • Ζήτηση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Ζητείται για άμεση αγορά η φωτογραφική μηχανή του τίτλου. Απαραίτητη προϋπόθεση να βρίσκεται σε άρτια εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση, με σχετικά λίγα κλικ και παραστατικά αγοράς.

  1 €

 4. Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Καλημέρα και καλή βδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!
 5. Την καλημέρα μου! Καλοοοοό!!!! Χαχαχαχαχαχαχα! Χρειάζεται χιούμορ η ζωή για να τη βγάλεις πέρα...
 6. Σ΄ευχαριστώ θερμά, φίλε μου για το μοίρασμα! Είναι ανακουφιστικό να έχεις συνοδοιπόρους στους προβληματισμούς σου, που σου καταθέτουν την εμπειρία τους και μειώνουν την αβεβαιότητά σου... Καλό ξημέρωμα!
 7. Ευχαριστώ θερμά!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 8. Ευχαριστώ πάρα πολύ, φίλε μου, για τις χρήσιμές σου συμβουλές. Το 28-75 οφείλεται στο ότι έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για τον TAMRON 28-75 f2,8 που, επιπρόσθετα, έχει και πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει, απ΄ότι γράφουν οι επαΐοντες. Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο ζουμ 24-70 που να έχει πάρει καλές κριτικές και σε προσιτή τιμή για τη SONY μου; Ευχαριστώ θερμά!
 9. Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου! Να ΄σαι καλά. Καλή συνέχεια!
 10. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή συνέχεια!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.