Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Straten

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  22
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Straten

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/12/2021 11:34 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ! Πωλείται το τροφοδοτικό για mining που βλέπετε στις φωτογραφίες. Είναι 1400 ΟΛΟΚΛΗΡΑ WATT και κάνει καταπληκτική δουλειά ! Μικρών διαστάσεων, βολεύεται άνετα σε μια γωνίτσα του mining rig σας. Μπορείτε να το έχετε μονίμως ανοιχτό για να ταϊζει τις κάρτες γραφικών σας ή να το συνδέσετε με το τροφοδοτικό της μητρικής έτσι ώστε να ανοίγει αυτόματα όποτε πατάτε το on και να κλείνει όποτε πατάτε το off. Είναι έτοιμο να δώσει τροφοδοσία σε μέχρι 12 καλώδια PCI Express (6άπινα ή 8άπινα) για τις κάρτες γραφικών σας ή αν θέλετε και για τα risers αν έχουν εξάπινο βύσμα τροφοδοσίας . Επιλέγετε να σας σταλεί με 6 ή 12 καλώδια Μαζί δίνεται η πλακέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες και τα καλώδια PCI Express 50 εκατοστών το καθένα έτσι ώστε να φτάνουν άνετα στις κάρτες γραφικών σας ακόμα κι αν τις έχετε σηκώσει ψηλά στο rig σας. Τα καλώδια είναι σούπερ ανθεκτικά (αντέχουν 80 βαθμούς κελσίου και 300 Volt !!) Είναι εξαιρετικής ποιότητας και ΔΕ λιώνουν εύκολα ! Όσοι έχουν εμπειρία στο mining, καταλαβαίνουν τι εννοώ. Το τροφοδοτικό είναι της Lite On σε άριστη κατάσταση και φτιαγμένο για να δουλεύει συνέχεια χωρίς σταματημό. Ανοίγεις το διακόπτη στο on και ξεχνάς να το κλείσεις ! Σούπερ σταθερό, βράχος μιλάμε, ο,τι πρέπει για mining. Δεν έχει καμία σχέση με τα φτηνιάρικα κινέζικα τροφοδοτικά που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά για mining και είναι PLATIMUM το οποίο σημαίνει ότι καίει το λιγοτερο ρεύμα σε σχέση με ένα Gold ή ένα Bronze ! Και επειδή το στο mining η κατανάλωση ρεύματος μετράει, αυτό το τροφοδοτικό πλεονεκτεί σε σχέση με τα υπόλοιπα. Μιλάμε για πολύ υψηλής ποιότητας hardware ! Κι αυτό γιατί είναι φτιαγμένο για χρήση server με επίσης πολύ υψηλές απιτήσεις. Για να καταλάβουμε για τι hardware μιλάμε, αυτή τη στιγμή το Eshop πουλάει σερβεροτροφοδοτικό των 600 watt Bronze (όχι Platinum) στην τιμή των ... 690 ευρώ ! Σημειώνω ότι είναι αθόρυβο στη λειτουργία του, γιατί τον ανεμιστήρα που διαθέτει τον βάζει μπροστά στα πολλά watt (πχ 1000+) οπότε και με σχετικά βαρύ φορτίο δεν ακούγεται ! Εννοείται ότι εκτός από τη χρήση σε Mining Rigs, το συγκεκριμένο τροφοδοτικό θα κάνει μια χαρά τη δουλειά και σε ASIC μηχανήματα (για Bitcoin - Dash , Zcash κλπ) που έχουν απαιτήσεις τροφοδοσίας έως 1400 Watt. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ! ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ . ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΝΤΟΥ: ΤΙΜΗ ΜΕ 6 ΚΑΛΩΔΙΑ: 130 Ευρώ ΤΙΜΗ ΜΕ 12 ΚΑΛΩΔΙΑ: 150 Ευρώ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ME COURIER ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή PAYPAL: 5 Ευρώ : ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΛΤΑ: 5 Ευρώ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ CRYPTOS (Τι miners είμαστε ; )

