Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

blaze9

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  20
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από blaze9

 1. Θα πρέπει να κάνει αίτηση ο εργαζόμενος για να αποκτήσει ασφαλιστική ικανότητα? Δεν αποκτάται αυτόματα με την δήλωση του νέου εργαζόμενου από τον εργοδότη ?
 2. Δεν ήμουν προστατευόμενο μέλος τα τελευταία χρόνια, παρ' όλα αυτά δεν έκανα φορολογική δήλωση (κακώς φυσικά).
 3. Καλησπέρα, Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να κλείσω ραντεβού για να ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας και μου είπε η υπάλληλος ότι χρειάζεται εκκαθαριστικό εφορίας. Δυστυχώς δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση και δεν έχω εκκαθαριστικό. Η υπάλληλος με παρέπεμψε σε λογιστή. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ πολύ.
 4. Ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες!
 5. Καλησπέρα, Το δίπλωμα οδήγησης της μητέρας μου έχει λήξει και χρειάζεται ανανέωση. Διάβασα τις οδηγίες εδώ και είναι κατανοητές. Υπάρχει όμως το πρόβλημα ότι το παλιό δίπλωμα (αυτό που έχει λήξει) έχει χαθεί, όμως απαιτείται να το παραδώσεις κατά την αίτηση ανανέωσης. Μήπως ξέρεις κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Λέτε να πρέπει να κάνω πρώτα αίτηση επανέκδοσης του απολεσθέντος? Και μετά να το υποβάλω στην αίτηση ανανέωσης ως το παλιό δίπλωμα στο οποίο αιτούμαι ανανέωση?
 6. blaze9

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Περίμενε να πάρετε και το pg και αποφασίζεις μετά (ολυμπιακός εδώ).
 7. blaze9

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Εγώ μόλις το έκανα με IP Ινδίας και ταχ. κώδικα 110011. Μου βγήκε γύρω στα 34 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
 8. blaze9

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη, κάνε login στο site της euroleague με το email και το password σου, πήγαινε πάνω εκεί που λέει MORE και διάλεξε ACCOUNT. Μετά στο tab με τα subscriptions (το οποίο είναι ήδη προεπιλεγμένο), πήγαινε εκεί που λέει Annual Pass και πάτα CANCEL. Αν δεν το κάνεις αυτό, μετά από μία συγκεκριμένη ημερομηνία (νομίζω γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη αλλά δεν είμαι και σίγουρος), θα σου ανανεώσει το pass αυτόματα και θα τραβήξει 90 ευρώ. Τα παραπάνω είναι για υπολογιστή, παρόμοια θα είναι φαντάζομαι και από άλλες συσκευές.
 9. Όντως μόλις αγόρασα από TopHost και μου έβγαλε στην απόδειξη papaki. Να σαι καλά γιατί δεν την ήξερα και την είδα από το post σου.🍺
 10. Με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα, είδα ότι για 1) κατοχύρωση domain name για δύο έτη 2) βασικό web hosting για ένα έτος το papaki θέλει 89.28 ευρώ ενώ η top.host, που αναφέρει ο gorge18 από πάνω, 74.40 ευρώ. Το papaki βέβαια δίνει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 90 ημερών, ενώ στην tophost δεν είδα κάτι.
 11. Να στε καλά παιδιά όλοι, σας ευχαριστώ πολύ.
 12. Καλησπέρα, Στο βιβλίο εδώ έχει ερωτήσεις σημάτων για την θεωρητική εξέταση διπλώματος αυτοκινήτου. Οι ερωτήσεις απ' ότι βλέπω χωρίζονται και σε κατηγορίες. Απ΄ όσο ξέρω στην εξέταση γίνονται 30 ερωτήσεις και έχεις περιθώριο μόνο ενός λάθους. Ήθελα να ρωτήσω αν όλες οι ερωτήσεις που έχει το βιβλίο είναι επιλέξιμες για την εξέταση ή μήπως κάποιες αποκλείεται να πέσουν. Και επίσης, αν στην εξέταση γίνεται συγκεκριμένος αριθμός ερωτήσεων από κάθε κατηγορία (πχ 5 από την κατηγορία "Διασταυρώσεις", 2 από την κατηγορία "Στάση-Στάθμευση" κτλ) ή αν ο αριθμός ερωτήσεων ανά κατηγορία είναι τυχαίος. Ευχαριστώ πολύ.
 13. blaze9

