Προς το περιεχόμενο

sakis212

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  8
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ sakis212

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Εκεί θα πάω πιστεύω άμα κολλήσω κάπου να με βοηθήσουν, ηλεκτρονικά δεν γίνεται μάλλον να τα κάνω γιατί δεν έχω ακόμα τα έγραφα από τα δικαστήρια τα έχω κάνει αίτηση και μου είπαν στα γραφεία μόλις βγουν να τα καταθέσω.
 2. Είχα πάρει δεν το σηκώνουν αμέσως,με την τρίτη προσπάθεια το σήκωσαν αλλά είχαν πολυ δουλειά και δεν μπορούσε να με εξυπηρετήσει ο υπάλληλος,να ρωτήσω σε άλλο γραφείο τι να κανω?
 3. Σε 1 μέρα λίγο δύσκολο αφού λογικά θα θέλει ραντεβού και και έτσι και αλλιώς τις έκανα τις αιτήσεις μόνο σε αυτό έχω κολλήσει,θα ρωτήσω άμα είναι ευχαριστώ.
 4. Οπότε γράφω 1(ένα) Σωστά?
 5. Παιδιά έχω μπερδεύει καταθέτω τα χαρτιά μεθαύριο και δεν ξέρω τι να γράψω στο κουτί αριθμός δηλουμενων δικαιωμάτων ας πούμε έχω 3 αγροτεμάχια στο ίδιο μέρος στην ίδια περιοχή θα γράψω 3(τρία) η 1(ένα)αλλά είναι σε ξεχωριστό συμβόλαιο και τα τρια,έχω κάνει ξεχωριστές δηλώσεις έχω κολλήσει.
 6. Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλα, ηλεκτρονικά φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία δεν ξέρω να το κάνω εκτός άμα πάω σε γραφείο που ειδικεύεται,το θέμα είναι ότι εμείς θα το κάνουμε σαν κληρονόμοι ο ιδιοκτήτης έχει αποβιώσει,για αυτό η καθυστέρηση.
 7. Δηλαδή τώρα άμα πάω στο κτηματολογιο μπορεί να γίνει η δήλωση κανονικά μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία, δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μου πουν όχι δεν πρόλαβες αυτό φοβάμαι πιο πολύ, συγνώμη που επιμένω στην ερώτηση απλώς έχω μπερδεύει,έχω διαβάσει διαφορά site που τα περισσότερα λένε μαλακίες.
 8. Σε ευχαριστώ πολύ.
 9. Να το κάνεις με αυτοκόλλητο wrap, γιατί άμα βάψεις το αυτοκίνητο χάνει την αξία του όταν κάποια μέρα το πουλήσεις.
 10. Καλησπέρα όταν αναφέρει στο κτηματολογιο Τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες θα αναρτηθούν στα Γραφεία Κτηματογράφησης και θα παραμείνουν αναρτημένα επί δύο (2) μήνες, με ημερομηνία έναρξης την 2 Ιουνίου 2019. Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών από την ανωτέρω ημερομηνία να υποβάλει αίτηση διόρθωσης ή ένσταση κατά των στοιχείων της Ανάρτησης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης. Για τους κατοίκους αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο η αντίστοιχη προθεσμία είναι τέσσερις (4) μήνες. Ειδικά, για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι 3 Ιουλίου 2020. Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις. Εκεί που λέει υποβάλλονται εκπροθεσμεμες δηλώσεις εννοεί αρχικές δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ δηλαδή μέχρι τις 3 Ιουλίου έχεις περιθώριο να κάνεις δήλωση αρχική η κάνω λάθος γιατί έχω μπερδεύει.
 11. Δεν την πειράζει αυτό,το ηλεκτρικό σχέδιο είναι λεπτομέρειες,εκτός άμα το κάνουν μέσω internet στη ΔΕΗ η σε άλλο πάροχο μπας και δουν διαφορά, σημασία έχει να μην χαλάσει ο διακανονισμός.
 12. Καλησπέρα σας μια γνωστή μου θέλει να αλλάξει το όνομα της ΔΕΗ,επειδή έκανε ρύθμιση 48 δοσεις και θέλει να μην χαλάσει η ρύθμιση λόγω κάποιας στιγμή στο μέλλον που θα έρθει ο λογαριασμός φουσκωμένος της ΔΕΗ να πάρει το ρολόι ο γιος της η κόρη της που είναι συνιδιοκτήτες,για να έρχεται ο λογαριασμός κανονικά, και εκείνη να πληρώνει μόνο τις δόσεις να μην έχει φόβο να χαλάσει η ρύθμιση γίνεται?
 13. Πάντως έχει αρκετό τρέξιμο σου γράφω την διαδικασία 1)Πας στην ΔΟΥ που ανήκε ο πατέρας σου και παίρνετε ένα χαρτί οι κληρονόμοι ότι αποδέχεστε το αυτοκίνητο και ένα χαρτί ότι δεν χρωστούσε τέλη κυκλοφορίας για όλες τις χρονιές που έχει στην κατοχή το όχημα ο πατέρας σου αυτό ήταν το δυσκολότερο μέρος της διαδικασίας. 2) Πρέπει να έχεις την άδεια κυκλοφορίας, δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ ,άμα δεν έχει ΚΤΕΟ πρέπει να το περάσεις, θέλει πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους,άμα το αυτοκίνητο έχει παρακράτηση κυριότητας (το λέει στην άδεια)πρέπει να κάνεις αρση της παρακράτησης. 3)Άμα δεν θέλεις μεγάλη ταλαιπωρία να πηγαίνεις στο υπουργείο μεταφορών,τα αναθέτεις σε μια σχολή οδηγών και ξεμπερδευεις, τους κάνεις εξουσιοδότηση και τα αναλαμβάνουν όλα αυτοί,να ξέρεις θέλει και παράβολα τέλη μεταβίβασης και αδειας.
 14. sakis212

  Πρόβλημα με νεο pc

  Τελικά την μητρική την έστειλα στο κατάστημα που την αγόρασα,εδώ όλοι ήταν πανάκριβοι και άσχετοι,και επειδή πρόκειται για bios update θα έχω και την εγγύηση μην γίνει καμία στραβή.
 15. sakis212

  Πρόβλημα με νεο pc

  Τελικά θα την στείλω εκεί που την αγόρασα και θα μου την κάνουν bios update, απλώς μου ζήτησαν χρήματα για την αναβάθμιση και η μητρική εχει 3 χρόνια εγγύηση δεν θα έπρεπε να είναι δωρεάν η αναβάθμιση και να πληρώσω μόνο τα μεταφορικά? Εκτός αμα βρω εδώ κάνα μαγαζί με pc service και μπορούν αυτοί με λιγότερα χρήματα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.