  130 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/11/2021 02:56 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται το τροφοδοτικό για mining που βλέπετε στις φωτογραφίες. Είναι 750 watt και κάνει καταπληκτική δουλειά ! Μικρών διαστάσεων, βολεύεται άνετα σε μια γωνίτσα του mining rig σας. To βάζετε στη μπρίζα και ταϊζει τις κάρτες γραφικών σας σταθερά και αξιόπιστα Είναι έτοιμο να δώσει τροφοδοσία σε μέχρι 12 καλώδια PCI Express (6άπινα ή 8άπινα) για τις κάρτες γραφικών σας ή αν θέλετε και για τα risers αν έχουν εξάπινο βύσμα τροφοδοσίας . Επιλέγετε να σας σταλεί με 6 ή 12 καλώδια Μαζί δίνεται η πλακέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες και τα καλώδια PCI Express 50 εκατοστών το καθένα έτσι ώστε να φτάνουν άνετα στις κάρτες γραφικών σας ακόμα κι αν τις έχετε σηκώσει ψηλά στο rig σας. Τα καλώδια είναι σούπερ ανθεκτικά (αντέχουν 80 βαθμούς κελσίου και 300 Volt !!) Είναι εξαιρετικής ποιότητας και ΔΕ λιώνουν εύκολα ! Όσοι έχουν εμπειρία στο mining, καταλαβαίνουν τι εννοώ. Το τροφοδοτικό είναι της ΗΡ σε άριστη κατάσταση και φτιαγμένο για να δουλεύει συνέχεια χωρίς σταματημό. Α Σούπερ σταθερό, βράχος μιλάμε, ο,τι πρέπει για mining. Δεν έχει καμία σχέση με τα φτηνιάρικα κινέζικα τροφοδοτικά που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά για mining και είναι PLATIMUM το οποίο σημαίνει ότι καίει το λιγοτερο ρεύμα σε σχέση με ένα Gold ή ένα Bronze ! Και επειδή το στο mining η κατανάλωση ρεύματος μετράει, αυτό το τροφοδοτικό πλεονεκτεί σε σχέση με τα υπόλοιπα. Μιλάμε για πολύ υψηλής ποιότητας hardware ! Κι αυτό γιατί είναι φτιαγμένο για χρήση server με επίσης πολύ υψηλές απιτήσεις. Για να καταλάβουμε για τι hardware μιλάμε, αυτή τη στιγμή το Eshop πουλάει σερβεροτροφοδοτικό των 600 watt Bronze (όχι Platinum) στην τιμή των ... 690 ευρώ ! ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ! ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ . ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΝΤΟΥ: ΤΙΜΗ ΜΕ 6 ΚΑΛΩΔΙΑ: 70 Ευρώ ΤΙΜΗ ΜΕ 12 ΚΑΛΩΔΙΑ: 90 Ευρώ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ME COURIER ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή PAYPAL: 5 Ευρώ : ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΛΤΑ: 5 Ευρώ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ CRYPTOS (Τι miners είμαστε ; )

  70 €

 3. Straten

  SAPPHIRE NITRO+ RX 570 4GB OC

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/10/2021 05:24 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Η καλύτερη υλοποίηση στο συγκεκριμένο chipset Πλήρως λειτουργική. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Άριστες θερμοκρασίες ! Στέλνω παντού κατόπιν κατάθεσης / paypal ή με αντικαταβολή ΕΛΤΑ. Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου.

  230 €

 4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/09/2021 06:39 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  XEON Χ5450 Quad Core, 3.0 GHz, 12MB L2/ 1333 mhz bus/ 120 watt Ίδιες επιδόσεις με τον Q9650 ! 25 € XEON L5430 Quad Core, 2.66 GHz, 12MB L2/ 1333 mhz bus/ 50 watt Μόνο !!! ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Q9450 ! 22 € XEON E5430 Quad Core, 2.66 GHz, 12MB L2/ 1333 mhz bus/ 80 watt ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Q9450 ! 16 € Οι επεξεργαστές που βλέπετε στη φωτογραφία μπαίνουν σε Socket 775 ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ αρκεί να έχετε board με chipset P45, P43, P35, P31, G45, G43, G41, G35, G33, G31, nForce 780i 750i 630i, GeForce 9400 9300 Έχουν όλοι σκαλιστεί ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ από μένα , έτσι ώστε να κάθονται μια χαρά στο socket 775. Εννοείται ότι είναι πεκτακάθαροι (καθαρισμένοι προσεκτικά με Akasa TIM Clean) και δοκιμασμένοι για τη σωστή λειτουργία τους. Είμαι ο πρώτος που σκάλισε ΧΕΟΝ στην Ελλάδα και έχω δουλέψει ΟΛΟΥΣ τους τετραπύρηνους ΧΕΟΝ που μπορούν να μπουν σε socket 775 ! Στέλνω μαζί και optimized (Modded) bios για τη μητρική σας , προκειμένου να μπορέσει να αξιοποιήσει πλήρως το ΧΕΟΝ σας, ειδικά αν έχετε ως λειτουργικό τα Windows 10. Επίσης στέλνω οδηγίες σε χαρτί και θερμοαγώγιμη κρέμα καλής ποιότητας που θα σας χρειαστεί για τη σωστή εγκατάσταση του επεξεργαστή. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ - ΣΤΕΛΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΜΑ ΕΛΤΑ (Κατόπιν κατάθεσης): 3 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΛΤΑ: 5 ΕΥΡΩ (Δε φταίω εγώ που κάνανε αύξηση) COURIER ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (Κατόπιν κατάθεσης): 5 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ COURIER ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ : 7 ΕΥΡΩ

  16 €

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.