Προς το περιεχόμενο

{TDi}Dj2k..infc

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13.580
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

8.052 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με {TDi}Dj2k..infc

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Away...

Πρόσφατες Επισκέψεις

15.403 προβολές προφίλ
 1. {TDi}Dj2k..infc

  Total War: Warhammer 3

  Μούφα video, εγώ πλήρωσα 5 ευρώ και μου στείλαν αυτό που έχει το gore enabled. Khorne is angry! 🤬
 2. {TDi}Dj2k..infc

  Days Gone [PC][18 Μαΐου 2021]

  Έχοντας παίξει μπόλικα παρόμοια games θα συμφωνήσω, όπως και έχω ξανά πει. Μέτριο game αλλα το voice acting του Sam Witwer ήταν άψογο για μένα, το γράψιμο είναι άλλη ιστορία. Και θα συμφωνήσω επίσης ότι το μονο κάπως διαφορετικό ήταν τα horde fights τα οποια γίνονται reveal μονο μετά τον τερματισμό, χαζό. Τώρα για "άπειρους" διαφορετικούς τρόπους να τα παίξεις, δύσκολα. Εκτος από μερικά fights που ήταν σε staged σημείο, όλα τα υπόλοιπα είχαν ολόιδιο loop. Τουλάχιστον εδώ φαντάζομαι το game δεν θα πέφτει στα 11fps όταν βρέχει.
 3. {TDi}Dj2k..infc

  Resident Evil Village

  Δεν χρειάζεται, εννοείτε. Θα εκπλαγώ άμα δεν βγάλουν.
 4. {TDi}Dj2k..infc

  Resident Evil Village

  aNpvEG0_460svvp9.webm
 5. Προσωπικά προτιμώ ακόμα περισσότερο υπερβολικά τα duels, όπως είναι στα cinematic του Old Republic. ’μα ήθελα να δω grounded melee duels δεν θα έβλεπα Star Wars. Η τελευταία τριλογία αυτό έκανε και απλά sucked, τουλάχιστον στο Rogue One και Mando, αν και grounded, τουλάχιστον ήταν cool. Με το τωρινό CGI θα μπορούσαμε να βλέπουμε θαύματα αλλα...anyways.
 6. {TDi}Dj2k..infc

  Metro Exodus [PC]

  Σε εξωτερικούς χώρους μου αρέσει περισσότερο αλλα το dof/fog είναι υπερβολικό. Σε εσωτερικούς χώρους δεν μου αρέσει καθόλου. Παρόλα αυτά μπράβο τους για το free update.
 7. {TDi}Dj2k..infc

  Resident Evil Village

  Είναι και το έχουν πει και οι developers και αυτό γιατί κάποιοι δεν μπόρεσαν να το τελειώσουν για αυτό το λόγο. Το βρίσκω χαζό αλλα βγάζει νόημα από την δίκια τους μεριά. Εμενα άμα κάτι με χαλάει είναι ότι έχει χάσει το survival μέρος τους. Το 7 ήταν πιο balanced, όπως και το 2, δηλαδή ούτε traders ούτε πτώματα να γεναν σφαίρες. Τουλάχιστον αυτό δεν έχει τους απίστευτα generic εχθρούς του 7, αν και ποτε δεν προτίμησα την αλλαγή από zombies σε κάτι άλλο. Όπως και να έχει το 8 φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι καλο, το ποσο καλο τώρα είναι στον καθένα. Σίγουρα θα το τιμήσω όταν πέσει λίγο η τιμή,
 8. Σαν discount Jessica Alba είναι, δεν την θυμόμουν καθόλου. Τον Smith δεν θυμάμαι να τον έχει δει κάπου αλλα ναι ok είναι τελικά αρκετά γνωστοί και οι δυο. Για να δούμε ποσο θα πάρει να πεθάνουν Sean Bean style.
 9. Για την γειτονιά ok, για tv δύσκολα, για movie ούτε καν. Πάντως για ακόμα μια φορα πήγαν με παντελώς αγνωστους έτσι?! Για να δούμε.
 10. {TDi}Dj2k..infc

  Resident Evil Village

  Καλά δεν το λες και horror το Village, και γενικά το franchise, άσχετος άμα ανήκει στο survival horror genre. Πιο πολύ action-adventure είναι πια τα RΕ. Επίσης νομίζω λες πολλές για το Isolation, που ήταν horror. Θα προτιμούσα διάρκεια σαν του RΕ4 που ήταν κοντά στις 20 ώρες.
 11. {TDi}Dj2k..infc

  Resident Evil Village

  Ίδια διάρκεια με το προηγούμενο θα έχει, δηλαδή γύρω στις 10 ώρες. Για RΕ είναι ok I guess, γενικά θεωρώ ότι είναι λίγες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.