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Καλησπέρα, για Β' ΕΣΣΟ Ναυτικού ξέρετε πότε περίπου μέσα στο Μάιο γίνεται η κατάταξη? Επίσης, μου είχαν πει στο τηλέφωνο ότι όταν είναι έτοιμο το χαρτί κατάταξης μπαίνεις στο stratologia.gr με κωδικούς taxisnet να το τυπώσεις. Αν δεν έχω βγάλει κωδικούς taxisnet τι γίνεται?
 14. blaze9

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Στο "πληροφορίες για την αναβολή μου" δεν με βρίσκει, παρ' ότι στο "πληροφορίες για την κατάταξη μου" με εντοπίζει. Περίεργο.. Ίσως επειδή έχει λήξει ήδη η αναβολή. Ευχαριστώ πολύ πάντως
 15. blaze9

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Η αναβολή από ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχει κοπεί αυτόματα όταν έληξε η προθεσμία της, δηλαδή την 1η Ιανουαρίου. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να μάθω. Ευχαριστώ Edit: Στο stratologia.gr ίσως δε με βρίσκει λόγω του ότι είμαι στο Ναυτικό, δεν ξέρω κιόλας.. Edit2: Τελικά με έχει καταχωρημένο το stratologia.gr. Έχω δύο μικρά ονόματα και όταν συμπλήρωνα και τα δύο δε με έβρισκε. Μου βγάζει το παρακάτω κείμενο: Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι α εσσο?
 16. blaze9

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Φίλε στο site της στρατολογίας δεν με εντοπίζει το σύστημα και στο site του πολεμικού ναυτικού ζητάει στρατιωτικό αριθμό που δεν το γνωρίζω αυτή τη στιγμή. Μήπως γνωρίζεις τι εννοούν με το "δημιουργία υποχρέωσης κατάταξης"?
 17. blaze9

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Καλησπέρα, Μου ήρθε μήνυμα να επισκεφθώ το stratologia.gr για υποβολή πιστοποιητικού σπουδών και προσπαθώ να καταλάβω σε ποια εσσο είμαι. Εδώ λέει ότι (για πολεμικό ναυτικό στο οποίο είμαι) για δημιουργία υποχρέωσης κατάταξης από 1 Αυγούστου έως 31 Οκτωβρίου είσαι α εσσο (Φεβρουάριος), από 1 Νοεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου β εσσο (Μάιος), από 1 Φεβρουαρίου έως 30 Απριλίου γ εσσο (Αύγουστος) και τέλος από 1 Μαίου έως 31 Ιουλίου δ εσσο (Νοέμβριος). Εγώ τώρα είμαι γεννημένος το 93 και πήρα αναβολή λόγω σπουδών το 2011. Δημιουργία υποχρέωσης κατάταξης τι σημαίνει? Πότε έληξε η αναβολή? Ένας φίλος μου θυμάμαι μου είχε πει ότι η αναβολή σπουδών λήγει την πρώτη μέρα του έτους που κλείνεις τα 28, δηλαδή για μένα η 1η Ιανουαρίου του 2021. Ισχύει αυτό? Με βάση τα παραπάνω είμαι β εσσο?
 18. blaze9

