Προς το περιεχόμενο

Σώκος

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Σώκος

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 30/07/1972

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  www.themechanical.gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Βόλος

Πρόσφατες Επισκέψεις

563 προβολές προφίλ
 1. με έβαλες σε σκέψεις αγαπητέ ANDREALEX. Μόλις πήγαινα να πάρω τον EPSON WF 7710.... που τον είχε με διαφορά τιμής. Αν θες πες μας τελικά τι έκανες.
 2. Καλησπέρα. Επιθυμώ να ασχοληθώ με την Delphi. Ειδικότερα με την έκδοση 10 ή ΧΕ4. Γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποια freeware απλή έκδοση ή κάτι άλλο για να ξεκινήσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 3. Σώκος

  PlayStation Vita Topic [PS Vita]

  Καλημέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν ξέρει κάποιος κάτι: Πρόσφατα αγόρασα ένα psvita αλλά δεν μπορώ να βρω στα application του Playstation Store στο directory social το πρόγραμμα skype για να το κατεβάσω. ΑΚόμα και όταn κάνω αναζήτηση με τη λέξη "skype" μου βγάζει ""There are no content items". Επίσης εκτός από παιχνίδια δεν έχει τίποτα άλλο μέσα στο Playstation Store. Μήπως επειδή την πρώτη φορά που το άνοιξα έδωσα ένα code pack (μου το έδωσαν απο τα public) για να κατεβάσω δωρεάν 6 παιχνίδια από το PStore ?. Έχω δώσει όλες τις ελευθερίες στο sub account του γιού μου αλλ
 4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση nilosgr. Ξεκινώ ενασχόληση άμεσα από το net - βιβλίο του Stefan Koch
 5. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να διαβάσω (από βιβλία) για να φτιάξω μικρά προγράμματα που θα κάνουν κυρίως μαθηματικούς υπολογισμούς (π.χ. μετατροπές μονάδων φυσικών μεγεθών) και τα οποία προγράμματα θα υπάρχουν σε αναρτημένα σε ιστοσελίδα. Γνωρίζετε κάποια βιβλιογραφία ή κάποιο link για τέτοιου είδους βιβλία; Ευχαριστώ.
 6. Σώκος

  MIO P360 STANDALONE

  Καλημέρα Έχω πάθει τη πλάκα μου με το ΜΙΟ P360 έχω βάλει destinator 7.588.11 ενώ τρέχει και i-go το miomap μέχρις στιγμής δε μπόρεσα να το τρέξω. Επίσης χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να αναπαράγει avi ίσως το tcpmp στο http://freepda-downloads.com/ αλλά δε το έχω δοκιμάσει ακόμη. Μπελαλίδικο είναι το πρόγραμμα ActiveSync που στο δίνει η εταιρία για να κάνεις συγχρονισμό το Pda με το pc. Όταν το κατάφερα έβαλα μέσω του καλωδίου USB internet στο ΜΙΟ και συνομίλησα με το windows live όπως επίσης έκανα και μια παραγγελία στο e-shop. Καλή φάση, πολύ καλή φάση για 150 ευρώ.
 7. Σώκος

  MIO P360 STANDALONE

  Γειά σας παιδιά μια ακόμα καλύτερη τιμή (μόνο 3ευρώ δυστηχώς) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926020 Το παρήγγειλα και ...περιμένω μέχρις στιγμής 18ώρες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.