Προς το περιεχόμενο

Τέρης Α.

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  863
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

242 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Τέρης Α.

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα (Σταυρός)
 • Ενδιαφέροντα
  Hardware εποχής 775/ 771 - AM2+ και πίσω.

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

3.511 προβολές προφίλ
 1. Γιατί δεν το αναφέρετε σε κάποιο διαχειριστή μήπως είναι κάποιο θέμα της πλατφόρμας.
 2. Γνωρίζετε από τι χάλασε η μητρική;
 3. Αν ο δίσκος έχει SATA και MOLEX τροφοδοσία βάζετε τη μία από τις δύο. Τα XP δεν γίνονται εκκινήσιμα από στικάκι, μόνο από CD/ DVD μέχρι SP2. Για SP3 θα πρέπει να εγκαταστήσετε το SP2 και να τρέξετε το KB936929.exe. Για Linux με το Rufus έχω κι εγώ πρόβλημα, οπότε τα περνάω σε DVD.
 4. Δικά σας είναι, πειραματιστείτε όπως νομίζετε. Πριν 2 βδομάδες με τη τηλεφωνική βοήθεια φίλου μου -και ενεργού μέλους παλιότερα με ειδίκευση στους AMD- ανέβασα (έτσι για να περάσει η ώρα μου) μέσα σε 45 λεπτά ένα C2D E8400 στα 4,56GHz, με τις OCZ που προανέφερα, μητρική MAXIMUS FORMULA και ψύκτρα TRITON 79.
 5. Λόγω κακοκαιρίας υποθέτω. Μέχρι να φτιάξει ο καιρός μη διακινδυνεύσετε να τις δοκιμάσετε.
 6. Όταν σας τις έφερε ο φίλος σας λειτουργούσαν κανονικά;
 7. Ελπίζω οι Comet Lake να μην αποδειχθούν Comet crater 😋
 8. Δυστυχώς, αλλά δε δουλεύει στα ακουστικά. Το έβαλα για πώληση, αλλά... δεν. Οπότε το χρησιμοποιώ για να στέλνω και να λαμβάνω αρχεία από το κινητό μου, καθώς και να παίζω ασύρματα με το PS3 χειριστήριο.
 9. Θα πρότεινα κάποιο των 500-600W πιστοποίησης 80+ Bronze -ιδανικά Gold- 65-80€ με σκοπό να το χρησιμοποιήσετε και σε μια μετέπειτα αλλαγή συστήματος. Αν κάνει τα ίδια κάντε μια δοκιμή με μία-μία μνήμη τράμπα από slot σε slot.
 10. Εντάξη φαίνεται. Πόσα διαθέτετε; Βγάζετε το καλώδιο τροφοδοσίας από το τροφοδοτικό, βγάζετε τη μπαταρία και βραχυκυκλώνετε (με κατσαβίδι για 4-5 δευτερόλεπτα) τα δύο ελάσματα που έχω σημειώσει. Μετά βάζετε μπαταρία, τροφοδοσία και ξεκινάτε να δείτε τι γίνεται. Με τις μνήμες παίξατε;
 11. Δεν έχει και πολύ δυνατό επεξεργαστή για να δείτε κάποια μεγάλη διαφορά. Θα σας πρότεινα αυτούς κατά σειρά προτίμησης (στο eshop είναι λίγο ακριβότεροι) : https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=15863490%2C10170917%2C12788502 Αυτόν που έχει μέσα μπορείτε να τον κάνετε εξωτερικό με θήκη, για να αποθηκεύετε τα αρχεία σας, όπως αυτή.
 12. Σαν πρόβλημα στη μητρική μου φαίνεται. Κάνατε κάτι διαφορετικό τη τελευταία φορά που το χρησιμοποιήσατε; Θα σας πρότεινα κι εγώ με κάποιο άλλο τροφοδοτικό αν έχετε. Την κάρτα γραφικών τη βγάλατε από πάνω; Δεν έχει ενσωματωμέ΄να γραφικά η μητρική, οπότε αν δοκιμάζατε χωρίς την κάρτα θα έπρεπε να ανάβει το σύστημα και να μην κάνει τίποτα. Έκανε πάλι επανεκινήσεις; Αν δεν έχεται κάνει κάποιο προφίλ overclock δοκιμάστε και με ένα Clear CMOS. Ξέρετε πως γίνεται;
×
×
 • Δημιουργία νέου...