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Χρησιμοποιώντας το SetupVPN add-on του firefox (για να κλικάρετε το link πρέπει να είστε από firefox προφανώς) επέλεξα ip Ινδίας. Μπαίνοντας μετά στο site της euroleague, έκανα subscribe βάζοντας κατά τη δημιουργία του λογαριασμού χώρα Ινδία και ταχυδρομικό κώδικα 110011. Το annual pass μου βγήκε 34 ευρώ, πληρωμή μέσω paypal. Το promo code early15 δεν το δέχθηκε. Αυτά και από μένα..
 19. Πράγματι έτσι είναι όπως το λες. Ψιλοαπογοητεύηκα από τα λεφτά που μου ζήτησε ο δικηγόρος και σκέφτηκα να δοκιμάσω να ρωτήσω σε κάποιο φόρουμ, αν και κατά βάθος ήξερα αυτό που λες ,ότι δεν θα καταλήξω να είμαι 100% καλυμμένος. Συμφωνώ και σε αυτά 100%. Αφού αυτή τη στιγμή το έχω κλειστό, πώς το είδες? Το έσβησα, αλλά δυστυχώς έχει μείνει και στην παράθεση της πρώτης απάντησης. Ευχαριστώ πάντως..
 20. Η ιστοσελίδα πάντως, πάνω κάτω προσφέρει αυτό που περιγράφεις στην τελευταία σου πρόταση.. Αυτό σχετικά με την επιτροπή παιγνίων, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, μιας και μιλάμε για πονταρίσματα με εικονικά, χωρίς καμία απολύτως αξία χρήματα, τα οποία δίνονται φυσικά δωρεάν στον κάθε παίκτη. Πιο πολύ φοβόμουν ότι δεν θα έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιώ τα ονόματα των διαφόρων παικτών και ομάδων. Αν μπλοκάρω το περιεχόμενο για υπολογιστές εντός Ελλάδας? Ή μήπως παίζει ρόλο το ποιας χώρας κάτοικος είσαι, ανεξαρτήτως του σε ποιες χώρες είναι προσβάσιμο το site?
 21. Ο κύριος σκοπός μου ήταν να εξασκηθώ με κάποιες από τις βασικές τεχνολογίες σχεδίασης ιστοτόπων, εκπαιδευτικός δηλαδή. Γι' αυτό και θέλω να το δημοσιεύσω/διαφημίσω, ούτως ώστε να το τεστάρω. Αν ποτέ κάνω αίτηση για μία θέση web developer, ίσως το χρησιμοποιήσω και στο βιογραφικό μου.
 22. https://www.quora.com/Is-it-legal-to-use-names-and-images-of-the-players-and-clubs-in-a-virtual-fantasy-league-mobile-app Βρήκα στο διαδίκτυο αυτό, το οποίο μάλλον υποστηρίζει ότι δεν είναι παράνομη η χρήση ονομάτων μιας και ήδη βρίσκονται δημοσιευμένα σε πάρα πολλά μέρη (τηλεόραση και διαδίκτυο), οπότε έχει κανείς το δικαίωμα να να χρησιμοποιήσει πληροφορία που είναι ήδη διαθέσιμη στον καθένα.
 23. Είσαι σίγουρος γι' αυτό? Μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποια πληροφορία παραπάνω/
 24. Καλησπέρα, Έχω ανεβάσει ένα σχετικά απλό site στην διεύθυνση ... (σχεδιασμένο μόνο για desktop) το οποίο πάνω κάτω προσφέρει αυτό που λέει ο τίτλος, δηλαδή στοίχημα με ψεύτικα χρήματα. Μέσα στη σελίδα χρησιμοποιώ ονόματα ομάδων και παικτών (προς το παρόν μόνο από το NBA), ούτως ώστε να δίνω τις διάφορες στοιχηματικές επιλογές. Δεν χρησιμοποιώ λογότυπα ομάδων, ούτε φωτογραφίες κτλ. Μόνο ονόματα. Νομικά μιλώντας, έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό; Μήπως παραβιάζω κάποιον όρο που δε γνωρίζω; Σε δικηγόρο έχω ήδη απευθυνθεί, αλλά μου ζήτησε αρκετά χρήματα τα οποία πέραν του ότι δεν έχω αυτή τη στιγμή να δώσω, δεν ξέρω και αν αξίζει τον κόπο, δεδομένου ότι το site δεν μου αποφέρει και κάποιο έσοδο. Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη επί του θέματος; Ευχαριστώ πολύ. Edit: Λόγω της απάντησης από κάτω, έβαλα το site σε κατάσταση εκτός λειτουργίας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το επισκεφθεί κανείς.
 25. blaze9

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Νιώθουμε φίλε, αλλά από την άλλη δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Το μόνο που μπορούμε και αυτό με πολύ βαριά καρδιά, είναι να μην ξανααγοράσουμε. Ούτε καν με το 23άρι.. Μπας και μάθουν να σέβονται τον κόσμο..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.