Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

karaLRS

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.179
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  2

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2.049 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με karaLRS

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.496 προβολές προφίλ
 1. Δεν είναι εντελώς γραμμική επιτάχυνση γιατί το mach έχει να κάνει και με το ύψος(βασικά θερμοκρασία).άλλη αίσθηση επιτάχυνσης είναι 0.5-->3 mach ανεβαίνοντας και άλλη σε ευθεία Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός Generally speaking, the speed of sound (mach number) is dependent upon temperature, not altitude (air density). The colder it is, the lower the mach number. It also affects the true airspeed of the aircraft. As the temperature drops, the TAS increases compared to the Indicated Air Speed.
 2. Όπως λέω και στον γιο μου, "μικρέ η μόνη πιθανότητα να γίνεις αστροναύτης είναι να βγάλει η Ryanair Light fare για το φεγγάρι"
 3. Hands on review της Go Pro Hero το 2008....
 4. karaLRS

  Ράψιμο νυφικού

  Aliexpress και το πρόβλημα... Πάει! Άντι για Ελληνίδα ραφτρα με 100€ μεροκάματο, πλήρωσε μια Κινέζα ραφτρα με 1€ μεροκάματο.
 5. Μανία με αυτούς του ΑΕΡΟδιαδρόμους. Δηλαδή αυτοί που βρίσκονται πάνω και πετάνε τα αεροπλάνα πως λέγονται; ΑΕΡΟΑΕΡΟδιάδρομοι; Στα του σχεδίου, αν δεν γίνει VTOL δεν έχει και πολλές πιθανότητες να πετύχει.
 6. Θα συμφωνήσω με τον συμφορουμίτη. έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις μια εφαρμογή, κάτι που θα βελτιώσει την μηχανοργάνωση ή ότιδηποτε εκεί μέσα; Πέρα από τις γνωριμίες που κάνεις (γιατί σε μαθαίνουν αμέσως Δκτές,αρχηγοί κλπ), αποκτάς έξτρα εμπειρία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα διαφορα εξτραδάκια που μπορείς να κάνεις. Επίσης σαν στρατιωτικός μπορείς να δουλέψεις σαν καθηγητής (πανεπιστήμιο,ιεκ,σχολές drone,αγγλικών,κλπ) νόμιμα με τίτλο κτήσης μέχρι 10.000€ Τα ανωτέρω είναι προσωπική εμπειρία, έχοντας τα τελευταία χρόνια αναλάβει διάφορα Project που όχι μόνο με βοηθάνε στη
 7. 40αρης σημαίνει ότι κάνει 20 χρόνια ταξίδια με τον στόλο
 8. Δεν χρειάζεται να ρωτήσει πολλά.. Απλά κάνει μια διαίρεση των μέσων και του προσωπικού και βλέπει πόσοι χρειάζονται εν πλω για να λειτουργεί ο στόλος.
 9. Καλά κάνεις, απλά μην κρύβεις ότι τα 2/3 του προσωπικού φεύγουν πολλές μέρες από το σπίτι τους μέσα στον μήνα για εν πλω.
 10. Το είσαι στην Αθήνα εννοείς 10 μέρες το μήνα γιατί τις υπόλοιπες είσαι στο Αιγαίο
 11. karaLRS

  Skroutz Plus

  Στις 100 παραγγελίες είναι 300€
 12. Επέτρεψε μου να ξέρω κάτι παραπάνω, ειδικά όταν σπάω το φράγμα του ήχου καθημερινά. Έχω παρακολουθήσει πενταψηφιο νούμερο απογειωσεων στην καριέρα μου και ξέρω τι διαφορά έχει ο ήχος ενός κινητήρα που χρησιμοποιεί την μετά καύση. Τα 4db αφορούν αεροσκάφη νέας γενιάς που έχουν μειωμένα χαρακτηριστικά για stealth δυνατότητες. This PDF indicates an increase by ~10 dB for an F-8K in afterburner versus the same aircraft in 100% dry thrust. Τα 10db σου κάνουν;;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.