Προς το περιεχόμενο

EPa

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  412
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

7 Neutral

Σχετικά με EPa

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 01/01/2008
 1. Για το 1ο, είπε κανείς το αντίθετο; Γιατί επιμένεις να συγκρίνεις αυτοκίνητο με άμαξα; Όσον αφορά το 2ο, θεωρείς λάθος. Είπα "αυτός που.." και προφανώς δεν μιλούσα για μένα. Τώρα είμαι σε ROG motherboard skylake, i5 6600Κ, gtx970, και δεν είχα ποτέ κονσόλα. Και μόνο κοιτώντας το avatar μου θα έπρεπε να καταλάβεις αν είμαι gamer, σε τι πλατφόρμα και μια ιδέα του πόσο καιρό.
 2. Τι ακριβώς συζητάτε; Υπάρχει θέμα σύγκρισης PC με κονσόλες; Αυτός που θέλει να παίζει πατώντας το on μόνο, προτιμά να αγοράζει καινούργια κονσόλα κάθε 3 χρόνια πάρα να "μπλέξει" με κάποιο "πολυεργαλείο" και να δίνει τα ίδια λεφτά σε κάρτα γραφικών (τι να τον κάνει τον κειμενογράφο ο άμοιρος). Το να απαριθμείς τα πλεονεκτήματα ενός PC έναντι μιας κονσόλας είναι σα να συζητάς για τα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου έναντι της άμαξας.
 3. Σοβαρά τώρα, όλοι εσείς που μιλάτε για λεπτομέρειες από κατασκευή, μέχρι μάρκετινγκ, πιστεύετε ότι αυτός και η ομάδα του δεν τα έχουν σκεφτεί;
 4. Απλά μια μηχανή που κάνει πράξεις.. προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει νευρωνικά δίκτυα. Τελικά βέβαια μηχανή που κάνει πράξεις είναι, αλλά αν το θέτεις έτσι το ίδιο κι ο εγκέφαλός μας. Την συνείδηση χρειάζεται πρώτα να την ορίσουμε και μετά συζητάμε. Όσον αφορά τους "ειδικούς", το "ισχυρά όχι" και την αιχμή του δόρατος σου Penrose, τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζεις. Γνωστός αντιμαχόμενος της ΑΙ και της αλγοριθμικής χαρτογράφησης της λειτουργίας του ανθώπινου εγκεφάλου, γνωστά τα βιβλία του, αλλά δυστυχώς η *κοινή* συναίνεση, από συναδέλφους του και γενικότερα από ειδικούς (όπως
 5. Η πορνογραφική βιομηχανία δήλωσε τη στήριξή της στο VR. Τέλος συζήτησης.
 6. Όχι δεν θα σου λέει. Σε κάθε περίπτωση λιγότερες από αυτές που θα σου έλεγε ένα παιδάκι. Δεν ξέρω αν 30 χρόνια είναι πολύς δρόμος ακόμα. Όπως και να έχουν τα πράγματα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και σε τελική ανάλυση η σύνθεση ανθρώπου μηχανής θα οδηγήσει σε ένα ον ανώτερο από κάθε άποψη από τα εξ ων συνετέθει. Είτε το αποδεχόμαστε είτε όχι. Το σωστότερο που γράφτηκε εδώ είναι ότι οι μηχανές αυτές είναι δημιουργήματά μας. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Αγκαλιάστε την εξέλιξή ΜΑΣ.
 7. Ναι ήταν. Από τα αγαπημένα μου..
 8. ΧΑ ΧΑ έχεις απόλυτο δίκιο...
 9. Μιλάμε για παιχνίδι του 1999 βέβαια, ε; Παρόλα αυτά, πιστεύω αξίζει να το παίξεις. Η ατμόσφαιρα και το άγχος/φόβο που σου δημιουργεί δεν υπάρχουν αλλού.
 10. Το avatar είναι ο Shodan, ο εχθρός - τεχνητή ευφυία του επίσης απίστευτου System Shock 2. Αν θεωρείς το Deus Ex ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών (όπως κι εγώ), τότε δες το, γιατί εγώ προσωπικά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο τα δύο είναι το καλύτερο.
 11. @viktork: Ωραίο avatar Ξέρεις από ποιο παχνίδι είναι; Το έχεις παίξει;
 12. EPa

  Απόβαση στο Βερολίνο

  Μάλλον κι ένα πόδι πρέπει να άφησαν. Αφού ως γνωστόν οι άντρες για να μείνουν με τρία μέλη πρέπει να αποχωριστούν δύο!!!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.